Non seulement le prix des crédits est DOUBLÉ passant de 5 à 10 pour une image détériorée (sans avoir été prévenu), mais en plus certaines images sont carrément refusées pour amélioration sans aucun mo... Zobacz więcej
Fonctionne très bien et surtout les tarifs sont ultra correct. Je l'ai utilisé plusieurs fois pour récupéré une neteté un peu foireuse ou un flou de bougé. En mixant le rendu picwish avec la photo or... Zobacz więcej
The free picture processing solution that requires no skills. A powerful free online image backgrounds remover, image enlargement, compression, object removal and cropping tool.
HONGKONG, Chiny
- support@picwish.com
- picwish.com
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
mal servicio al cliente
La aplicación es buena pero el servicio al cliente es pesimo,
Yo compre la version pro, estoy pidiendo asesoria y sólo se limitan a decirme que número de créditos tengo

best AI tool
É um aplicativo incrivel
É um aplicativo incrivel. Fiz todas as fotos da minha loja nele com o removedor de fundo. Ficaram incriveis e vale muito a pena tb por todas as outras funcionalidades que ele te traz...
One of the best AI photo editors
One of the best app in AI.
AI tools include:
background remover
Object remover
Black-white photos colorizer
Sharper
Upscaler
Background Generator
The price is moderate, taking into account that features are working well

Pitoyable, ne jamais s'abonner
Pitoyable, des gigantesques scammers, pas possible de résilier, font les aveugles sur les mails envoyés afin d'annuler l'abonnement

Confronto con altr programmi
ho confrontato 1 foto elaborata con 3 diversi programmi e picwish è risultato nettamente il migliore
PicWish otimo para o uso
o PicWish é uma excelente ferramenta para quem busca facilitar seu trabalho com edição de fotos e alcançar resultados profissionais com poucos cliques. Recomendo especialmente para designers gráficos e fotógrafos que precisam de uma solução rápida e eficiente para suas necessidades diárias.
Another garbage of an app made my…
Another garbage of an app made by morons who do not know in which planet they are.

Odpowiedź od picwish.com
PicWish is a fantastic background…
PicWish is a fantastic background remover tool that delivers outstanding results quickly and effortlessly. Its user-friendly interface and professional-quality output make it a must-have for anyone needing clean, precise edits. Highly recommend giving it a try!

wea wena
wea wena
De por si con la calidad gratis es unas joya, imaginate con el premium. Si llegan a poner todo de pega lo bajo a una estrella,
besos
I used this site to improve the image…
I used this site to improve the image quality of my photos. Overall application was very easy to use and very detailed. The product was great :).
Ho scoperto solo per caso Picwish per…
Ho scoperto solo per caso Picwish per modificare alcune vecchie foto e sono soddisfatto dei risultati. Il sito è facile da usare e gli strumenti di modifica sono intuitivi. Mi soddisfa il fatto che non esageri nel montaggio: le foto sembrano naturali come sono state scattate. Se stai cercando un editor di foto facile da usare per rimuovere la sfocatura dalle tue immagini o lo sfondo consiglio vivamente questo sito. L'app android è superlativa!

super aprovado!!!
Gostei muito do PicWish! O aplicativo é super prático e eficiente para editar imagens, especialmente para remover fundos o melhor que já achei. claro que as vezes não reconhece, mas tem o editor para você terminar o serviço, ou pode refazer com as 3 opções que tem pelo pc.

Odpowiedź od picwish.com
Picwish là một ứng dụng chỉnh sửa hình…
Picwish là một ứng dụng chỉnh sửa hình ảnh chất lượng. Xoá nền không bị mất góc hình ảnh. Tuyệt vời