Købte et smykke der ikke ramte rigtigt herhjemme :D, men er blevet så imponeret over jeres levering, retur proces og information undervejs at jeg fluks har lagt en ny bestilling på et nyt smykke. Supe... Zobacz więcej
Den hyggeligste skønne butik med en helt fantastisk nærværende betjening. Stort udvalg af mange spændende mærker på hylde og på bøjler. Overalt i butikken er der masser skønne stilleben til stor insp... Zobacz więcej
Lyn hurtig levering, lækker hjemmeside og lækkert udvalg. Min ordre er desværre blevet returneret fordi, sådan er det jo nogle gange når man får tøjet på, det ikke er LIGE i øjet. Spændt på at se... Zobacz więcej
Jeg har handlet flere gange i fysisk butik & har netop modtaget min første onlinebestilling. Super venligt personale i forretningen samt kundeservice via. mail😊 Hvis jeg skal sætte en finger på... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Pinoc har et stort og spændende udvalg af interiør til boligen og moderigtig tøj til den modeglad type. Gå på jagt i kendte mærker som By Malene Birger, Hvisk, Maanesten, Anna Von Lipa, Nordal, C’est Bon, Spektrum og Present time. Her finder du et stort udvalg af kjoler, jakker, skjorter, vaser, glas, krystal glas, lysestager, lamper, potter, pyntegenstande, stort set alt hvad hjertet begærer inden for bolig og modeverden.Vi mener selv vi er dit personlige bolighus. Find din personlige favoritter og kendte klassiker hos Pinoc. Vi ligger i den smukkeste gade i det odenseanske byliv omgivet af blomsterbutikker og caféer.
Vestergade 82, 5000, Odense, Dania
- 70 21 37 77
- shop@pinocodense.dk
- pinocodense.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Desværre er ekspeditionen ikke god ved…
Desværre er ekspeditionen ikke god ved returnering og jeg må selv følge op på mail og tlf men tlef bliver ikke besvaret og mail bliver sporadisk besvaret. Her til morgen er mit tilgodehavende endu ikke krediteret på mit mastercard som lovet i fredags. Men ved køb hurtig ekspeition.
Butikkens sande ansigt
Kundeservicen er god, når man bruger penge i butikken, men kommer man med en reklamation, er det en sur og skrap betjening, man møder. Hertil bemærkninger om, at reklamationen må være selvforskyldt. Det er vel i den situation, at man kender en butiks sande ansigt.
Rigtig god service og hurtig levering
Helt sublimt! Jeg fik min ordre indenfor én dag(!!) - og så endda med et håndskrevet kort! Stor anbefaling herfra,
Ærgerlig oplevelse
Øv en ærgerlig oplevelse. Jeg havde bestilt en relativt dyr ring hos jer, og hører intet efter bekræftelsesmailen. Så modtager jeg til morgen en besked fra GLS om, at pakken er forsøgt leveret. Havde jeg modtaget opdateringer via mail og sms (som jeg tilmeldte mig ved bestilling) samt tracking link til GLS, havde jeg kunne være hjemme og modtage pakken. Det er en ommer.
God service både i butik og online
God service både i butik og online! Stort udvalg af mode og interiør. De varmeste anbefalinger herfra.
Laaaang leveringstid
Har bestilt for 11 dage siden på webshoppen. Har fået besked om afsendt pakke, og pengene er trukket på min konto. Desværre er der ingen kontakt på mail.
Jeg håber virkelig at modtage min pakke.
Hurtig levering og super fedt at i…
Hurtig levering og super fedt at i pakker ind til gave
Fremragende service
Fremragende service, hurtig levering og brugervenlig hjemmeside!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.