Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De samenwerking met Photobooths-huren gaat al jaren heel goed. De communicatie verloopt altijd duidelijk en snel. We helpen elkaar en hierdoor kunnen wij onze klanten steeds beter bedienen! We... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als photobooth verhuurder werken we al geruime tijd samen. Ik ben ENORM tevreden. Heel professioneel, maar ook bijzonder menselijk. Ik voel me absoluut geen nummer bij hen. Ze communiceren ook... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij werken sinds 2024 samen met Photobooths-huren.be en we zijn hier enorm tevreden van! De afspraken worden altijd volledig nageleefd. Daarnaast zullen ze altijd spoedig en correct antwoorden bij v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia sprzętu na przyjęcia
  2. Usługa rozrywek firmowych
  3. Agencja wynajmu sprzętu
  4. Organizator imprez
  5. Platforma sprzedażowa online
  6. Usługi fotograficzne

Napisane przez firmę

Photobooths-huren.be is hét platform voor de verhuur van je photobooth in België met meer dan 50 verhuurders en 100 verschillende photobooths om te vergelijken en huren. Je kan een photobooth huren in alle soorten en maten: foto, video, gif, 360 graden, hokje, magic mirror (fotospiegel), en zelfs photobooths in een volkswagen busje, caravans, Vespa of tuktuk zijn beschikbaar! We helpen je met het vinden van een photobooth voor je trouw, gala, verjaardag, communiefeest of lentefeest, diploma uitreiking, sweet 16, open dag, winkelopening, bedrijfsfeest of ander zakelijke event. Een gratis offerte opvragen is altijd vrijblijvend en garandeert de scherpste prijs. Je krijgt binnen 24 uur reactie door middel van rechtstreeks contact met de verhuurder. Ook kunnen we je helpen met een last-minute photobooth aanvraag!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, zeer vlotte samenwerking. Reageert snel. Heel tevreden.

26 maja 2025

🎉 Hoi Gratiaan, zelker ook een fijne samenwerking van onze kant! 🎉

Oceniono na 5 z 5

Wij werken sinds 2024 samen met…

De afspraken worden altijd volledig nageleefd. Daarnaast zullen ze altijd spoedig en correct antwoorden bij vragen.
Top service!

26 maja 2025

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Hoi Thomas, wij waarderen ook de fijne communicatie met jou! 🥳🥳

Photobooths-huren & Fotosnap

We zijn onwijs blij net Mark en Irene en hopen zo vele jaren de samenwerking voort te mogen zetten!

Mvg,
Team Fotosnap

22 maja 2025

Dank je wel voor je positieve feedback! Mark & Irene

Super samenwerking

Heel tevreden van onze samenwerking met Mark, een echte meerwaarde voor ons bedrijf.

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Dank je wel Boothies! (Mark Reijman, oprichter van Photobooths-huren.be)

Fantastisch platform!

Ontzettend tevreden van photobooths-huren.be, het platform voor mensen die op zoek zijn naar photobooths of photobooths aanbieden.

Erg bekwame en zéér intelligente zaakvoerder. Ook bijzonder aangenaam communiceren.

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Wow, wat een lovende woorden, je maakt me ana het blozen, haha! 😃😃😃

Oceniono na 5 z 5

HET platform voor je photobooth

Ik werk a geruime tijd samen met Photobooths-Huren. De aanvragen zijn duidelijk, adequaat en ook worden ze gefilterd waardoor je zo kwalitatief zo hoog en zo goed mogelijke afspraken krijgt. Dit heb ik altijd weten te waarderen omdat er veel tijd gaat zitten in het nabellen van offertes. Op deze manier wordt je dat een klein beetje uit handen genomen,.

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Photobooths-huren.be is zeker HET platform voor het vinden van een photobooth, fotobooth, fotohokje, 360 graden spinner, greenscreen of fotobox in Vlaanderen, al weer 8 jaar! Time flies when you're having fun!

Betrouwbaar, behulpzaam en kwalitatief

Photobooths-huren.be is voor ons als verhuurder en zeer betrouwbare partner. Een goeie onderlinge samenwerking met hele goeie en vriendelijke communicatie, waar elke klant alleen maar voordeel zal bij ervaren.

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Zeker een win-win-win, voor de klant, de verhuurder en voor ons, dank je voor de positieve review! 🎉🎉🎉

Top service!

Als Photobooth verhuurder werk ik inmiddels al een aantal jaren samen met Photobooths-huren.be en dat naar volle tevredenheid. De communicatie verloopt altijd vlot en professioneel, en reservaties worden stipt opgevolgd. De website oogt verzorgd, is gebruiksvriendelijk en trekt duidelijk een breed publiek aan. Dankzij deze samenwerking heb ik al heel wat tevreden klanten mogen bedienen. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner in de eventsector!

Ha Kevin, wij vinden de samenwerking ook TOP, thanks! 🥳 📷 🎉

Alleen maar positief!

Als photobooth verhuurder werken we al geruime tijd samen.
Ik ben ENORM tevreden.
Heel professioneel, maar ook bijzonder menselijk.
Ik voel me absoluut geen nummer bij hen.
Ze communiceren ook steeds heel snel.
Ik heb absoluut geen enkel negatief punt mee te delen.
Alleen maar goeds!

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Dank je wel Isabelle, betekent veel voor ons!

Een aanrader!

Zeer goede, vlotte en professionele service.
Een aanrader voor al jou feesten, bedrijfsevent en veel meer.

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Hoi Geert, helemaal gelijk, photobooths zien we tegenwoordig overal, verjaardag, trouw, bedrijfsfeest, festival, beurs of winkelopening :-) 🥳 📷 🎉

Snelle hulp

Met spoed nog op zoek gegaan naar een fotobooth
We hadden al zoveel afmeldingen gekregen dat alles al was verhuurd maar gelukkig hadden ze ons goed verder geholpen volgende dag al samen eentje gevonden zo blij.
Ze gaan meteen voor je aan de slag super fijne service.

18 czerwca 2024

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

🥳 📷 Fijn dat het gelukt is met de last-minute fotobooth aanvraag (Mark Reijman, eigenaar Photobooths-huren.be)

Aanrader!

Mark en Irene, bedankt voor jullie vriendelijke en snelle hulobij het zoeken naar én vinden van de perfecte photobooth voor ons feest. Dank!
Suus

12 czerwca 2024

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Hoi Suus, gfraag gedaan, met zoveel aanbod is er altijd wel een phoobooth te vinden die past bij je locatie en voorkeuren én beshcikbaar en betaalbaar is :-) (Mark Reijman, zaakvoerder Photobooths-huren.be)

Geweldige ervaring!

Dankzij Mark & Irene heb ik lastminute nog een photobooth kunnen bemachtigen voor ons trouwfeest.
Nogmaals bedankt voor jullie hulp en de vlotte service!

24 czerwca 2023

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Fijn dat je trouwfeest met de photobooth is gelukt Renée!

Last minute zoektocht

Ik zocht nog ‘last minute’ een photobooth en Mark zocht en vond voor mij 4 bedrijven die mij 2 dagen later een photobooth konden leveren/verhuren . Prima service en ik kan deze website dan ook sterk aanbevelen.

7 lipca 2023

Hoi Bieke, graag gedaan hoor! Mark Reijman

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Snel gehandeld en alles keurig volgens afspraak gebracht en gehaald. Echt top!

15 czerwca 2023

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Jij bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Dit bedrijf is top en heeft ons zeker geholpen met opstarten.

Dit bedrijf is top en heeft ons zeker geholpen in het opstarten van ons 360 videobooth bedrijf. Ze reageren altijd binnen 1 dag op onze vragen of als ik iets wil aanpassen op hun website. Zij komen zelf ook met ideeën om ons te helpen met hoe wij klanten benaderen en hoe wij offertes versturen. Ik adviseer beginnende bedrijven zeker aan te sluiten bij dit bedrijf op de website!

24 października 2022

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Hoi Isaac, graag gedaan en succes met de 360 graden video photobooth business!

Oceniono na 5 z 5

Supergoed overzicht van aanbod met correcte en aangename opvolging!

Fantastisch hoe je een goed beeld krijgt op de prijzen en het aanbod. Er was een snelle, correcte opvolging en ook de effectieve verhuurders namen snel contact op nadat ik enkele offertes via photbooths-huren.be op had gevraagd. Ik ben alvast heel enthousiast en vind het een aanrader!

5 maja 2023

Odpowiedź od Photobooths-huren.be

Fijn dat je zo blij bent met ons overzicht, de filters en de ontvangen offertes, er zit vrijwel altijd wel een geschikte (en betaalbare, beschikbare en betrouwbare) photobooth tussen de ontvangen offertes! :-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej