Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr har de slutat leverera i mitt område(Kungsholmen, Stockholm), & ingenstans står det varför. Har varit en återkommande kund, så det känns väldigt trist.

Oceniono na 4 z 5

Bra & snabb service. Ringer o meddelar om en produkt/ vara är slut så man kan ta en annan om man vill. Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tyc... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Picsmart kan vara den bästa tjänsten när det kommer till dagligvaruhandeln. De väljer dina råvaror med omsorg, helt utan påslag, från din lokala Ica-butik. Du får tom bonuspoäng för dina inköp. Levera... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostarczanie produktów spożywczych
  2. Usługa kurierska
  3. Sklep ogólny
  4. Jedzenie z dostawą do domu
  5. Jedzenie z dowozem
  6. Supermarket

Napisane przez firmę

Picsmart grundades i Stockholm 2019 med ett tydligt mål att göra mat på nätet mer effektiv, personligt och hållbart. Idag är Picsmart aktivt i Storstockholm och Malmö där vi samarbetar med ett nätverk av lokala matbutiker. Istället för att ha stora lager så plockas och levereras matvarorna direkt till kunden från butikernas unika och lokala sortiment på 1 timme. Kunderna tilldelas en personlig shopper som de kan ha direktkontakt med i butiken medan varorna plockas. Leverans hem till dörren kostar endast 49 kr och sker med 100% eldrivna fordon. Letar du efter en snabb och enkel lösning för en middag? Look no more! Med vår recepttjänst erbjuder vi 60 snabba och enkla recept där alla ingredienser levereras direkt till din dörr på en timme. Har du redan en vissa ingredienser hemma kan du helt enkelt välja bort dem från din beställning. Prova Picsmart redan idag och ha maten på bordet på nolltid!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Picsmart

Tydligen så är det nya ägare? För det står online att picsmart gick i konkurs. Men iallafall de nya ägare är inte bättre. Det står att man ska kunna chatta, ringa eller skicka e-post. Det enda man kan göra är skicka e-post. Killen som kom med maten var 20 minuter sen och kunde inte Svenska som vanligt, knappt Engelska heller för den delen. Jag har betalat extra för plockavgift och leverans. Då förväntar jag bättre än när Ica kör ut och i tid. Får nog återgå till att bara beställa från Ica online hädanefter.

11 lutego 2025

Försenad leverans

Skulle fått leverans mellan 18 - 20. Ingen kom, inget besked. Telefonnumret som anges vara öppet dygnet runt: Numret har ingen abonnent. - Efter att detta skrevs kom leveransen kl 22, dock utan avisering om förseningen.

30 grudnia 2024

Försämrats avsevärt

Picsmart var från början kanon och jag använde mig ofta av tjänsten.
Försämringarna har kommit gradvis. Försenade leveranser och ingen kommunikation, sen försvann möjligheten att ringa till kundtjänst och istället hänvisas man till en chatt som inte är öppen när det står att den ska vara det. Det som återstår är mail vilket innebär att inga problem går att lösa vid leveranstillfället. Kundtjänsten är de gånger man lyckas få kontakt oengagerad.

När så möjligheten att handla till aktuella extrapriser och till stammispriser försvann var det spiken i kistan för min del. Det var det enda som kunde motivera fortsatt användning av tjänsten.

Jag har nu sagt upp mitt konto (vilket jag också fick tjata mig till genom kundtjänst) och kommer aldrig använda picsmart igen.
Trist på en bra idé.

3 sierpnia 2024

Be very careful.

Be very careful.
They changed policy. They no longer charge you "the real price from the shop" but rather the price stated on their website that is often very different from the price in the shop. You will also miss the discounts ongoing in the actual shop.

27 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Enkelt att beställa bra varor kom hem

Enkelt att beställa bra varor kom hem. Det som jag kan tycka var att leveransen inte kom på tid där kunde man skickat ett SMS ! Skickade ett mail där det stod att jag skulle få svar inom 24 timmar vilket oroade mig men fick snabbt ett SMS att leverans var på väg vilket stämde. Vid sökning på nätet fanns tel nr men det visade sig inte vara i bruk. Det är väl det negativa annars bara bra tjänst när man inte kan handla själv.

2 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag har varit kund länge och från…

Jag har varit kund länge och från början var det mkt bra! Men sedan har det bara blivit sämre.
Jag vet att man ansökte om konkurs sep 2024 men att någon köpte upp verksamheten så att den fortsätter med samma personal. De som nu äger verksamheten borde inse att vi som varit kunder länge och väljer att fortsätta använda tjänsten kan inte behandlas så här. Det är inte hållbart!

Varorna kommer sent trots att man betalar extra för snabb leverans! Personalen som packar hör av sig, är trevliga och gör ett bra jobb. Men de som ska leverera verkar vara väldigt långsamma. Jag bor 10 min från butiken så det borde inte ta uppåt 2 timmars försening.

Dessutom när detta sker får man ingen förklaring och det är mycket svårt att kommunicera med kundtjänst. När man gjort en order kan inte väntetiden vara 24 tim! Det är mycket respektlöst att hantera kunder på detta sätt. Speciellt när pengarna redan dragits från ens kort.

Nu är jag nyfiken på hur Picsmart hanterar denna feedback!

18 listopada 2024
Oceniono na 3 z 5

Vore bra att kunna välja på fler…

Vore bra att kunna välja på fler butiker kungsholmen ligger inte närmast oss i Älvsjö vi brukar handla ifrån ica Liljeholmen och så togs martin servera bort ifrån valet av affär sen skulle jag vilja veta var leveransen befinner sig så jag kan följa bilen innan den kommer.

6 listopada 2024
Oceniono na 3 z 5

Använt många gånger och är nöjd med…

Använt många gånger och är nöjd med varor. Nu har man inte kunnat beställa pga tekniskt strul varken igår eller idag? Jag kan inte handla själv utan får nu be anhöriga att handla. Hade önskat ett besked om när det förväntas börja funka.

14 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej