Logiscenter Recenzje 86

4,5

To jest jakiś żart. Zamówiłem taśmę do drukarki wielkości pudełka od telefonu w czwartek rano. Dostawa: 50 zł zwykła albo, UWAGA - 80 zł ekspresowa! Pani na infolinii zapewniała, że przesyłka b... Zobacz więcej

Po okresie roku współpracy firmy VBH Polska z firmą Logiscenter w osobie p. Piotra Sajdoka, chę podziękować za udaną współpracę, wiedzę merytoryczną przy zamówieniach sprzętu, możliwość negocjacji... Zobacz więcej

Mieliśmy problem z terminową dostawą. Pracownik sam oddzwonił, zaproponował nowe rozwiązanie przy przedłużającej się dostawie towaru (inna drukarka, z innego magazynu i kraju) Zalecam przy zamówieniu... Zobacz więcej

4,5

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Bardzo dobra współpraca

Bardzo dobra współpraca i ekspresowa realizacja zamówienia.

10 października 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, Agnieszka, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.

Logiscenter.

Szybka i sprawna obsługa.

Szybka i sprawna obsługa.

14 sierpnia 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Filip. Ciszymy się, że mogliśmy Ci pomóc. Mamy nadzieję, że wrócisz do nas z powrotem przy kolejnym zakupie.

bateria panasonic

dobry kontakt i produkt zgodny z opisem i zamówieniem

8 października 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Michał. Dziękujemy za swój poświęcony czas, żeby podzielić się z nami swoim doświadczeniem z naszą firmą. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi.

sprawny kontakt

sprawny kontakt

1 października 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, jesteśmy wdzięczni za twój komentarz na temat naszej firmy. Jesli potrzebujesz czegoś więcej nie wahaj się skontaktować z nami.

Szybka realizacja zamówienia

Szybka i fachowa realizacja zamówienia. Wszystko bez zarzutów.

18 września 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Agnieszka. Dziękujemy za swój poświęcony czas, żeby podzielić się z nami swoim doświadczeniem z naszą firmą. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi.

Logiscenter.

sprawna dostawa i szybki kontakt ze…

sprawna dostawa i szybki kontakt ze sprzedającym

27 sierpnia 2024

Szanowny Alina.

Logiscenter.

Bardzo dobry i profesjonalny kontakt. Firma i doradca godni polecenia

Bardzo dobry i profesjonalny kontakt z doradcą. Bardzo szybkie dostarczenie towaru mimo że magazyn za granicą. Po zakupie dalej można liczyć na bardzo miły kontakt. POLECAM.

10 lipca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Zbyszek. Dziękujemy za swój poświęcony czas, żeby podzielić się z nami swoim doświadczeniem z naszą firmą. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi.

Zakup drukarki

Dobry i szybki kontakt z kompetentnym opiekunem. Towar zgodny z zamówieniem.

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć Weber, jesteśmy wdzięczni za twój komentarz na temat naszej firmy. Jesli potrzebujesz czegoś więcej nie wahaj się skontaktować z nami.

Dostawa na czas

Zakupiony sprzęt dojechał do nas zgodnie z deklarowaną datą i w doskonałym stanie (kupiliśmy używane/odnawiane urządzenia).

15 lipca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, Piotr, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.

Logiscenter.

Bardzo szybka i sprawna obsługa

Bardzo szybka i sprawna obsługa.
Pan Piotr Sajdok bardzo życzliwy i pomocny.
Dziekuje za pomoc !!

26 lipca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Monka. Ciszymy się, że mogliśmy Ci pomóc. Mamy nadzieję, że wrócisz do nas z powrotem przy kolejnym zakupie.

Dziękujemy i pozdrawiamy,

Polecam Pana Piotra

Polecam Pana Piotra - bardo fachowa rozmowa na temat sprzętu - miły człowiek który nie jest zainteresowany sprzedażą jednorazową tyczko zbudowaniem relacji biznesowych na lata współpracy. Doceniam takie podejście! Polecam!

4 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Marta. Dziękujemy za swój poświęcony czas, żeby podzielić się z nami swoim doświadczeniem z naszą firmą. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi.

Logiscenter.

Kontakt z Panem Piotrem to przyjemność…

Kontakt z Panem Piotrem to przyjemność biznesowa. Rozmowa dotyczyła zakupu sprzętu dla jednego z moich klientów. Pan Piotr posiada ogromną wiedzę oraz jest bardzo przyjemną osobą tłumaczącą wszystkie aspekty techniczne. W pierwszej kolejności Pan Piotr zadawał mi sporo pytań aby poznać moje potrzeby.
Polecam z całego serca tą osobę do współpracy.

17 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć Marek, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.

VBH Polska

możliwość negocjacji ofertowych, do tego wsparcie pozakupowe. Nasza firma weszła na nowy poziom rozwoju i pracy naszego działu logistyki, dzięki tej współpracy. Polecam tę firmę oraz współpracę z Panem Piotrem.

5 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Michał. Ciszymy się, że mogliśmy Ci pomóc. Mamy nadzieję, że wrócisz do nas z powrotem przy kolejnym zakupie.

Dziękujemy i pozdrawiamy,

Bardzo fachowa obsługa

Bardzo fachowa obsługa, wszystko na czas i zgodnie z umową

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć Krzysztof, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.

Logiscenter.

rzeczowa pomoc w dobraniu odpowiedniego…

rzeczowa pomoc w dobraniu odpowiedniego akumulatora; szybka realizacja zamówienia

30 maja 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, Jacek, jesteśmy wdzięczni za twój komentarz na temat naszej firmy. Jesli potrzebujesz czegoś więcej nie wahaj się skontaktować z nami.

Polecam firmę Logiscenter

Polecam firmę Logiscenter, Pan Piotr bardzo pomocny przy dokonaniu zamówienia, obszerna wiedza na temat drukarek TSC, cena dobra i szybka dostawa. Polecam Mirek

21 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Szanowny Mirosław. Dziękujemy za swój poświęcony czas, żeby podzielić się z nami swoim doświadczeniem z naszą firmą. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi.

Dobra współpraca

Bardzo dobry kontakt i owocna współpraca. Dostarczony towar zgodny z opisem, szybko dostarczony.
Polecam.

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, Marcin, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.

Logiscenter.

Szybko sprawnie i bez problemowo

4 czerwca 2024

Odpowiedź od Logiscenter

Cześć, Bartłomiej, Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości wybierzesz nas ponownie.