Terrarium was met veel zorg ingepakt. Vochtige doekjes erin en extra vulmateriaal zodat niks in het terrarium qua planten etc. zou kunnen verplaatsen tijdens het transport. Al met al een topervaring!
Reakcja na opinię
Ik heb 12 December een mooie Terrarium Jasmijn besteld voor iemand, helaas door persoonlijke omstandigheden kon deze persoon hem niet in ontvangst nemen. Plants&Living heeft voor mij heel hard gewerkt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Update: terrariums in volle groei! Op 1 maart heb ik al een eerste review geschreven, intussen zijn we ruim 4 maanden verder; ik heb een terrarium staan en mijn beste vriendin ook. Toen we ze eerste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plants & Living, Schrijf niet snel een review, maar.. Hartelijke fijne communicatie. Helaas was de pot die ik wilde (Oliver) niet op voorraad maar hebben een vergelijkbare weten te regelen e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de thema's van elk moment. Met kerst verkopen we bijvoorbeeld naast plantenarrangementen ook besneeuwde kerstboompjes in een gave pot en in de zomer kom je hippe zeesterren tegen als decoratie in een plantenarrangement voor buiten!
Wijksestraat 27, 4261TV, Wijk en Aalburg, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Plantenterrarium was zeer goed verpakt, vers, mooi opgemaakt en telefonisch contact was zeer correct, vriendelijk en je krijgt wat beloofd wordt.

Odpowiedź od Plants & Living
Als er vragen zijn wordt er naar gekeken en snel gereageerd

Odpowiedź od Plants & Living
Planten kwamen netjes aan. Goed verpakt, erg leuk om zelf te maken

Odpowiedź od Plants & Living
Plants & Living blinkt uit in service! Ze zijn heel klantvriendelijk en denken graag met je mee. Ook een omruiling was geen probleem. De chauffeur nam de pot die terug moest gelijk weer mee. Product was ook heel goed verpakt. Mijn ervaring met dit bedrijf is verrassend goed en ondertussen zijn wij heel blij met onze mooie plantenpot :)

Odpowiedź od Plants & Living
Voor al zo door gaan en de klant blijft tevreden.

Odpowiedź od Plants & Living
Ik had iets besteld wat achteraf toch niet was wat ik zocht. Geheel vrijblijvend hebben ze toen naar mijn smaak een boeket samengesteld. Dit is prachtig en past goed in t geheel.

Mooie items
Keurig op tijd geleverd, duidelijke website, snel antwoord na vraag.

Odpowiedź od Plants & Living
Goede samenstelling boeket. Keurige verpakking. Beloofd wat Aangeboden wordt. Voor evt. herhaling vatbaar

Odpowiedź od Plants & Living
Snelle reactie en directe oplossing aangaande bezorging van mooi product.

Odpowiedź od Plants & Living
Snelle levering en goed verpakt!
Als cadeau gekocht voor mijn vrouw, die er heel blij mee is.
Ziet er erg mooi uit en is een echte blikvanger in huis.

Odpowiedź od Plants & Living
Alles snel en smooth doorlopen en de gewenste kwaliteit inclusief gratis vaas.
Deze was ok maar achteraf was dit niet mijn eerste keuze geweest!
Misschien andere keuzes vwb vazen tegen bijbetaling.

Odpowiedź od Plants & Living
Het was een schitterend cadeau voor mijn broer zijn thuiskomst uit het ziekenhuis en hun 51 jarig huwelijksjubileum. Het is een blijvend aandenken beter dan een plant of bos bloemen. Vooral de verlichting in de pot is zo mooi 's avonds. Hartelijk bedankt voor de bezorging.

Odpowiedź od Plants & Living
Update: terrariums in volle groei!
Op 1 maart heb ik al een eerste review geschreven, intussen zijn we ruim 4 maanden verder; ik heb een terrarium staan en mijn beste vriendin ook. Toen we ze eerste kregen waren ze nog een beetje klein qua plantjes. Ze zijn allebei flink gegroeid (moet eigenlijk de plantjes misschien wat gaan snoeien) en doen het heel goed! Ze zien er mooi uit en het énige wat ik aan onderhoud doe is wekelijks 180 graden draaien zodat de andere kant wat licht krijgt.
Kortom: supertevreden, would buy again

Odpowiedź od Plants & Living
Het terrarium ziet er prachtig uit, er is veel aandacht besteed om te zorgen dat de planten en het terrarium zelf in goede conditie geleverd wordt. De service vanuit Plants&Living is ook erg goed, zeer vriendelijk en behulpzaam. Door een fout vanuit de pakketbezorger is een terrarium niet geleverd, maar Plants&living heeft meteen een mooie oplossing kunnen bieden.

Odpowiedź od Plants & Living
Wat een prachtig terrarium! Het was een cadeau voor mijn vriend en hij is er heel blij mee. Alles zat heel goed ingepakt en gelukkig heeft de bezorger het pakket inderdaad rechtop gehouden. De bezorger was wat later dan de tijd die werd aangegeven, maar dat kan gebeuren.
Het lampje voor een meerwaarde van €5 zou ik zeker aanbevelen, zo kan je er 's avonds ook van genieten en het voegt echt iets toe. Ik ben ontzettend blij, dank je wel!

Je review moet minimaal 11 tekens bevatten

Odpowiedź od Plants & Living
Goede communicatie over de levertijd, planten kwamen in goede staat aan.