Pixxels Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Excellent customer service with a genuine commitment to finding solutions tailored to our company's needs. The team patiently assisted with the migration of over 20 GB of old emails, ensuring everythi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De mannen van Pixxels heb ik ervaren als gedreven, innovatief en enthousiast. Bij Pixxels komt creativiteit & technische kennis samen, waardoor zij jouw visie perfect kunnen vertalen in de vorm van ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij het opstarten van onze daglichtstudio in Gouda hebben we de mannen van Pixxels gevraagd om onze website te bouwen. Deze website moest alle informatie omvatten maar ook een boeking- en betalingss... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant webowy

Napisane przez firmę

Pixxels helpt bedrijven met een fascinerend verhaal een impactvolle website te ontwikkelen die emoties oproept bij bezoekers en ze aanzet tot actie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Top service

Top service! Bjørn werkt snel en secuur. Je kan hem op elk moment berichten en je wordt meteen goed geholpen. Hij heeft echt verstand van zaken.

20 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super samenwerking met Pixxels: Snel, creatief en betrouwbaar!

Björn heeft zowel de website voor Loodz Mosa gemaakt als mijn nieuwe site voor The Green D-Light en ik ben super tevreden! Zijn team werkt snel, komt afspraken na en beantwoord elke vraag die je hebt. Ze denken mee in het proces en waar dingen handiger kunnen. Ook het design van mijn nieuwe website vond ik super! Het is een one pager geworden, waarvan ik niet wist dat hij zo goed in elkaar kon zitten. Ik blijf trouwe klant bij Pixxels!

12 grudnia 2024

Björn works accurately

Björn works accurately! He keeps our website up to date and thinks along where necessary. The personal contact is a plus for us.
We heartily commend Pixxels!
Chalet Myriam
Peter and Margriet

7 listopada 2024

The owner always helps

The owner always helps, till the problem is fixed. He is very kind and has so much knowledge that you got the feeling big problems don't exist. I really recommend him.

19 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Pixxels.nl is een betrouwbare en…

Pixxels.nl is een betrouwbare en uiterst professionele partner. Ze werken snel, zijn eerlijk en voelen echt als een verlengstuk van onze eigen organisatie. Ze leveren keer op keer topkwaliteit en zijn een waardevolle toevoeging aan ons team. Zeker een aanrader!

19 października 2024

Goede keuze

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Pixxel. Bjorn heeft uitstekend meegedacht en zorgde ervoor dat alles soepel en professioneel verliep. Zijn aanpak en betrokkenheid gaven ons veel vertrouwen in het project. De professionaliteit van Pixxel is echt een pluspunt. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen!

2 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Goed product en nog betere service!

Na zelf een WordPress website in elkaar te zetten, raakte ik in gesprek met Bjorn en Pixxels. Zij hebben me toen geholpen met een compleet nieuw design voor de website en een professionele uitstraling. Ik had destijds mijn hosting ook bij een andere provider, en die was zonder problemen binnen een dag overgezet. Daarnaast stel ik heel erg de goede en snelle klantenservice op prijs. Ik kan altijd contact opnemen met vragen en krijg vaak ongevraagd updates en tips die mij verder helpen en waar ik zelf niet snel op was gekomen. Kortom top product en top service!

11 września 2024

Zeer goed werk afgeleverd

Hele snelle turnaround, goede communicatie en belangrijkste: veel complimenten van mijn eindklanten over een mooie website 🤗🥳 Aanrader om met Björn te werken!

21 sierpnia 2024

Aanrader!

Bjørn heeft ons ontzettend goed geholpen in de laatste fase voordat onze website live ging. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en dit had zonder Pixxels niet gelukt!

15 maja 2024

Goud waard

Ik wil even een shoutout geven aan Bjorn en Valentijn, de web wizards die voor mij twee waanzinnige websites hebben opgezet! Als filmmaker is storytelling mijn ding, en deze gasten snappen dat tot in de puntjes. Het is zó chill om met zulke professionele en tegelijkertijd relaxte gasten te werken. Ze zijn supersnel, gefocust en met hen weet je gewoon waar je aan toe bent.

Wat echt top is, is hoe flexibel ze zijn. Ze passen zich aan waar nodig, zonder dat het ten koste gaat van het resultaat. En dat resultaat mag er zijn: dankzij hun hulp trekken mijn websites nu precies de juiste klanten aan. Echt goud waard, die service!

Kortom, als je een team nodig hebt dat meedenkt, meewerkt en jouw visie echt begrijpt, dan zijn Bjorn en Valentijn je go-to guys. Een dikke aanrader!

9 maja 2024

Een echte aanrader!

Super goed geholpen door de mannen van Pixxels, ze zijn professioneel, behulpzaam, vriendelijk en erg toegankelijk, niets is te veel. Voor elk bedrijf een echte aanrader voor een echte professionele uitstraling!

12 marca 2024

Top bedrijf!

Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Pixxels. Zij hebben een mooie website voor ons gebouwd die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Bij vragen zijn zij altijd bereikbaar en denken met je mee. Een echte aanrader!

16 lutego 2024

Fijne samenwereking met Pixxels

Wij maken gebruik van Pixxels hun web development.
Wat heel fijn is van Pixxels, is dat ze goed bereikbaar zijn en ook snel reageren.
Zij geven ook goed advies en gaan secuur te werk.

11 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Sinds de start ben ik klant bij Pixxels…

Sinds de start ben ik klant bij Pixxels en ik was ook al klant bij de voorgangers van Pixxels.

Al jaren is Bjorn Bekkers mijn vaste contactpersoon. Dat is waar ik veel waarde aan hecht. Als er een probleem is, mail of bel ik Bjorn en geef het uit handen.

Hij zorgt ervoor dat het opgelost wordt, door hemzelf of door zijn collega´s. Of ze komen proactief met nieuwe ideeën. Soms is er wat contact over en weer nodig, tot we allemaal tevreden zijn. De lijntjes zijn kort en het tempo hoog.

Dat waardeer ik zeer. Pixxels heeft de expertise die ik niet heb dus vertrouwen is voor mij een sleutelwoord. Dank je wel Bjorn!

7 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej