Ich habe mein IPhone 12 dort hingeschickt um die WLAN Antenne reparieren zu lassen. Preis 99€. Nach 4 Wochen Funktion ging von einer auf die andere Sekunde wieder nichts. Daher habe ich geschrieben, d... Zobacz więcej
PhoneCare
Benyttede PhoneCare Aarhus. Det var en god oplevelse, hvor ekspedienten udviste omhyggelighed og grundighed i udskiftningen af min iPhone 7 skærm. Skærm kvaliteten er OEM, altså så tæt på original kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse - hurtigt, supernemt at bestille tid på nettet - så jeg vidste hvor lang tid, der gik fra at bestille til reparation var færdig. Man kan også gå ind direkte fra gaden, jeg valgte b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så er den gal igen..... Vi har haft mange reparationer udført hos Phonecare Odense, alt fra Ipads og Iphones. Sidste gang har vi fået 2 Iphone 6Ser skærme udskiftet. Vores datter skulle ind med sin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos PhoneCare er vi eksperter i reparation af iPhone, iPad, smartphones og tablets. Vi reparerer alle typer af skader og udfører alle reparationer in-house på vores godkendte værksteder, så du slipper for den lange ventetid. Vi har 6 butikker fordelt over hele landet, så vi er altid i nærheden af dig ✓ Vi tilbyder iPhone og iPad reparation i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Vi tilbyder reparation af alt fra skærm reparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover til døde batterier. Vi bestræber os på at udføre en typisk reparation på under 30 min, hvis du kommer forbi og afleverer den på vores værksted. Vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber, store virksomheder og offentlige institutioner, og har butikker på de mest attraktive beliggenheder i Danmark, hvorfor vi er din foretrukne reparatør af smartphones og tablets ✓
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi fik en god ekspedition af en sød…
Vi fik en god ekspedition af en sød ansat og udskiftningen af min skærm passede med at vi lige kunne gå en tur ind i nogen af de andre butikker i nærheden.
Det var hurtigt, billigt og god kvalitet man får hos PhoneCare det kan godt anbefales.

Super service ..
Super service ... direkte ind fra gaden (Aarhus) og wupti... ny skærm 30 min senere.
Passer lige med en kop kaffe hos Espresso House ;-)

Odpowiedź od PhoneCare
Fik skiftet glas på en Iphone 6s på 20…
Fik skiftet glas på en Iphone 6s på 20 minutter. Alt virker fint.
God pris, fin service. Kommer helt sikkert igen i butikken på Østerbro :-)

Kan anbefales
Phonecare kan helt klart anbefales. God service. Dejligt, at man får mobilen tilbage med panserglas på, og at kvitteringen bliver sendt over mail, så man ikke mister den.

Billigt og hurtigt
Fik repareret min skærm og fik panserglas med. Alt gik nemt og hurtigt og kvitteringen bliver sendt til ens e-mail, så man ikke mister den, hvis nu noget skulle gå i stykker. Meget professionelt, fine lyse lokaler :-)

Hurtige venlig service
Hurtige service. Fik skiftet en iPhone skærm en halv time inden lukker tid og det var ikke en booket tid.

Odpowiedź od PhoneCare
Super hurtig og god betjening
Super hurtig og god betjening - jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Odpowiedź od PhoneCare
Jeg kan roligt anbefale Phone Care til…
Jeg kan roligt anbefale Phone Care til andre der - som jeg - ikke har fattet ret meget af hvordan man bedst, tryggest og billigst kan få repareret sin telefon. Det er så fin en service - og meget nemt og hurtigt.

Kan anbefales
Super service og fornuftige priser for reparation af Iphone 7 plus

Odpowiedź od PhoneCare
Super betjening og hurtigt virker…
Super betjening og hurtigt virker rigtig godt

To iPhone 6'ere fikset på 1 time
To iPhone 6'ere fikset på 1 time - en med ødelagt glas og en med et træt batteri. Begge leveret tilbage til tiden, fikset og repareret, og til en god pris: 400 kr per telefon, 800 kr i alt for begge telefoner. Tjekket, vidende og grundig rådgivning inden reparationen. Det er i den grad i orden. 5 stjerner.

Odpowiedź od PhoneCare
Super hurtig og god service fik lavet…
Super hurtig og god service fik lavet min søns 6s er lidt i tvivl om kvaliteten af skærmen 😊

Odpowiedź od PhoneCare
Super service. Hurtig betjening. Kan klart anbefales!

professionelt
Hurtig, god og professionelt betjening.
Fik skiftet skærmen på min iphone 7.
Klart anbefalesværdigt.

Odpowiedź od PhoneCare
Fik lavet min skærm og batteri et andet…
Fik lavet min skærm og batteri et andet sted og skærmen virkede aldrig optimalt og trykkede løs af sig selv. Efter 4 måneder drillede batteriet også. Jeg valgte så at få lavet begge dele igen hos PhoneCare og det har bare virket lige siden. Er meget tilfreds og det var ligeledes hurtig ekspedition.

Odpowiedź od PhoneCare
Nem og hurtig betjening til en fair…
Nem og hurtig betjening til en fair pris på Østerbrogade af en meget sød og rar fyr!

Super oplevelse
Jeg kom ind i butikken på Vesterbrogade lige til den reservedele tid. Jeg forelagde mine ønsker: udskiftning af defekt skærm samt nyt batteri. Derudover ville jeg have skiftet nærzonecensoren. Jeg blev spurgt om, hvad problemet var og fik at vide, at det nok ville være løst når skærmen var skiftet. Ventetiden ville være 30-40 minutter. Jeg besluttede at vente i butikken og bladre i de blade, der lå. Efter max. 20 minutter var arbejdet tilendebragt, og jeg blev igen spurgt om fejlen med at skærmen slukkede/ikke tændte, når jeg tog telefonen væk fra øret. Jeg kan konstatere, at alt tilsyneladende virker, som det skal. 549kr for en ny skærm monteret og Apples tilbudspris på 299kr for et nyt batteri - samlet 848kr kan ikke betegnes som dyrt.