Radzę uważać
Radzę uważać
Radzę uważać. W moim przypadku po otworzeniu konta i przelaniu pieniędzy zaczęły się dziwne telefony o różnych porach, co wzbudziło moje podejrzenia. Zażądałem od razu wypłaty pieniędzy, więc skontaktowała się ze mną pani "nagabywaczka", jakże miła i uprzejma pani Katarzyna(swoją drogą coś dużo Katarzyn tam pracuje). Takiego steku bzdur jakie były mi wciskane w konwersacji to dawno nie słyszałem. Gdy powiedziałem, że nie mają zbyt dobrych opinii w internecie i są reklamowani zazwyczaj na stronach ze scam'em, usłyszałem w odpowiedzi na to, że "na opiniach innych się w życiu przejadę". Wtedy pomyślałem, że to już jakieś kuriozum i szedłem w zaparte, że mają dać mi spokój. Nie zainwestowałem na platformie ani centa, i na szczęście wszystkie pieniądze zostały zwrócone na konto. Nie mniej jest bardzo dużo niespójności. Twierdzą, że podlegają pod KNF ale to bujda. Były nałożone również kary przez organy państwowe, o czym można przeczytać na stronach gov. Platforma i model biznesowy jest zaprojektowany tak, aby wpłacać coraz więcej i więcej pieniędzy, co powoduje odblokowanie kolejnych "poziomów" inwestowania. Oszukanych ludzi jest sporo a wszelkie negatywne komentarze dość szybko znikają.
Uwaga, jeśli straciłeś pieniądze, to uważaj na oszustów którzy reklamują się w komentarzach i opiniach jako pomoc w odzyskiwaniu pieniędzy od brokerów! To również są oszuści! Podobno to plaga w ostatnim czasie.
11 sierpnia 2023