Bij pinearts via mijn werkgever mocht ik een kerstcadeau uit opzoeken. Ik heb een led buitenlamp met bewegingssensor uitgekozen. Na ongeveer 3 maanden was de lamp kapot. Pinearts in kennis gesteld. D... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
aanvraag werd snel behandeld en verstuurd top geleverd voldoet aan de eisen en werkt perfect
Snelle levering, uitstekende prijs. Op de bestelpagina lijkt het of boven de 30 euro gratis wordt verzonden, maar dit blijkt alleen te gelden voor de gelinkte shop met lagere kwaliteit! Slordig,... Zobacz więcej
Ik had een P-H meter besteld voor mijn auqrium , zoals zij beloven dat doen zij ,ik had de meter al de volgende dag in huis. Na het installeren van de meter was mijn opgevallen dat deze niet correcte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Pinearts
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alle bestellingen die voor 16.00 zijn besteld via de website worden de volgende werkdag afgeleverd.
Standaard 2 jaar garantieOp al onze producten geven wij 2 jaar garantie.
14 dagen "niet goed geld terug garantie"Is het product niet naar wens, bij ons heeft u geen 7 maar 14 dagen zichttermijn. Groot assortiment met scherpe prijzen
Omdat wij bijna al onze producten zelf importeren bent u bij ons zeker van een scherpe prijs.
Dane kontaktowe
Deeling 8, 9301 ZT, Roden
- 050-5012820
- helpdesk@pinearts.nl
- pinearts.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dank
Dank! De volgende bestelling is onderweg. Dat zegt genoeg lijkt me.
Zeer snelle levering en het product …
Zeer snelle levering en het product doet volledig aan de verwachtingen zoals op de website staat vermeld.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Heel netjes. Goede kwaliteit.
Goede en nette service
Goede en nette service. En snel thuis bezorgd. En heel netjes en veilig alles ingepakt.
Goede telefonische informatie en een …
Goede telefonische informatie en een snelle verzending!
Omvormer besteld niet ontvangen
Omvormer besteld niet ontvangen, contact opgenomen zou uitgezocht worden. bestel hier nooit meer iets weg 240€ Ze hebben een handtekening die niet van mij is. Slechtste bedrijf waar ik ooit besteld heb. Maar laat het er niet bij zitten handtekening of niet, moet wel mijn handtekening zijn en niet van de bezorger..
Een goede snelle behandeling
Een goede snelle behandeling, ook voor nalevering. Erg tevreden
Ik ben zeer tevreden over deze site
Ik ben zeer tevreden over deze site. .hele goede service
5 sterren...goede producten
Snelle afhandeling...
Goed geen problemen snelle levering
van het aangekochte vergrootglas doet …
van het aangekochte vergrootglas doet de verlichting het niet, batterij contacten ernstig gecorrodeerd
loep bril besteld voor een leuke prijs …
loep bril besteld voor een leuke prijs op tijd geleverd volgens opgave
ben dik tevreden .
alles correct verlopen
Ik had een bestelling gedaan
Ik had een bestelling gedaan, maar het was stuk. Nadat ik het gratis terug mocht sturen heb ik nu een goede gekregen. Echt fantastisch,dank jullie wel. Vera
Aanrader
Electronische weegschaal. Snelle (af)levering, goed product, redelijke prijs. Aanrader.
Doen wat ze zeggen
Doświadczenie Trustpilot