Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

bedankt voor de snelle en vlotte afhandeling van mijn schadegeval onder garantie. doe zo verder toppers :-) mvg

Oceniono na 5 z 5

Via onze grootste webshop 6 artikelen ((3x2) besteld, maar er zaten er maar 5 in het pakket. Met Bol gebeld, die hebben het doorgegeven (dat was gisteravond om kwart voor 6), vanochtend een keurig mai... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dit merk was voor mij volstrekt onbekend. Tot ik de computermuis kocht. Na een dikke week gebruik kom ik tot de conclusie dat een prima product is met diverse slimmigheden. Mijn toetsenbord is aan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Slecht! Oordoppen besteld via bol.com. Oordoppen vallen random uit of verbreken connectie. Linker oor doet het helemaal niet meer. Andere set doet het rechter oor het niet meer. Binnen 24 uur stuk!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep z akcesoriami komputerowymi
  3. Artykuły elektryczne

Napisane przez firmę

Vind vandaag nog jouw favoriete opladers, kabels, adapters, powerbanks, IP-camera's, tv-accessoires, audio- en videokabels, MacBook-hoezen, telefoonhouders voor auto's en fietsen. Kies uit ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten die je dagelijkse technologische behoeften ondersteunen. Phreeze Store heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een powerbank om je smartphone onderweg op te laden, een telefoonhouder voor in de auto of op de fiets, of hoogwaardige audio- en videokabels voor je thuisbioscoop, wij hebben het allemaal.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

Telefoon houder besteld

Telefoon houder besteld, na 2 dagen mail dat geld is retour gestuurd...waarom geen idee geen uitleg erbij....geen geld en geen tel houder. Erg bijzonder dit!
Gaat maar om 20 euro ...maar toch.
Beetje jammer!!

4 listopada 2025

Prima service

Nadat ik een babystoeltje had besteld en DHL aangaf het 2 dagen daarna te bezorgen, niets ontvangen. Maandag na 11.00 uur gebeld met de service. Een aardige man (Partrick) beloofde meteen een nieuw stoeltje op te sturen. Dinsdag had ik het stoeltje al binnen! De tweede kwam na een uur ook bij mij binnen. DHL gaat slecht om met beloofde bezorging, daarentegen phreeze niet. Prima service! 😊

28 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Vervanging kapotte draadloze muis

In Augustus een draadloze muis gekocht hij deed het vaker niet dan wel. Eergisteren besloten om toch contact op te nemen met de verkoper via de mail. Onder garantie werd mij direct een nieuwe toegezonden, die werkt vooralsnog prima.

23 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is top .goede service!

Mijn ervaring met dit bedrijf is top! Ik had een oplader universeel voor een laptop gekocht vorig jaar . Er zitten veel verschillende koppel stukken bij waarvan er 1 defect was geraakt. Maar gebeld naar naar phreeze en kreeg gelijk een nieuwe set koppelstukken toegestuurd . Kosteloos! Top geregeld

16 września 2025
Oceniono na 4 z 5

Geen contact mee te krijgen

De earpods van mijn dochter waren na 6 maanden stuk. Ik probeer contact te krijgen met Phreeze. Eerst per mail. Hier is na een week nog steeds niet op gereageerd. Ze geven aan altijd binnen 8 uur te reageren op vragen. Telefoon wordt niet opgenomen (en ja, ik bel na 11.00 uur). Via Messenger ook geen reactie.

Vanmiddag reageerde Phreeze alsnog per mail, met excuses voor de slechte bereikbaarheid. Ze sturen nieuwe oortjes toe.

12 września 2025

Goede klantenservice

Ik had een koptelefoon besteld via bol.com waarvan de Bluetooth connectie na enkele maanden haperde. Ik kreeg een vriendelijke mail terug dat ik de oude retour kon doen en ontving een nieuwe in de plaats.

25 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Een usb b naar usb c besteld hier via…

Een usb b naar usb c besteld hier via bol.com ging er 9/8 zijn bij track & trace stond zelfs dat het nu verstuurd was en zelf beweerde ze een week later toen ik contact opnam dat het geleverd zou zijn. Na 10 dagen met bol.com contact opgenomen en toen kwam er schot in de zaak. Ik ga nu normaal een terugbetaling ontvangen. Naar mijn mening een malafide firma. Had ikzelf geen actie ondernomen was ik mijn geld kwijt geweest en nooit iets ontvangen ook niet

9 sierpnia 2025

Bestelling wordt niet bezorgd

Op 28 juni een telefoonhoesje besteld. Vandaag besteld en morgen in huis? De bestelling is direct aangeboden bij DHL, maar de levering wordt iedere dag opgeschort naar de volgende dag. Op de vraag wat er aan de hand is krijgen we geen reactie. Maw nog niet verzonden dus en de vraag is of we het uberhaupt nog gaan ontvangen. Dus bestel hier niet...

15 lipca 2025

Bestelling niet geleverd

Geachte heer/mevrouw,

Onlangs heb ik via uw winkel een bestelling geplaatst bestaande uit een PlayStation 5 Pro en een docking station. De PS5 Pro is correct geleverd en netjes in ontvangst genomen door mijn vader, aangezien ik op dat moment niet thuis was. Hij heeft hiervoor ook getekend bij aflevering.

Het docking station dat op dezelfde dag geleverd zou worden, is echter niet aangekomen. In plaats daarvan ontving ik een e-mail van Bol.com met de melding:
“Je pakket is op het aangegeven bezorgadres geweigerd. Daarom is het teruggestuurd naar de partner.”

Dit klopt niet. Mijn vader was de hele dag thuis en heeft niets geweigerd aan de deur. Sterker nog, hij heeft de PS5 Pro zonder problemen aangenomen, dus het is onlogisch dat het andere pakket zou zijn geweigerd. Er is geen enkele reden waarom het docking station niet gewoon afgeleverd had kunnen worden.

Ik verzoek u vriendelijk om deze situatie te onderzoeken en zo spoedig mogelijk met een oplossing te komen. Ik ontvang het docking station graag alsnog, of hoor graag hoe u dit verder wilt afhandelen.

Daan Mantel
06 40832483

5 czerwca 2025

Beste Daan,

Bedankt voor je bericht en wat vervelend dat het docking station niet bezorgd is zoals gepland! 🙈

Ik stuur het graag opnieuw naar je toe, zodat je het alsnog snel in huis hebt. Zou je me ter controle nog even het bestelnummer kunnen toesturen naar info@phreeze.nl? Dan zorg ik ervoor dat dit meteen opgelost wordt!

Alvast bedankt voor de aanvullende informatie en je geduld!

Fijne dag verder 🌸

Groetjes,
Tal | Phreeze Store 🌻

14 mei besteld - 6juni nog niks ontvangen

14 mei iPad hoes besteld, voor 21.30u besteld zou volgende dag geleverd worden, op 6 juni nog steeds niks ontvangen.
Wel direct aangeboden bij DHL, maar levering wordt iedere dag opgeschort naar de volgende dag.
Benieuwd of het ooooit nog komt, op dit moment zou ik hier absoluut niet meer bestellen.

6 czerwca 2025

Beste Fred,

Jeetje, dat klinkt inderdaad extreem frustrerend! 🙈 Dit is natuurlijk totaal niet zoals het hoort te gaan, mijn excuses daarvoor.

Zou je het bestelnummer even willen toesturen naar info@phreeze.nl? Dan zoek ik meteen uit wat er precies aan de hand is en zorg ik voor een snelle oplossing.

Nogmaals sorry voor het lange wachten en alvast bedankt voor je reactie!

Groetjes,
Tal | Phreeze Store 🌻

Top bedrijf!

Ik heb zo'n half jaar geleden naar alle tevredenheid een paar draadloze oortjes van Phreeze gekocht. Goede oortjes welke goed blijven zitten met sporten etc. Helaas laden ze sinds 1 maand slecht op / lopen snel leeg. Vanmiddag een mail gestuurd en 10 minuten later reactie dat zij een nieuw paar sturen!! Helemaal top en fantastische sales.

9 maja 2025

Top airpods

Ik had ze in de avond gekocht op de website van Phreeze en zijn de dag erna al in de middag geleverd. Top levering! en dat voor een zeer goede prijs. De airpods werken ook perfect.

19 marca 2025

Phreeze PHR-MS3 Topmuis!

1 februari 2025 via bol een Phreeze PHR-MS3 muis besteld omdat HP en andere merkmuizen na enige tijd de verbinding met mijn laptop verloren. Deze muis heeft usb en ook een extra verbinding. Tot op vandaag geen enkele keer de verbinding verloren. TOP! Bewijs dat een goede muis niet echt duur hoeft te zijn.

1 lutego 2025

Klantenservice

Hier is ook iets misgegaan met het verzenden. Kreeg een erg vriendelijke mail terug waarbij gezegd is dat ze en het zo snel mogelijk willen oplossen, hierna alsnog verzonden waarna wel de volgende dag in huis. Denk eerder dat de (fout) bij vervoerder ligt dan het bedrijf

5 lutego 2025

Artikel wordt niet geleverd

Op vrijdag bestel ik een hoofdtelefoon welke, via Bol, op zaterdag zou worden geleverd helaas liep het anders. De zending was meteen aangemeld bij DHL maar het artikel is daar nooit aangeboden voor verzending. Ik heb contact gehad via mail waarin werd gezegd dat het artikel was verzonden en maar eens bij buren navraag moest gaan doen. DHL gaf nog steeds aan het artikel niet te hebben ontvangen. Op dinsdag nog maar eens contact gezocht met Bol waarop de medewerker de koop heeft ontbonden en ik mijn aankoopbedrag heb teruggekregen.

27 stycznia 2025

Beste Leon,

Onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring! We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten op een bestelling die uiteindelijk niet aankomt.

Omdat wij niet willen dat je onnodig lang zonder product of oplossing zit, hebben we ervoor gekozen om de bestelling af te boeken en je aankoopbedrag direct terug te storten. Helaas hebben we zelf geen invloed op de bezorging door DHL, maar we snappen dat dit voor jou als klant natuurlijk weinig uitmaakt – je wilt gewoon je bestelling ontvangen zoals beloofd.

Nogmaals sorry voor het ongemak. Mocht je nog interesse hebben in het product, dan helpen we je graag met een nieuwe bestelling! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej