Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr har de slutat leverera i mitt område(Kungsholmen, Stockholm), & ingenstans står det varför. Har varit en återkommande kund, så det känns väldigt trist.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att beställa bra varor kom hem. Det som jag kan tycka var att leveransen inte kom på tid där kunde man skickat ett SMS ! Skickade ett mail där det stod att jag skulle få svar inom 24 timmar vil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra & snabb service. Ringer o meddelar om en produkt/ vara är slut så man kan ta en annan om man vill. Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tyc... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Picsmart kan vara den bästa tjänsten när det kommer till dagligvaruhandeln. De väljer dina råvaror med omsorg, helt utan påslag, från din lokala Ica-butik. Du får tom bonuspoäng för dina inköp. Levera... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep ogólny
  6. Supermarket
  7. Usługa kurierska

Napisane przez firmę

Picsmart grundades i Stockholm 2019 med ett tydligt mål att göra mat på nätet mer effektiv, personligt och hållbart. Idag är Picsmart aktivt i Storstockholm och Malmö där vi samarbetar med ett nätverk av lokala matbutiker. Istället för att ha stora lager så plockas och levereras matvarorna direkt till kunden från butikernas unika och lokala sortiment på 1 timme. Kunderna tilldelas en personlig shopper som de kan ha direktkontakt med i butiken medan varorna plockas. Leverans hem till dörren kostar endast 49 kr och sker med 100% eldrivna fordon. Letar du efter en snabb och enkel lösning för en middag? Look no more! Med vår recepttjänst erbjuder vi 60 snabba och enkla recept där alla ingredienser levereras direkt till din dörr på en timme. Har du redan en vissa ingredienser hemma kan du helt enkelt välja bort dem från din beställning. Prova Picsmart redan idag och ha maten på bordet på nolltid!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

3,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Fick gammal mat

Fick gammal mat,
fick en mysterisk faktura i efterhand på 200 kr för att "saker kanske kostar mer än på vår hemsida."
Det var omöjligt att veta vad som kostade mer även när jag ringde.

Tips till picSmart.
Om ni säljer något och det visar sig vara dyrare för er än förväntat då är det erat eget ansvar att prismatcha.

31 maja 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 2 z 5

Leveranstiden flyttad

Lovad leverans mellan 11 och 13
13:20 besked om ny leveranstid mellan 15 och 17
Förra gången vi beställde var leveransen också sen. Då var det dessutom fel varor

30 maja 2024

Hej Karl,

Tack för din feedback.

Vi ber verkligen om ursäkt för vår sena avisering samt framflyttade leverans. Det har varit en hektiskt period med mycket ordrar men detta är inget som ska påverka dig som kund. Vi lovar att göra bättre ifrån oss i framtiden.

Oceniono na 1 z 5

Väldigt många varor som jag beställde…

Väldigt många varor som jag beställde kom ej, ni ringde inte heller om ev ersättningsvaror

30 maja 2024

Hej Jenny,

Tack för ditt meddelande till oss på Picsmart.

Vi är hemskt ledsna över att detta är din senaste upplevelse med oss. Vi strävar alltid efter att leverera hög standard och service till alla våra kunder och det är ytterst tråkigt att vi ej har kunnat leverera detta till dig.

Jag hoppas verkligen att vi får ytterligare chanser att visa oss från en bättre sida. Kontakta mig gärna på mejl zandra.vega@picsmart.se inför din nästkommande beställning.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Oceniono na 4 z 5

Ofta nöjd med Picsmart 👍 Trevlig och…

Ofta nöjd med Picsmart 👍 Trevlig och ambitiös personal
Den enda synpunkten jag har är att om man väljer ev viss lev-tid, typ 11-13 eller 13-15 så sker oftast lev precis innan tiden ”går ut”.
Så klart helt acceptabelt och ni har rätt.
Om man väljer fast truck funkar det inom 1 tim👍
Det jag inte gillar är att om det står två valbara lev-tider under dagen. När man efter 1-2 tim går in och vill beställa den ”senare” lev-tiden är den borttagen och nya lev-tider för morgondagen kan bara väljas!
Mvh

23 maja 2024

säljer gammalt kött

Släng allt gannalt kött eller rödmärkt med kort datum och sälj i butik , skicka det inte till oss som handlar på nätet, 2 leveranser i
rad har jag fått köttfärs med kort datum .

29 maja 2024

Hej Rolf,

Tack för din feedback.

Vi är hemskt ledsna över att liknande situation har skett flertalet gånger. Jag har sett att vi har kompenserat dig för detta genom vår kundtjänst. Men vi förstår självklart att detta är frustrerande och inget vi vill ska fortsätta ske framöver.

Vi tar detta på högsta allvar och lovar att göra bättre ifrån oss framöver.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

Oceniono na 3 z 5

Prissättning

Picsmart berömmer sig av att använda samma pris som i butik. Men vore bättre om priset vid beställningen gäller.

11 maja 2024

Hej Lennart,

Tack för din feedback.

Vårt mål är alltid att, i största möjliga mån, erbjuda samma priser online som i butik. Men det kan ibland skilja sig något, detta kan bero på lite olika faktorer bland annat den höga prisinflationen som gör det svårt att hinna med de snabba prisändringarna i butik. Vi är medvetna om detta problem och arbetar aktivt för att kunna få en automatik prissättning mot våra butiker.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej