Plant København Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt flere af Plants smukke og særegne planter som er svære at finde andre steder. Og da jeg bor i Aarhus er det en fantastisk service at få planterne sendt! Forsendelsen går super hurtig efte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Elsker-elsker-elsker Plant København! Jeg bliver aldrig skuffet, når jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille Johannesbrødtræ (det sidste på jeres website). Altid ekstremt hurtig le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

227 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Super god butik

Plant København,

Plant København er en fysisk rigtig lækker butik, med varer som ikke kan findes andre steder. Ydermere er det en webshop som fungere rigtig fint, og nem og overskuelig - man får leveret varerne hurtigt og i fin stand.

6 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Dejlig atmosfære og god betjening

Dejlig atmosfære og god betjening i butikken. Virkelig mange fine potter og flotte planter. :)

16 stycznia 2023

Odpowiedź od Plant København

Tusind tak for de søde ord og fem stjerner. Det betyder så meget for os at du har haft en god oplevelse i butikken :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg døjede meget med sørgemyg og takket…

Jeg døjede meget med sørgemyg og takket være Plant KBH er jeg nu helt fri for dem. Og så varmer det også, når der er en lille personlig hilsen med i pakken

3 stycznia 2023

Odpowiedź od Plant København

Hvor er det bare så dejligt at høre at de sørgermyg er blevet fanget :) Jubu og tak for tilbagemeldningen.

Rar og personlig service

Personligt, med lille hilsen ipakken

5 stycznia 2023

Odpowiedź od Plant København

Tusind tak for de fem stjerne. Det betyder simplethen så meget for os med glade kunde. Og dejligt at pakken kom hurtigt frem til dig :)

Altid hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

8 stycznia 2023

Odpowiedź od Plant København

Skønt at høre :) Tak for de fem stjerne, det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og sød personlig note i…

Hurtig levering og sød personlig note i pakken.

2 stycznia 2023

Odpowiedź od Plant København

Hej Ulla. Tusind tak for de fem stjerne :) Det betyder meget for os, og dejligt at pakke kom hurtigt frem til dig.
God dag, de bedste hilsner Maja / Plant København

Odpowiedź od Plant København

Tusind tak for de fem stjerner. Det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at høre at du er blevet glad for kanden :)
Alt det bedste fra Maja / Plant København

Oceniono na 5 z 5

Det var god og virkelig hurtig service

Det var god og virkelig hurtig service. Jeg havde pakken dagen efter. Der var oven i købet en vejledning med, ud over det der stod på flasken i forvejen.

28 listopada 2022

Odpowiedź od Plant København

Hvor dejligt at høre - vi gør os umage med at sende pakkerne afsted så hurtigt som muligt, så skønt at høre at det kom hurtigt frem til dig.
Ha en dejlig dag, de bedste hilsner Maja / Plant København

Hurtig respons og levering

Web butikken svarer hurtigt og leveringen gik upåklageligt. Jeg er godt tilfreds.

15 listopada 2022

Odpowiedź od Plant København

Hej Anna. Tusind tak for de fine ord - det betyder så meget for os.

Hurtig og effektiv

12 października 2022

Odpowiedź od Plant København

Så dejligt at høre :) Og tusind tak for fem stjerne, det betyder meget.
De bedste hilsner Maja, Plant København

Oceniono na 5 z 5

Varen er 100% som forventet og ankom…

Varen er 100% som forventet og ankom super hurtigt og pakket ekstra godt ind. Desuden fandt jeg i kassen et sødt lille kort med et tak for købet, det gik rent ind 😁 så jeg vil anbefale folk at handle her.

18 października 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Plant København

Kære Patrick. Tusind tak for dine 5 stjerner! YEY, vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner Maja, Plant København.

Hyggelig butik og fine ting i Plant København

Jeg er glad for Plant København! Jeg har hovedsageligt købt tilbehør til mine planter hos dem, men jeg har også en enkelt lille plante derfra, og i den forbindelse oplevede jeg at få god vejledning og kundeservice. Søde mennesker i den hyggelige butik og altid en god oplevelse. Levering går hurtigt!

30 września 2022

Odpowiedź od Plant København

Tusind tak for de søde ord, det betyder meget for os:) Vi gør os umagen for at vejlede og give gode råd og er så glad for at det bliver modtaget godt. Mange tak for at støtte os Katja:)
Maja, Plant København

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej