Som altid en fremragende oplevelse at handle ved pickleballudstyr.dk! Kenneth har virkelig styr på hans produkter og sender gerne ordren over flere omgange, hvis ikke der lige er på lager. Virkelig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne give en stor tak til Kenneth for hans tid, venlighed og helt ekstraordinære service. Vi startede dialogen over mail, og senere fortsatte vi på sms. Selvom vores samtale begyndte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte et firepersoners sæt - det er et super lækkert produkt. Havde kontakt med firmaet i forbindelse med levering, de var super søde og hjælpsomme.
Reakcja na opinię
Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!
Kristrupvej 43, 8960, Randers SØ, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Så købte jeg sgu igen, og den kom i god tid. Det, jeg købte, fungerer helt perfekt – 10/10! Jeg vil helt klart anbefale det til enhver, der leder efter en god pris og et godt sortiment.

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Jeg så de sko som jeg endte med at købe, til et arrangement som Kenneth var instruktør på, få to dage efter bestilling ( søndag aften) lå der en pakke klar til afhentning i min lokale pakkeshop. Kæmpe viden inden for pickleball og tilhørende udstyr, kan kun anbefale at handle med Kenneth.

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Hver gang jeg snakker og handler med Kenneth fra Pickleballudstyr.dk, så oplever jeg bare rigtig god og venlig service, med mange gode råd og hurtig levering. Klart det bedste sted at handle udstyr til pickleball i Danmark !

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Der var udsolgt af bolde da jeg skrev mail til shoppen. På dagen de kom på lager igen fik jeg en mail med info om dette. Det er sku service 👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Hurtig levering. Hurtig ombytning ( jeg havde bestilt en forkert størrelse).
Super service.

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Klar anbefaling herfra. God service, og hurtig levering. Fint udbud af udstyr.

Odpowiedź od Pickleballudstyr
God vejledning og venlig betjening.
Hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Hurtig levering og meget fin service idet der var en rabat jeg ikke var opmærksom på som leverandør opdagede manglede, og derefter selv rettede prisen ned og returnerede overskydende beløb. Det er sgu da god stil :-)

Odpowiedź od Pickleballudstyr
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.