Super proffesionelt firma.
De er super venlige, hurtige og dygtige.
Kan varmt anbefales. De holder aftaler 100%.

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
Med miljøundersøgelser kan du blive klogere på dit byggeprojekt. Vi rådgiver dig når du skal renovere, rive ned eller købe nyt. Vi holder både dig og miljøet i hånden - hele vejen.
Kirkebakken 54, 4736, Karrebæksminde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super proffesionelt firma.
De er super venlige, hurtige og dygtige.
Kan varmt anbefales. De holder aftaler 100%.

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
I forbindelse med huskøb har vi benyttet os a Pignus Pro.
Vi blev anbefalet at få kigget på miljø delen, da vores hus fra 1970'erne skal renoveres løbende.
I fin dialog med konsulenten gennemgik han huset og vi fik tildelt en rapport vi kan bruge som opslag nemt og overskueligt.
Vi fik en masse nyttig viden, som vi kan tage med videre, og få de bedste forudsætninger for vores kommende drømme hjem.
I forbindelse med vores håndværk, tømrer/snedker med fokus på tagudskiftning kommer vi tit i berøring med miljøskadeliges stoffer, som f.eks asbest.
I disse tilfælde, arbejder vi tæt sammen med Pignus Pro, der hjælper med at få undersøgt for miljø- og sundhedsskadelige stoffer med nødvendige analyser, beskrivelser af forholdsregler og værnemidler m.v., ligesom de hjælper med at finde samarbejdspartnere til saneringsopgaver.
Pignus Pro kommer også med opgaver den anden vej, når der er brug for praktisk håndtering af renoveringsopgaver.
En rigtig god samarbejdspartner, der er opmærksom på, at et samarbejde går begge veje.
Steen Abc Byg
Alex tog hurtigt opgaven med kloak, det blev løst inden for kort tid.
En god oplevelse
Vi har lige købt vores første hus til vores lille familie - HURRA 🥳
Huset er bygget i 1972 - og vi har siden vi købte huset haft mange ønsker og planer med huset, da det står originalt.
Vi ville dog gerne have en professionel gennemgang af huset inden vi kastede os ud i renoveringen, så vi ikke arbejdede i blinde, når det kom til alle de mulige miljøskadelige stoffer, som gamle huse kan indeholde. Her kom Pignus ind i billedet. Hurtig med svar, og kom allerede mandag og tog prøver, efter vi havde taget kontakt fredag. Super god service!!
Miljørådgiveren Alex fra Pignus kom ud og gik huset igennem med os og forklarede, hvor vi skulle være opmærksomme og hvordan vi passede på os selv under renoveringen.
Efter gennemgangen fik vi et udførligt miljønotat på vores hus, som vi fremadrettet kan arbejde ud fra.
Vi blev noget overraskede over, hvad et hus fra 70,erne kan indeholde af mulige ting - så som asbest på loftet, i isolering på varmerør og i de mange forskellige klinker, der er brugt i huset.
Men nu føler vi os super godt oplyst og kan renovere med ro i maven og aflevere affaldet rigtigt, til den tid - takket være Pignus 😃
Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

Olietank Fjernet
Jeg skulle ha fjernet en ældre nedgravet olietank på en af mine ejendomme og fik anbefalet Alex fra miljørådgivningsfirmaet Pignus.
Alex konstatere hurtigt at tanken ikke lå hvor tegning viste, men den blev lokaliseret, herefter blev den renset og gravet op, hullet tjekket med jordprøve for evt. forurening, der heldigvis var ren, tanken blev afmeldt hos kommunen, så blev hullet lukket med sand og muld på toppen, alt til perfektion.
Det kan kun anbefales herfra at kontakte Alex, Hvis man står med gamle olietanke og er bekymret for om den forurener eller blot vil have den fjernet.

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
Ifm etablering af minirenseanlæg på vores ejendom søgte vi råd og vejledning om muligheder osv.
Denne fik vi af Pignus og fandt en god løsning til vores ejendom.
Bedste anbefalinger herfra.
Kim

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
Skulle have udarbejdet en Miljøscreeningsrapport til anmeldelse af nedrivning i kommunen. Pignus var hurtige til at komme og tage prøver - dog lidt flere end forventet - og rapporten fulgte hurtigt efter, med fin beskrivelse af prøveresultater. Efterfølgende blev der fulgt op, og spurgt ind til om der var opklarende spørgsmål - det var god stil - og egentlig også passende, at der blev fortalt om yderligere services, da jeg, i mit tilfælde, ikke er sikker på processen, synes jeg det var oplysende, at få at vide, hvor jeg kunne få behov for hjælp.

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
I forbindelse med en hushandel blev der konstanteret forurening på grunden. Pingus gav et overslag som vi accepteret. Arbejdet er udført til fuld tilfredshed, og regningen endte under overslaget. Vi kan derfor kun anbefale Pingus Pro.
Vi tog chancen og købte et hus på en grund med en kortlagt olie forurening. Beliggenheden var ikke til at tage fejl af, så vi kastede os ud i et projekt, hvor vores viden var meget begrænset! Planen var at rive existerende hus ned og bygge drømmehuset.
Vi kontaktede forskellige miljørådgivere og deriblandt Pignus Pro. for at få en vurdering af forureningens omfang og pris. Selve nedrivningen var uproblematisk, men en jordforurening kan man ikke sætte en pris på, før man får gravet årsagen op og set, hvad der gemmer sig derned, trods mange jordprøver, poreprøver osv. En utrolig svær beslutning skulle tages, hvem skulle vi betro opgaven til, nu hvor vi bevægede os ud på dybt vand? Vi blev enige om, at vores “mavefornemmelse” var at give Pignus Pro hele entreprisen, både nedrivning af existerende hus og oprensning af den forurenede jord.
Vi var meget trygge ved deres professionalisme, deres dybdegående viden, og deres håndtering af vores manglende. Det skal sige at den generelle opfattelse er, at en sådan problemstilling (olie forurening på en sandet grund) skal man holde sig fra, da det kun kan blive voldsomt dyrt! Og vi fortrød også mange gange i processen indtil Pignus Pro landede i projektet. De lovede ikke guld og grønne skove, men ud over at håndterer nedrivningen utrolig lempelig, så naboerne kom ind og roste dem og tilbød dem kaffe, håndterede de også vores pressede psyke, da vi kom til opgravningen af den forurenede jord og tanken der havde forsaget denne.
De handlede hurtig og informativt. Sørgede for konstant dialog, så vi under hele processen var informeret om udgravning og mængden af bortkørt jord, prøvetagninger og derefter svar.
Da de mente, at grunden var ren, sørgede de for de mange rapporter og dokumenter der skulle sendes til kommunen til godkendelse, som så skulle videre til Regionen for den endelige godkendelse til udtagning af kortlægningen.
Vi har været så taknemlige for at Pignus Pro tog vores opgave, fik os helskind igennem og gjorde et godt stykke arbejde, så både naboer, kommune og Region blev tilfredse.
Vi vil til enhver tid anbefale deres arbejde.
Vi har haft problemer med håndtering af regnvand på vores egen matrikel, og i denne forbindelse har Pignus Pro stået for gennemgang og inspektion af eksisterende regnvandsledninger, samt en vurdering af løsning til nye omfangs- og linjedræn.
Ved inspektion af eksisterede regnvandsledninger blev man opmærksom på en underdimensioneret offentlig fællesledning på grunden, uden tinglysning, som bidrog til vores problemer med håndtering af regnvandet. Pignus Pro stod for kontakten til kommunen, deltog i et møde omkring håndtering af problematikken, samt trykkede på for at få den mest optimale løsning, hvor kommune nu har omlagt den offentlige regnvandskloak, så den ikke afvander via vores matrikel.
Superhurtig og kompetent rådgivning.
I forbindelse med en større husrenovering blev jeg af en bekendt anbefalet at kontakte Pignus Pro inden vi gik igang med nedrivningen, da vi af gode grunde ikke vidste hvilke potentielle farlige materialer huset gemte på. Efter besøget af deres specialist fik jeg foretaget nogle materialeprøver for asbest samt udarbejdet et såkaldt miljønotat. Dette viser præcis hvordan jeg skal behandle de forskellige materialer for at passe bedst muligt på mig selv og andre - både under selve nedrivningen og på genbrugsstationen. Jeg har lært en masse om sundsskadelige stoffer i byggematerialer, og tænker helt anderledes omkring det at rive noget ned i en ejendom. Jeg kan varmt anbefale andre at tage fat i Pignus Pro.
Hilsen Nikolaj

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
Når man har købt et hus fra 1970 og gerne vil igang med at renovere så er et Pignus-notat™ uundværligt. Da jeg skulle igang vidste jeg at der var ting man skulle passe på; Asbest, PCB og andre farlige materialer. Men hvor starter man? Hvad kan man bare gå igang med? Hvilke materialer er farlige? Hvordan håndtere man de farlige materialer? etc.
Pignus kom gik huset igennem og forklare undervejs - det hele tog 1 time. Efterfølgende fik jeg en rapport med det hele dokumenteret.
Super arbejde og skønt at være på den sikre side med miljøet.
Pignus kan anbefales til alle der ønsker at renovere et ældre hus.

Odpowiedź od Pignus Pro ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.