Zobacz, co mówią recenzenci
For en butikk!! Aldri vært borti så god service før😍 Så smilende og hjelpsomme ansatte! Døtrene mine fikk seg akkurat det de hadde hatt på ønskelisten lenge😊 Eneste skobutikken vi skal gå på fremove... Zobacz więcej
Real og service-minded gjeng! Vi trengte litt ekstra hjelp - og fikk topp oppfølging. De svarte med det samme - og bare ordnet opp. Anbefales!!
Reakcja na opinię
Under betaling av vare går prisen opp Kundeservice er dårlig og vil ikke løse problemet LITE KUNDEVENNLIGE Ønsker ikke å løse problemet 😴
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pharma er en norsk nettbutikk med hovedkontor og butikk i Bergen. Vi er et unikt og nytenkende retailkonsept som tilbyr det siste innen sneakers, fashion og lifestyle. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten Bring og sikker betaling med Vipps, Klarna og bankkort.
Dane kontaktowe
Olav Kyrres Gate 11, 5014 , Bergen, Norwegia
- info@pharmabergen.no
- pharmabergen.no
Inni użytkownicy przeglądali również
Veldig god og rask service 👍😊Anbefaler
Veldig god og rask service 👍😊Anbefaler
Fantastisk service og nydelig gaveinnpakning
Jeg kjøpte sko fra denne nettsiden og opplevelsen var helt fantastisk. Kundeservicen var veldig hjelpsom og interessert. Jeg spurte til og med om de kunne lage gaveinnpakning, og resultatet var utrolig fint og gjennomført. Det var tydelig at de la mye omtanke i det. Tusen takk for en flott opplevelse – anbefales på det sterkeste!
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Lett og bestille, rask levering. Anbefales!
Utrolig fornøyd med både service og…
Utrolig fornøyd med både service og kvalitet! De har et unikt utvalg og er alltid hjelpsomme og profesjonelle. Rask levering og god kommunikasjon – anbefales på det sterkeste!
Veldig hyggelig og vennlig
Veldig hyggelig og vennlig, svarer fort og hjelper kunden🥰
Alltid bra:)
Alltid fantastisk god hjelp og veldig hyggelige. Svarer på spørsmål som str osv veldig kjapt. Beste utvalget av sneakers man finner:) Anbefales!
Behjelpelig og hyggelig
Behjelpelig og hyggelig, veldig god service. Anbefaler på det sterkeste!
Norges feteste og fresheste…
Norges feteste og fresheste sneakerbutikk! Alltid upåklagelig service og sykt hyggelige folk!
Kundeservice i verdensklasse
Klarte å bestille feil størrelse på bursdagsgaven til dama, sendte mail i panikk og fikk svar samme dag med att de fikset det. Ikke noe problem. Topp service! Første men absolutt ikke siste gangen jeg bestiller fra Pharma!
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice! Får raske svar og de tar ting på alvor😊
WOW!
For en butikk!! Aldri vært borti så god service før😍 Så smilende og hjelpsomme ansatte! Døtrene mine fikk seg akkurat det de hadde hatt på ønskelisten lenge😊 Eneste skobutikken vi skal gå på fremover!!
Løp og kjøp🤩
Altso, for ein service!!
Beste sneakersbutikken🤩👌🏻
Fantastiske tilbud og supert utvalg, denne butikken er verkeleg å anbefale!
Real og service-minded gjeng

Odpowiedź od Pharma Bergen
Lite kundevennlig butikk
Lite kundevennlig butikk. Lite interessert å komme kunde i møte og mener kunden er den som har feil. Styr unna denne butikken.

Odpowiedź od Pharma Bergen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.