Planke-bord.dk Recenzje 1302

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en hylde i egetræ, med egne speciel mål, dette blev klaret uden problemer. Kvaliteten af træet, samt hylden overgik alle forventninger. Måtte bestille nogle beslag eksternt, da jeg ikke syn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig og god oplevelse . Bestilte et cafebord understel tirsdag og modtog det allerede dagen efter (trods travlhed ifm BF) Skrev til dem efter modtagelsen ved 16 tiden onsdag , da stellet des... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte fire stole, de kom hurtigt, dog en pakke den ene dag og den næste dagen efter. Kunne så alligevel kun have en i bilen af gangen, så det passede mig fint. Den ene pakke var noget foreslået,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakken ankom uden skræmmer, og dets skrøbelige indholdet var forsvarligt polstret godt! Produktet jeg valgte kan variere i form pga organisk materiale, og den jeg fik passer bare helt perfekt! Er så g... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy
  2. Stolarz meblowy
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Producent mebli
  5. Sklep z regałami
  6. Sklep

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Plankeborde i høj kvalitet, Spisebordsstole & Barstole til den moderne bolig. Vi designer & bygger af den rustikke slags, hos planke-bord.dk sætter vi en ære i at levere unikke kvalitets produkter til det meste af norden. Derfor er det også oplagt for os at have en profil her på trustpilot, så vi hele tiden kan følge med i hvad vi gør godt og hvad der kan gøre bedere. Vi glæder os til at høre din mening. Vi giver altid et godt tilbud på en specialopgave.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Go`service

I svarede hurtigt tilbage, når jeg ringede til jer

21 października 2025

Hej Janne
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores korrespondance. Hilsen Ziff Myntte

Dejlig sofa

Dejlig sofa, samt hurtig levering

20 października 2025

Hej Peter
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med leveringen af din sofa.
Og ikke mindst at den er god at sidde i.
Hilsen Ziff Myntte

Købt hylde med læderrem

Levede fuldt ud op til forventningerne.
Produkt, levering m.v. var perfekt.

10 października 2025

Hej Randi
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din håndlavede hylde. God dag hilsen Ziff Myntte

Godt produkt leveret til tiden

Godt produkt leveret til tiden

17 października 2025

Hej Naomi
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre stjernestellet lever op til dine forventninger. Hilsen Ziff Myntte

Hurtigt leveret

Hurtigt leveret, og perfekt bord

8 października 2025

Hej Arne
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit Vita tv bord. God dag hilsen Ziff Myntte

Oceniono na 5 z 5

De var hurtige til at komme med varen

De var hurtige til at komme med varen, og var meget hjælpsom da jeg skulle have byttet til en ny vare

6 października 2025

Hej Heidi
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice hilsen Ziff Myntte

Oceniono na 1 z 5

Køb ikk Gavi Hylde i Fyr

Køb ikk Gavi Hylde i Fyr, godt nok det dårligste kvalitet jeg har oplevet, viser bare man total ligeglad med sine kunder, når man sælger sådan noget løst skrammel.
Første gang jeg køber ved jer og sidste.

15 października 2025
Opinia niezależna

Hej Jesper
Vi du sende nogen billeder af fejlen på info@planke-bord.dk så vil vi gerne tage hånd om situationen. Hylden du har købt er en hylde der bliver sendt direkte fra vores leverandør som er masse produceret derfor er prisen også kun 220 kr. Vi har derfor ikke haft den i vores hænder og kender ikke til problemet forud for afsendelse.
Vi ser frem til din tilbagemelding på mail. Hilsen Ziff Myntte

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering. Har købt bar stole, de er super fine og man sidder super godt i dem. Kan klart anbefale at handle her.

1 października 2025

Hej Dorthe
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine barstole. Hilsen Ziff Myntte

Oceniono na 3 z 5

Der medfulgte forkerte skruer

Der medfulgte franske bolte, som ikke kan anvendes til fastgørelse af benene til en træbænk, hvorfor jeg måtte købe de nødvendig skruer for at kunne sætte benene på bænken

3 października 2025

Hej Søren
Der følger ikke skruer med til alle typer bænke desværre. Hilsen Ziff Myntte

Anbefales

God tilbud, hurtig og professional kundeservice. Fin oplevelse trods små fejl på produktet.

30 lipca 2025

Hej Tomi
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice. Hilsen team Planke-bord.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde bestilt et Sofabord

Jeg havde bestilt et Sofabord. Da den var for lille returnerede jeg den tilbage. Synes at det er for dårligt at man skal betale fragt når man køber og 2 gange for pakkes label ved returnerings pga sofabordet var i 2 dele det blev dyrt 300 kr op i luften.
Ellers god service fra medarbejderne

25 września 2025

Hej Nejla
Tak for din anmeldelse. Vi er dog kede af at vi kun får 1 stjerne fra dig. Da du købte sofabordet, stod målene på produktet. I vores handelsbetingelser, som du har godkendt ved købet står der at man selv skal stå for udgifterne ved returnering.
Vi er dog glade for at du er tilfreds med vores håndtering af in returnering.
Hilsen Ziff Myntte

Plankebord på specialmål

Planke-bord.dk har leveret et spisebord på specialmål- virkelig flot udført og alt er efter vores ønske og forventning👏👏

18 września 2025
Opinia niezależna

Hej Therkel
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit håndlavede plankebord. Hilsen Ziff Myntte

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og ment at returnere…

Hurtig levering og ment at returnere igen. Pengene retur på få dage

2 września 2025

Hej Anette
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre du var tilfreds med vores returportal og tilbagebetaling. Hilsen Ziff Myntte

Very good service

Very good service, i received my post damaged ,i get fully refund within 2 days and quick treatment

1 września 2025

Hi Zainab
Thank you for your review, we are glad that you are satisfied with our handling of your complaint.
From Ziff

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej