PK Assets AG heeft een breed aanbod
PK Assets AG heeft een breed aanbod, maar de interface vraagt wat gewenning. Het werkt uiteindelijk wel, maar niet meteen intuïtief.
PK Assets AG offers a functional platform, but I found the interface a bit confusing at first. Deposits worked fine, and the asset selection is decent. Could use more detailed tutorials.
PK Assets est la meilleure plateforme que j’ai testée. Les frais sont minimes, le support réactif et les performances excellentes.
Folosesc PK Assets de câteva luni. Retragerile sunt rapide, iar comisioanele mici. Platforma e stabilă și modernă.
PK Assets AG werkt soepel. Snelle uitvoering van orders en duidelijke kosten. Tevreden tot nu toe.
Trading with PK Assets has been smooth. Orders execute fast, and fees are reasonable. I’d like to see more chart customization options though.
Die Plattform von PK Assets ist stabil, aber das Design wirkt etwas altmodisch. Ich hatte keine großen Probleme, doch der Kundendienst antwortet langsam.