Erg fijne scheenbeschermers besteld
Erg fijne scheenbeschermers besteld. Je voelt niet dat je ze aan hebt en hierdoor hinderen ze totaal niet! Snel geleverd en goede prijs!
Phenoxsports is een modern sportmerk dat zich richt op comfortabele, innovatieve en betaalbare sportaccessoires voor jonge en fanatieke voetballers. Wij geloven dat goede prestaties beginnen bij goed materiaal. Daarom ontwikkelen wij producten die niet alleen bescherming bieden, maar ook écht comfortabel zitten tijdens trainingen en wedstrijden.
Holandia
Ik had ze net voor mijn wedstrijd nodig. Snel besteld, op tijd in huis. Gleden niet af en zaten erg goed. Aanrader
Voor mijn vriend besteld en hij is er super blij mee! Hij gaf aan dat hij eindelijk weer soepel kan rennen zonder dat de scheenbeschermers storend zijn of in de weg zitten. Buiten dat zijn ze ook snel geleverd.
Nieuwe scheenbeschermers gekocht voor mijn zoontjes. Ze zijn er super blij mee. Gelukkig kon ik profiteren van een combi deal, omdat ik 2 stuks nodig had!
Scheenbeschermers besteld voor mijn jongste. Hij is er super blij mee en deze kun je gewoon goed wassen, waardoor ze niet zo stinken. Moeders blij, zoontje blij. Al met al goed👍
Zeer snelle levering. Professioneel verpakt en goede kwaliteit!
Mijn zoontje is helemaal blij met zijn Phenox Sports scheenbeschermers! Super product!