Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Levering al 2 weken onderweg! Geen reactie op mail, telefonisch na lang wachten bereikbaar, maar geen oplossing, ze moeten een onderzoek opstarten. Geen mogelijkheid om geld terug te krijgen.., laatst... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Besteld maar door een technisch probleem bij Wordline

Besteld maar door een technisch probleem bij Wordline dus direct overschrijving gedaan en tot 3 maal toe pdf van overschrijving gestuurd maar niets hielp. Geprobeerd om de klantendienst te telefoneren 0800 56 000 bereikbaar tussen 8 en 20 uur maar zelfs als je tijdens de dag belt om 15 uur wordt de lijn verbroken en krijg je de mededeling niet bereikbaar! Nu zou ik dagen moeten wachten op mijn medicatie omdat men beweert dat het 3 dagen duurt voor men kijkt welke betalingen er zijn binnen gekomen om dan pas in actie te schieten. Vroeger steeds correct behandeld geweest maar nu is de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid ver te zoeken! Geld terug geeist en bestelling nu geannuleerd… benieuwd wanneer men het geld zal terug storten!

30 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Goed bedrijf met goede communicatie

Bij een levering van een dubbel product werd ik onmiddellijk verder geholpen. Het dubbele product mocht ik houden en ik werd er ook voor terugbetaald. Zeer vriendelijk en warm onthaal. Prijzen zijn vaak hoger dan andere winkels. Sommige dingen zijn hier goedkoper. Hangt er wat van af wat je precies wil.

17 października 2025

Bestelling geplaatst op vrijdag

Bestelling geplaatst op vrijdag. Kon kiezen tussen 2 leverings opties . Normaal of avond levering. Avond levering door bpost op zaterdag voor 5,95 euro. Bestelling is pas maandag morgend opgestuurd. Mail geschreven en kreeg als antwoord als je avond levering vraagt duurt het 2 a 3 dagen. Als ik een antwoord stuurd dat het op hun website wel stond avond levering op zaterdag , dan antwoorden ze niet meer. Dit gewoon omdat ze te lui zijn om naar de post te gaan. Ik heb wel 2 euro meer betaald dan de normale levering. En dit voor niets. Bol werkt op dezelfde manier met Bpost en die leveren dan wel zaterdagavond. Alsook stuurd Farmaline altijd promotie codes , maar als je ze gebruikt telt het nooit . Ze hebben altijd een uitleg om het niet te geven. Zeer teleurgesteld in Farmaline. Ik zal een andere online apotheek nemen die serieuzer omgaat met zijn klanten.
Ik ben een zeer teleurgestelde klant.

1 marca 2026

Slechte reclame.

Was klant en had niet echt klachten. Die twee BV’s die zijn er voor mij teveel aan. Zie hun kopje al genoeg op TV. Slechte reclame. Voor mij geen farmaline meer.

28 lutego 2026

Misleidende ‘promoties’

Regelmatig besteld bij Farmaline (enkel als zij de goedkoopste zijn), maar deze keer met een ‘promotie’ hebben ze echt een slechte beurt gemaakt. De promotie ging over een ‘verrassing van €27,99’ die je bij je bestelling zou ontvangen. Wat blijkt: het ging over een miniscuul tubetje oogcrème wat op hun eigen website al voor een lagere prijs verkocht wordt, en op andere websites voor €14,99 te koop aangeboden wordt! Hoezo misleidend?!!
En dan die stomme reclames met Eric Van Looy… slaat echt nergens op

17 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Ne publie pas les avis negatifs

Je publie ici suite au mail de shop apotheke = farmaline m informant que mon avis sur leur site a été supprimé car ne correspondait pas a "leur politique d'avis". Voila un bon moyen d'augmenter les scores de satisfaction. Mon avis était poli et se plaignait d'un de leur marchand externe qui ne respectait pas ses obligations. De plus farmaline qui est quand meme l'intermédiaire par lequel se fait la commande ne prend pas ses responsabilités par rapport au vendeur sur sa plateforme. Tres décevant.

13 lutego 2026

Farmaline en biolab oplichters

Product verkeerd besteld bleek via een partner op farmaline website geleverd te worden. Wanneer je via de website annuleert gebeurt er niks. Vervolgens wordt product toch geleverd en krijg je een adres in het buitenland om het terug te sturen tegen meer kosten dan product kost. Klantenservice vriendelijk maar doet feitelijk niks voor je.

Oppassen leveren niet!

Besteld op een maandag, op vrijdag nog niks ontvangen. Status blijft op ‘ in behandeling ‘ staan.
Klantendienst nauwelijks bereikbaar en niet hulpvaardig. Gelukkig maar een kleine 30 euro kwijt. Ik verwacht niks meer geleverd te krijgen, ik ga wel naar een gewone apotheek. Bende oplichters!

7 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte klantenservice en weigering van farmaceutisch advies

Ik ben al vele jaren vaste klant bij Farmaline.
Jarenlang heb ik hier regelmatig besteld. Dat is controleerbaar.
In mijn account kan ik zelf zonder moeite een volledige lijst van mijn bestellingen terugvinden, die teruggaat tot ver vóór 2020.
Ik heb hiervan zelfs screenshots moeten maken omdat farmaline zelf beweert mijn bestelgeschiedenis niet te kunnen vinden. Alleen 1 van september 2025

Het probleem begon toen ik hen contacteerde met een eenvoudige en legitieme vraag: of een product dat zij zelf ook verkopen nog veilig te gebruiken was. Ik had datzelfde produkt ook al eens eerder aangekocht bij hen.
Dus ik stuurde screenshots door.
Het betrof een product dat ik als cadeau had ontvangen.
Geen idee waar het besteld was door die persoon, maar dat doet er niet toe.
Ik had twijfels over de staat ervan en wilde gewoon weten of dat normaal was of niet. Geen geld gevraagd, geen klacht over levering, geen terugbetaling. Enkel een ja of nee op veiligheidsvlak.
Wat doet farmaline?
Ze weigeren elk inhoudelijk antwoord te geven omdat zij beweren dat ik volgens hun systeem slechts één bestelling in september zou hebben geplaatst.
Dat is aantoonbaar onjuist.
Dat zij hun eigen klantendata niet op orde hebben, wordt vervolgens mijn probleem.
Nog erger: ze verwachten dat ik bij iemand die mij een geschenk gaf, ga vragen om een bestelnummer of aankoopbewijs.
Dat is totaal ongepast en wereldvreemd.
Zo ga je niet om met vaste klanten, en zeker niet met geschenken.
Het feit dat dit überhaupt wordt voorgesteld, toont een compleet gebrek aan klantgerichtheid.

Het meest schrijnende is dat dit om een farmaceutisch product gaat.
Als online apotheek weiger je dus een lange tijd vaste klant te helpen die oprecht wil weten of een product veilig is om te gebruiken. Dat ook al eens bij hen gekocht is geweest.
Dat is geen service, dat is het weigeren van zorg.

In een fysieke apotheek krijg je zonder aankoop advies.
Hier wordt letterlijk gezegd: wij helpen u niet.

Alsof dat niet genoeg is, heb ik hen al vorige zomer geïnformeerd dat ik structureel geen enkele mail ontvang van farmaline, geen nieuwsbrieven, geen acties, geen bevestigingen.
Dat probleem is zogezegd nagekeken maar nooit opgelost.
Dit bevestigt dat hun systemen structureel falen.

Na meer dan een week nutteloos en naast de kwestie heen en weer mailen is er nog steeds geen antwoord op de enige vraag die ik stelde: is dit product veilig of niet.
Dat is hallucinant voor een bedrijf dat zich apotheker noemt.
Vermits zij al mijn bestellingen niet kunnen terugvinden en blijven beweren dat ik maar 1 bestelling in sept 2025 geplaatst heb, heb ik heb dan maar een aantal screenshots gestuurd van een aantal bestellingen in mijn account. Alles was teveel.
Toch wel bizar dat ik meteen ALLES terugvind en zij niet.

En daarom mij ook geen advies willen geven omdat ik volgens hen maar 1 bestelling geplaatst heb.
Niet dus. Maar indien wel, zou het dan geen goede service zijn van even te antwoorden op een hele simpele vraag.
Nee dus.

Na het doorsturen van een aantal screenshots van mijn bestellingen bij hen, die zij niet vinden, kreeg ik geen antwoord meer.

Ik bestel hier nooit meer.

En ik raad iedereen aan om zeer goed na te denken voor je rekent op hun klantenservice of deskundig advies. Als er iets misloopt, laten ze je gewoon vallen.

Un site mal fait

Commande effectuée un samedi et annulée sur leur site ce même jour ainsi que mail envoyé. Leur réponse à mon mail le lundi : pas possible d annuler prière de refuser le colis. Un site vraiment au top.

Onvolledig

Voor de zoveelste keer een onvolledige bestelling ontvangen! 3 dagen na bestelling krijg ik een mail dat het niet leverbaar is! 3 DAGEN?!?!
Het stopt hier, ben het zó beu !! Er zijn genoeg online apotheken!
Benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg?!

24 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Klantenservice faalt volledig zodra er een probleem ontstaat

Mijn bestelling werd door DPD onterecht als “niet geleverd” geregistreerd, zonder dat er werd aangebeld of dat er een daadwerkelijke bezorgpoging plaatsvond. De zending werd vervolgens automatisch naar een afhaalpunt omgeleid, terwijl ik aantoonbaar thuis aanwezig was.

Logistieke fouten kunnen gebeuren. Wat onaanvaardbaar is, is de manier waarop Farmaline hiermee omging. De klantenservice:

– stuurde tegenstrijdige en feitelijk onjuiste e-mails,
– beweerde ten onrechte dat ik zelf de omleiding naar een afhaalpunt zou hebben aangevraagd,
– baseerde zich uitsluitend op foutieve tracking- en GPS-gegevens zonder enige inhoudelijke verificatie,
– ondernam geen enkele concrete actie om de feitelijke situatie te onderzoeken of te corrigeren.

De situatie werd uiteindelijk pas formeel afgesloten, niet omdat het probleem correct werd opgelost, maar omdat de verkoper het dossier eenzijdig als “afgerond” beschouwde, ondanks het uitblijven van een geldige levering en ondanks mijn betwisting. Er was geen inhoudelijk onderzoek, geen erkenning van de fout en geen daadwerkelijke inspanning om de verantwoordelijkheid bij de vervoerder te leggen.

Zelfs de afhandeling achteraf verliep problematisch: kosten werden ingehouden voor een levering die nooit heeft plaatsgevonden en voor een retour die het gevolg was van falend transport, niet van mijn handelen als klant.

Dit is niet mijn eerste negatieve ervaring met hun ondersteuning. Het patroon is duidelijk:
zolang alles automatisch verloopt, lijkt het systeem te werken.
Zodra er een afwijking optreedt en menselijk ingrijpen nodig is, faalt de organisatie volledig.

Zeer teleurstellende klantenservice.
Gebrek aan verantwoordelijkheid en probleemoplossend vermogen.
Niet betrouwbaar wanneer er iets misgaat.

18 grudnia 2025

Onvolledige bestelling

Ik bestelde 2 producten via farmaline. In het pakket werd slechts 1 van de 2 geleverd. Ik heb reeds meerdere mails gestuurd maar farmaline doet alsof ze het niet begrijpen. Ze vragen nu foto’s. Kan iemand mij vertellen hoe ik een foto neem van een item dat ik niet heb ontvangen? Ze zijn duur en leveren geen service!

10 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

De kortingscodes zijn een scam

Ze lokken je naar de website met kortingscodes in je brievenbus en vervolgens werkt de code voor zo goed als geen enkel van hun producten. Het feit dat je geen korting kan geven op geneesmiddelen tot daar aantoe, maar 'korting niet geldig op babyvoeding en producten aangeboden door partnerverkoop', wat blijft er dan nog over op een farmaceutische online winkel??

2 października 2025

Betaling met overschrijving NIET doen

Ik betaalde mijn bestelling per overschrijving op 17/08/2025, dit met het correcte bedrag en het correcte bestelnummer.
Op 20/08/2025 om 12:50 u. staat mijn bestelling nog altijd “In afwachting van betaling”.
In deze gedigitaliseerde wereld vind ik dit onaceptabel.
Een goede raad: betaal bij Farmaline NOOIT met overschrijving. Zeker niet gebruiksvriendelijk.
Daar kunnen ze een lesje leren aan bol.com waar je een order kan bestellen en achteraf met overschrijving betalen.
En als je dan belt naar hun 0800-nummer wordt na de taalkeuze de verbinding tot 3 keer toe verbroken.

20 sierpnia 2025

Onduidelijke aankoop site

Door de onduidelijke korting voorwaarden krijg veel minder korting als je verwacht.
De eind afrekening is gelijk een gokkast.
Zeker als je veel verschillende producten koopt kom je voor een vervelende verrassing

2 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej