Pixxels Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Excellent customer service with a genuine commitment to finding solutions tailored to our company's needs. The team patiently assisted with the migration of over 20 GB of old emails, ensuring everythi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De mannen van Pixxels heb ik ervaren als gedreven, innovatief en enthousiast. Bij Pixxels komt creativiteit & technische kennis samen, waardoor zij jouw visie perfect kunnen vertalen in de vorm van ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij het opstarten van onze daglichtstudio in Gouda hebben we de mannen van Pixxels gevraagd om onze website te bouwen. Deze website moest alle informatie omvatten maar ook een boeking- en betalingss... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant webowy

Napisane przez firmę

Pixxels helpt bedrijven met een fascinerend verhaal een impactvolle website te ontwikkelen die emoties oproept bij bezoekers en ze aanzet tot actie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Ideale dienstverlening!

Uptop legt perfect uit wat je nodig hebt voor je bedrijf en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en kleine aanpassingen aan te brengen.
Je wordt goed begeleid door het hele proces en de nazorg is perfect.

30 listopada 2020
Oceniono na 4 z 5

Ze stonden direct klaar om te helpen!!

Een hele fijne samenwerking! Ik had met spoed hulp nodig zodat de lancering van ons nieuwe product alsnog door kon gaan. Björn en zijn team stonden direct klaar voor me om te helpen - ontzettend dankbaar hiervoor!

13 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Snel en wendbaar bedrijf!

Snel en wendbaar bedrijf. Prettig om zaken mee te doen. Na twee e-mail en één videocontact had ik binnen twee dagen een mooie site in de lucht.

7 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Voor mij is het belangrijk dat een…

Voor mij is het belangrijk dat een website bij de bezoeker een positief gevoel achterlaat. Het juiste beeldmateriaal is daarbij onmisbaar. Ik vond het een hele opgave om daarin de juiste keuzes te maken. UpTop heeft mij in dat proces zeer deskundig geadviseerd zodat er naast tekst nu ook de juiste sfeer wordt weergegeven.

23 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

UpTop is een uiterst betrouwbare…

UpTop is een uiterst betrouwbare partner. Heeft verstand van zaken, reageert snel, is pro-actief en communiceert ook na afloop of alles goed werkt!

Daar zouden veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. (Up)TOP!

15 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Hele goede samenwerking mee gehad

Hele goede samenwerking mee gehad! Altijd bereid om te helpen en heel goed in de communicatie. Zou hun zeker aanraden

2 marca 2020

Odpowiedź od Pixxels

Thanks Jake! We gaan iets moois van GlamPop maken!

Aanrader

Snel en efficiënt geholpen bij het maken van onze website en later met het updaten ervan. Goede service, echt een aanrader.

21 lutego 2020

Dankjewel Schiedams LEF!

Supersnel en denken mee!

Ze zijn súpersnel, kunnen meteen schakelen en denken volledig met je mee in oplossingen. Ook als ze jouw website niet hebben gebouwd of onderhouden - wat in ons geval zo is. Hele fijne partij om mee te werken!

12 lutego 2020

Dankjewel Bo!

Oceniono na 5 z 5

Uptop staat al jaren voor mij klaar

Uptop staat al jaren voor mij klaar. Bjorn is echt een hele goede project manager. Samen met zijn team maken ze mooie dingen.
De communicatie ervaar ik als zeer prettig. Alles gaat in goed overleg en er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt. Fijn is dat er bijna altijd over performed word. Het is altijd goed en snel. Uptop is top!

5 lutego 2020

Dankjewel Philip!

Zeer tevreden!

UpTop heeft mij fantastisch en snel geholpen om een Ideal integratie te maken voor mijn Kajabi website. Een zeer prettige communicatie en samenwerking! Voor herhaling vatbaar in de toekomst!

1 lutego 2020

Dankjewel Martine!

Helemaal (up)top!

Uptop heeft mij geholpen met het realiseren van Fitweb en dit hebben zij op een persoonlijke en professionele manier gedaan. Met oog voor detail en een meedenkende instelling!

5 stycznia 2020

Dankjewel Thomas!

Hele fijne samenwerking

Hele fijne samenwerking, het team is accuraat en zodra je een vraag of probleem hebt, wordt deze heel snel opgelost.
En als je zoals ik niet zo handig bent met deze materie of er ook te weinig tijd voor hebt, geeft UpTop een hoop rust.
Je weet dat het geregeld is of wordt, echt super!

4 stycznia 2020

Dankjewel Therese!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej