PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Zobacz więcej
Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Zobacz więcej
Norddigesvej 4, 8240 , Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God betjening og mulig at få kontakt på telefon.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Fint keyboardstativ, dobbelt med effektiv tandlåsning.
Keyboardet står fint og spiller måske endda bedre på dette stativ.
Levering 24 timer efter bestilling.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Lynhurtig levering og god service via telefonen

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Jeg skal lede længe efter en bedre service, og det på trods af en meget lille ordre, jeg har stillet så mange spørgsmål, og der var intet tidspunkt, at de mistede tålmodigheden over for mine umulige og tåbelige spørgsmål, så jeg kan slet ikke få armene ned, det var bare så stort, og det har det været hver gang jeg har handlet med dem, så det er ikke sidste gang jeg handler der, og af samme grund kan jeg stærkt anbefale den forretning.

Lyn hurtig levering.
Super hjælp via mail og tlf. Så man fik de rigtige kabler til sin bil.
Super service.
Alt er lige efter bogen. 🤗

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Jeg købte en Pioneer SPH-DA360DAB, hvor jeg fik nogle problemer med at GPS-antennen ikke ville give noget signal. Jeg skrev til Pioneershop, hvor de svarede førstkommende hverdag og sendte en ny radio samme dag. Da den heller ikke var løsningen, så skaffede de en ny original GPS-antenne, men det vidste sig heller ikke at være problemet.
Det var en antenne-splitter jeg havde monteret der åbenbart kunne blokere signalet på en eller anden måde. De fortjener 5 stjerner for rigtig god kundeservice og hurtig respons.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Har altid været fan af Pioneer!
Fede produkter og god service.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Den rigtige vare til den rigtige pris. Men sådan er det jo med Pioneer

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Utrolig hurtig levering! Alt var som det skulle være. Kan bestemt anbefale!!

Rigtig go kundeservice.
På websiden var der ikke de antal mikrofoner jeg skulle bruge. Da jeg ringede ind, fandt de en god løsning og jeg fik købt det jeg skulle bruge.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Købte 31 August 1 stk Pioneer MVH-S420BT den holdt til 5 November !
ok at Pioneershop gerne vil have den til kontrol og evt. værksted, men som kunde........ skil 1/2 delen af instrumentbord og kør med et gabende hul hvor radioen skulle sidde og med risiko for en økonomisk hilsen for " Håndholdt Telefon " er bare ikke noget jeg kan/vil affinde mig med !
Sikring i radio er checket og fejler ikke noget, strøm i bilen fejler heller ikke noget !
radio fejler ved at den ikke vil tænde
for at Pioneershop kan finde den i deres system Bestnr. 485197

Fint med en ekstra regning på ISO montering sæt på 499,-
Men vi brugte et par timer på at montere tilkøbet af DAB+ radio antenne efter manualen. Og det virker ikke. Så vi skal igen til at adskille halvdelen af bilen for at fejlsøge.