Oceniono na 5 z 5

Stærkt udbud til gode priser! Leveringen var hurtig og forsendelsen godt sikret mod fragt skader.

Oceniono na 5 z 5

Har bestilt rammer hos dem flere gange og de kommer hurtigt og har været pakket meget flot ind, så de har ku klare at blive sendt med pakkepost. Jeg maler og indrammer og her finder jeg de pæneste ram... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Rigtig fin ramme. Produktet fejler intet. Da jeg bestiller min ramme den 26 december 2023 fremgår det ingen steder på hverken hjemmeside eller ordrebekræftelse at shoppen holder juleferie. Det er... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Litografier, plakater, passepartout og billedrammer i alle størrelser.

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fantastisk service

Fantastisk service. Fin træramme med passpartout. Havde også bestilt et passpartout til en anden ramme. Jeg havde dog misforstået i instruktionerne til opmåling så den passede ikke. Plakatkunst tilbød med det samme at sende en ny med de rigtige mål. Meget fin kundeservice.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Et stort tak for din anmeldelse Rikke. Det er desværre ikke altid, at man får det lige som man havde forestillet sig i første omgang, men det fik vi løst, og når enden er god, er alting godt, som man siger :)

Oceniono na 5 z 5

Meget god rådgivning om rammerne

Meget god rådgivning om rammerne, farver og passe-partout.
Rammerne hurtigt færdige !
TAK for fine rammer, der fremhæver billederne !

26 kwietnia 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Tusind tak for din ordre og anmeldelse Annemarie, det var en fornøjelse at lære dig at kende, se dine flotte plakater og ikke mindst lave en spændende indramning, som både du og jeg kan være stolte over.

Oceniono na 4 z 5

Gode priser

Købte en stor ramme, til rigtig god pris. Levering var gratis, og rammen viste sig at være i rigtig fin kvalitet.

12 marca 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse Mathias!

Very difficult communication

Very difficult communication ! No or late reaction on mail.

23 lutego 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Hi Jean, I have received no mail from anyone with your name. Please e-mail info@plakatkunst.dk and let me know how I can help. Sincerely, Asger | PlakatKunst

Oceniono na 4 z 5

Høj service, men produktet skuffede.

Jeg købte 2x 70x100cm lys eg m. museumsglas og en 50x70cm sort træ m. acryl.
Leveringen var super hurtigt og varene pakket så fint og sikkert. Så 5 🌟 til deres service.
Men alle 3 rammer er løse i siderne, og ophænget er jeg lidt usikker på, men tiden må vise om det holder. Det er et lille klemme beslag, der er banket ind i bagbeklædningen.
Det er generelt lavere kvalitet end jeg havde regnet med, når en ramme ex. vis. koster næsten 2000,- Ved godt at glasset er en del af prisen, men stadigvæk skal rammen være solid nok til at tage fat i, uden at ramme og glas smutter fra hinanden. Jeg er ikke sikker på at jeg handler på nettet næste gang jeg skal købe rammer, så skal jeg måske hellere se varen fysisk før køb.
Så produktet får 3🌟 og så ender jeg på en samlet 4🌟

29 stycznia 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Hej Karina, tak for din uddybende anmeldelse! Det lyder som om, rammerne er blevet slået ud af form under fragten. Gaber de i hjørnerne? Rammen skal bestemt kunne holde på glasset, hvilket slet ikke burde være et tema i 70x100 og mindre. Vi sender dig tre nye rammer uden glas. Vi har flere typer ophæng og beslag, men bruger den du har fået til 70x100 og under. Jeg har kun hørt om ét tilfælde, hvor det ikke kunne holde, så det skal nok gå. Ønsker du en anden type beslag på de tre nye bagplader, så kontakt mig på info@plakatkunst.dk.

Guldramme i 70x70 - dårlig kvalitet

Købte en guldramme i 70x70, men kvaliteten er virkelig ringe. Den er løs i samlingerne i hjørnerne - så meget at akrylglasset hopper ud i den ene side. Derudover er akrylglasset så uklart at man ikke kan se farverne ordentligt på det print jeg satte i rammen.

12 stycznia 2024

Odpowiedź od PlakatKunst

Hej Mie, tak for din anmeldelse. Det lyder til, at rammen har fået et slag under fragten. De skal ikke være løse i hjørnerne, så skriv en mail til info@plakatkunst.dk, så sender vi dig en ny ramme. Det skal dog siges, at vi tilbyder to typer alurammer. Standard og premium. Det må næsten være standardrammen, som du har købt, og jeg skal ærligt sige at der er stor forskel på kvaliteten. Mht akrylglasset lyder det til at du ikke har fjernet beskyttelsesfilmen fra begge sider af glasset. Det skal gøres, for at glasset fremstår klart. Det står også under produktet og på det klistermærke som var på glasset, men mange overser desværre denne vigtige detalje.

Mvh
Asger | PlakatKunst

Oceniono na 3 z 5

Fin ramme

Rigtig fin ramme. Produktet fejler intet.
Da jeg bestiller min ramme den 26 december 2023 fremgår det ingen steder på hverken hjemmeside eller ordrebekræftelse at shoppen holder juleferie. Det er dårlig stil for ikke at gøre opmærksom på at man som webshop vælger at holde lukket.
Da jeg rykker for levering anden gang gør jeg opmærksom på at jeg den efterfølgende uge ikke er hjemme før fredag og rammen derfor først skal leveres der. Alligevel sendes den afsted med levering mandag så min ramme stod til fri afhentning for alle uvedkommende i 4 dage. Jeg vælger med overvejende sandsynlighed en anden shop næste gang.
Til gengæld svarer de på chatten asap uanset tidspunkt - også i ferien - og det er god service.

26 grudnia 2023

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig god kritik, som du giver her. Vi fjernede beskeden på hjemmesiden om juleferie netop den tirsdag, da vi regnede med at genoptage arbejdet samme uge. Det skete dog ikke, og du er desværre ikke den eneste, som jeg ikke fik informeret om den forsinkede leveringstid. Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor rammen blev leveret den mandag, men både fragtfirmaet og os var meget på hælene efter ferien, så det overrasker mig ikke rigtig. Jeg kan sagtens forstå din skuffelse over forløbet, men kan kun undskylde og håbe, at du vil give os en chance igen i fremtiden. Det var årets travleste tid, hvor vi nåede op på en volumen, som vi ikke havde forventet, eller helt var gearet til. Vi har dog lært at de fejl som blev begået, og kan i det mindste tage det med os ind i 2024.

Mvh
Asger | PlakatKunst

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte tre store rammer på…

Jeg købte tre store rammer på specialmål. Der gik mindre end en uge og så var de leveret. De var godt pakket ind, og tog ikke skade under transport. Flot stykke arbejde - jeg ville anbefale det til en ven

27 października 2023

Recommended poster seller

The old lithograph poster purchased was as described on the Plakatkunst website. Very good email communication from the seller. Delivery was secure and speedy. Excellent service provided. Happy to recommend.

26 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Bedste kundeservice og fine varer!

Havde lavet en større bestilling, men glasset i en ramme var knækket da det nåede frem, og mine specialbestilte passepartouter havde lidt forkerte mål, selvom jeg havde fulgt hjemmesidens anvisninger. De vendte super hurtigt tilbage på min reklamation og afsendte nye varer, som var helt perfekte!
Virkelig god og hurtig kundeservice! Hjemmesiden var meget mere overskuelig end andre, jeg havde fundet, og varerne var skønne.
Kan klart anbefales!

12 czerwca 2023

5 STORE stjerner til PlakatKunst

5 STORE stjerner til PlakatKunst. Jeg har købt en fin massiv egetræsramme / akrylglas, som er et fantastisk valg, en smuk og let ramme, og ingen genskær.
Jeg oplevede 110% hjælpsomhed og service 🙏🏻

5 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Kan helt bestemt anbefale dette firma

Kan helt bestemt anbefale dette firma. Utrolig kundevenlige. Flotte produkter. Fik bragt rammen lige til døren med gls, til trods for jeg ikke havde krydset det rigtigt af.
Så her vil jeg gerne handle fremover
Vh Bente

1 czerwca 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej