Det er så flot et print - glansfuldt og flotte farver. Så er det dejligt, at de ikke bliver rullet sammen under forsendelsen. Hurtig levering. Ganske enkelt bare perfekt det hele.
Flotte plakater til en pris hvor jeg, som førtidspensionist, har råd til at få fornyet hjemmet. God service og med fin håndskrevet seddel i pakken, hvilket også gør det mere personligt. Ikke sidste g... Zobacz więcej
Et flot og stort udvalg af en masse flotte og stilrene plaktater til enhver smag. En overkommelig hjemmeside med masser af inspiration til en væg fyldt med smukke og inspirerende plakater, som passer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre en dårlig kvalitet på både tryk og papir. Ligner lidt at de er lavet på en almindelig kopimaskine. Nogle af plakaterne var krøllede i siderne og hjørnerne, på trods af, at de var pakke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Plakatstore finder du et bredt udvalg af motiver fra både klassiske og nye kunstnere. Vi har tilmed nogle af markedets billigste priser, mens kvaliteten er i top. Vi har tanke på naturen i vores produktion og forsendelse. Vores plakater bliver trykt i Danmark på FSC® Certificeret papir, som kommer fra genbrug eller skovbrug, hvor der ikke bliver fældet mere træ end der reproduceres. Desuden klimakompenserer vi vores forsendelser. Find dine nye favoritplakater i vores udvalg i dag.
Engvej 8, 8543, Hornslet, Dania
- info@plakatstore.dk
- plakatstore.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Længere leveringstid end lovet og ingen opdateringer
De lover 1-4 dages levering, men min pakke er stadig ikke kommet her 7 dage efter bestilling. Jeg intet hørt siden jeg bestilte, og jeg har ikke fået svar på min henvendelse til kundeservice. Så indtil videre er jeg ikke begejstret for oplevelsen..
Jeg bestilte 6/11 en ramme
Jeg bestilte 6/11 en ramme. Jeg henvender mig herefter til dem d. 17/11, da jeg ikke kan forstå, jeg ikke har modtaget min varer.
Jeg får en besked tilbage, hvor de beklager fejlen - og, at de vil sende rammen indenfor et par dage.
D. 24/11 sender jeg så en mail igen, da jeg endnu engang ikke har hørt om afsendelsen af min varer. Det er nu d. 28/11 - og jeg har stadig ikke fået svar!
Jeg handler aldrig ved dem igen!
Det skuffet…er nu over en uge siden jeg…
Det er nu over en uge siden jeg bestilte en plakat hos jer men den har jeg aldrig set skyggen af … hvor blir min pakke af ??? Gid jeg havde læst trustpilot inden jeg bestilte min plakat 🙄😳😳😡 skuffet er ik ordet 🥺🥺 men den kommer vel i dårligt stand som andre har fået deres 🙄🙄🙄
Aldrig oplevet så dårlig "service"
Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice (eller bare mangel på samme)..
Modtog en plakat, som var sløret i billedet mange steder og generelt super dårlig kvalitet..
De efterspurgte billeder, som de fik. Herefter ingen svar i ca 2 uger.. Forsøgte både gennem chat og adskillige mails.
Herefter blev jeg lovet et nyt billede tilsendt samt en "overraskelse" som kompensation for ventetid.. Der gik herefter yderligere halvanden uge hvor jeg intet modtog. Måtte skrive endnu engang, først herefter blev varen sendt. Da jeg modtog den, var det en kopi af en anden plakat i samme stil (af en anden kunster - hvorpå de bare havde kopieret den oprindelige titel/forfatter på billedet).. Desuden modtog jeg ingen "overraskelse" som lovet.
Har ikke hørt fra dem siden.. Trods adskillige mails.. Det er nu snart 2 måneder siden..
Dårlig kvalitet, forkerte plakater og ingen svar
Jeg fik ikke alle de rigtige plakater tilsendt, og derudover er kvaliteten virkelig dårlig på nogle af dem. En af dem hsr en masse sorte streger ude i siden.
Jeg har i to uger forsøgt at få kontakt til Plakatsore først via messenger, som hjemmesiden viderestiller til og derefter på deres mail. Men jeg har ikke modtaget svar til trods for, at de skriver, at de svarer inden for en time.
Super god service og flotte plakater…
Super god service og flotte plakater til billige priser 🤩
Nemt, hurtigt og god kvalitet
Det var nemt og hurtigt, og da plakaten kom var den i god kvalitet og præcis som på billedet. Kan klart anbefales!
Hurtigt levering
Hurtigt levering, flotte plakater og en ekstra plakat med, som overraskelse
4 ud af 5 plakater var super fine
4 ud af 5 plakater var super fine, den 5 var lidt krøllet/ små folder.
Så fine og gode priser.
Fik min bestilling hurtigt hjem. De var så fine. Og der var enda en lille gave med i form af en ekstra plakat.

Bestilte 3 plakater i mandags
Bestilte 3 plakater i mandags, for 1 uge siden.
Har modtaget 1 bekræftigelse på ordren, men har intet hørt siden..
Eller… har dog modtaget mail idag, om at lave en anmeldelse.
Det er hermed gjort!

Odpowiedź od Plakatstore
Meget flotte plakater og utrolig hurtig…
Meget flotte plakater og utrolig hurtig service, kan helt sikkert anbefales

Odpowiedź od Plakatstore
Sødeste kundeservice og smukke print
Super tilfreds 👌
Bestilte en Matisse plakat
Bestilte en Matisse plakat. Leveringen var super hurtig!
Men den var desværre gået istykker i kanten.
Jeg skrev en mail og vupti havde de sendt en ny til mig!
Så kunne gode anbefalinger her fra👌
Flot kvalitet og flotte priser
Plakaterne er i fin kvalitet og til meget fine priser. Jeg troede næsten der ville være en hage, men jeg er meget tilfreds med både produkt, levering og kundeservice. Vil klart anbefalde!