1,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Otroligt besviken kund

Jag är leasingkund hos Peugeot Sverige (Wismo Group) och haft en mycket negativ upplevelse. Trots skriftliga bekräftelser från deras sida på vad som avtalats, har jag fått kämpa i månader för att få rättelse. Kundservice har varit tillgänglig, men ärendet har bollats runt utan att någon tagit ett tydligt ansvar. Till slut erbjöds en "kompensation" som inte ens täcker deras eget misstag.
Det mest frustrerande är bristen på ansvarstagande och transparens. Jag har lagt ner orimligt mycket tid och energi på detta, och känner mig både besviken och frustrerad. Jag accepterade till slut deras erbjudande – men som en kund som aldrig kommer återvända.
Jag delar detta för att andra ska veta vad de kan förvänta sig. Kundupplevelse kräver mer än fina ord – det kräver handling.

9 października 2025

Undvik peugept privatleasing

Har nyligen återlämnat leasingbil och nu debiterar peugeot privatleasing för 3 påhittade skador (eller som inträffat efter att jag återlämnat) Debitering för skador är mer än 15000sek
Rekommenderar alla att undvika privatleasing hos peugeot.

24 kwietnia 2025

Peugot Malmö

Tur att jag ringde par minuter i 17 innan verkstaden stängde, då sa de att bilen var hämtat, nej det är den inte sa jag, nej då var inte bilen klar förrän dagen efter utan att de meddelat detta. Inbokade besök fick bokas om. Har lämnat min tidigare bil där för många år sedan, då sa jag aldrig mer, men alla förtjänar en andra chans trodde jag men icke.

16 września 2024
Oceniono na 1 z 5

2.000:- i felsökning (fann inte felet)

2.000:- i felsökning (fann inte felet), ville ha 4.000:- för ytterligare felsökning. Hur känner du inför det? Låt inte din bil eller plånbok komma i närheten av Autogruppen i Lund! Pengar i sjön. Nonchalant uppförande: "-Ja, så är det med bilar..." Autogruppen i Lund har den oslagbara kombinationen av sämst service till dyraste priset. Alltid något att skryta om: vi är sämst och vi är dyrast. Välkommen till oss!

9 sierpnia 2024

O-assistans

Hej, efter viltolycka sades från Peugeot assistance att de kunde erbjuda hyrbil i fyra arbetsdagar, dagen efter kovändning och ingen bil erbjöds. Jag förstår varför (enbart nybilsgaranti täcker assistance) men eftersom man som privatperson som aldrig tidigare snällt en älg söker hjälp
och råd för att ta sin familj hem 50 mil så förväntar man sig kunnighet och medmänsklighet inom avtalet såklart, nu bjöds på kallsinnig och okunnig stress. Där jag får hålla kontakt med bilmecken, försäkringsbolag och assistance som sysslar med att avgränsa sig till vad just deras avtal säger men helt okunniga vad de andra parternas avtal. Själlöst och tråkigt är det, hjälp får man inte och när de dessutom ändrar sig från 4 dagars hyrbil till noll sjunker man genom jorden. Bara att börja om med alla parter.

3 listopada 2023

Varning för Autogruppen i Lund

Autogruppen saknar helt kundfokus och är direkt opålitliga. Efter årlig service av min Citroen C5 hos Autogruppen i Lund 21 november 2022 fungerade inte längre bakrutespolaren. Jag undersökte felet och konstaterade att slangen som leder spolvätskan från behållaren hade brutits av i höjd med överkanten av bagageluckan (där slangen viks varje gång som bakluckan öppnas). Jag ringde verkstaden på Autogruppen i Lund och fick veta att det skulle kosta 2.800 kr att sätta in en ny slang. Eftersom det gällde en icke-vital funktion, försökte jag att själv reparera slangen genom inskarvning men tyvärr utan framgång. Den 30 januari 2023 ringde jag därför Autogruppen i Lunds verkstad för att boka tid för slangbyte. Verkstaden vägrade då att ta på sig uppdraget utan att de själva först hade tittat på slangen. Denna - som på fakturan benämndes - ”felsökning” visade sig kosta 990 kr! Dessutom visade sig listpriset för slangbytet ha ökat från 2.800 till 3.700 kr, dvs en total kostnad på nästan 4.700 kr vilket alltså motsvarade 70% högre kostnad än den som Autogruppen meddelat 2 månader tidigare. Där någonstans försvann mitt förtroende för Autogruppen.

1 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi leasade en Peugeot från Peugeot…

Vi leasade en Peugeot från Peugeot Malmö. En riktig skitbil, 206. Kass lack, kinesiska vinterdäck, gick knappt att ta gas i ettan och den var törstig trots sina 85 hästar. En riktig skitbil med andra ord. När vi lämnade tillbaka den efter tre år så ville deras bank ha tillbaka 16 000 kr för några ytliga repor och en liten bula. Vi fick ner det till 10 000 och så sa vi att vi betalar bara vi slipper dem. I leasing avtalet står det att alla repor som inte kan poleras bort ska ersättas. VW och Skoda tex är inte alls lika strikta. Vad som kan poleras eller ej påstår Peugeot att de avgör egenmäktigt. Visst använder de Axess logistics (annat skojarbolag) för besiktning men vem får sedan uppdraget? Här har ni mycket fusk mellan bilhandlare, bank och besiktningsbolag.

10 listopada 2022

VARNING AUTOGRUPPEN I LUND

VARNING AUTOGRUPPEN I LUND

Aldrig mer Autogruppen!!!
Lämnade in min Citroen på service inför en besiktning i juni-22.
Hade körts väldigt lite sen förra besiktningen som då gick igenom utan problem.
Vid hämtning fick jag reda på att bilen skulle inte gå igenom vid besiktning & jag behövde byta styrled, stabilisatorstag, drivaxeldem och det var även dax för AC-kondensorn till en kostnad på ca 30.000 kr.
Förvånad av alla dessa felen & skulle återkomma.
Dubbelkollade med en pålitlig verkstad som erbjöd sig att kolla över den. Beskedet blev de behövde spänna en mutter annars såg allt fint ut!
Bilen gick rakt igenom besiktningen utan någon anmärkning alls!!!
Känner mig extremt otrygg & lurad av detta företag.

12 czerwca 2022

Dyra och dålig service

1. Fick ett erbjudande från Mitsubishi Sverige om service hos Peugeot i Sätra. Allt låt jättebra. Lämnade in bilen och hämtade den samma dag. Dagen innan kunde jag checka in på sms och göra tillval, inget av tillvalen gjordes och de hade en massa ursäkter för detta bla att det regnade (tydligen går det inte att byta lampor då). Några dagar senare upptäckte jag av en händelse att vänster lampa i fram inte lös och kontaktade dem. Massor med ursäkter och bortförklaringar men de bytte lamporna.

2.Bilnyckeln gick sönder. Åkte till Peugeot Sätra och betalade för en ny för ca 3300 kr. Den skulle komma inom två veckor och de skulle fixa nyckeln innan min semester 26 juli. Jag ringer efter en vecka och nyckeln är på väg från Frankrike. Den 25 juli ringer jag igen och han som svarar är förvånad att verkstad inte har ringt mig för nyckeln har kommit. Perfekt tänker jag, då får jag den innan semestern. Nu på eftermiddagen ringer han upp och säger att de inte kan programmera nyckeln förrän 29 augusti!

Gör dig själv en tjänst och åk till en vanlig bilverkstad. De ger iaf rabatt om de strular till det för dig och fixar problemet.

25 lipca 2022

Varning för Autogruppen i Lund

Besökte Autogruppen i Lund i februari 2022, för att byta kupéfläkt. När jag hämtade bilen var fläkten bytt, men sätesvärmarna fungerade inte. Kontroll visade att samtliga sex kontakter till sätesvärmarna var utdragna. Något som hade hänt under tiden bilen var på verkstaden. Men enl. dem en ren slump! Jag fick lösa problemet på egen hand.
Kommer ALDRIG mer att anlita Autogruppen i Lund. Tråkigt för jag gillar min Peugeot.

22 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Efter besök på Peugeotverkstaden i Lund…

Efter besök på Peugeotverkstaden i Lund upptäckte jag att en sladd i motorn saknades.
En fast monterad sladd för laddning av batteri i mitt garage. Vid förfrågan hos Peugeot fick jag svaret: "Vi plockar inte delar från kundernas bilar".
Jag fick inhandla en ny sladd och besöka en annan verkstad för montering. Aldrig mer Autogruppen i Lund!!

4 stycznia 2022

VARNING

VARNING! Peugeot Sätra
Lita inte på detta företag!
Vi blev lurade in i ett bilköp av en anställd som sedan avskedades på grund utav att han inte skötte sitt jobb.
Nu vill inte Sätra motorcenter stå för hans ageranden och skyller ifrån sig.
Vi har via mailkontakt med en mellanchef på Sätra fått ett otroligt otrevligt och spydigt bemötande. Trots försök till att lösa problemen direkt med dem.
Tyvärr avsäger dem sitt ansvar och tvingar oss att ta vidare ärendet till ARN.
Flera försök till att få kontakt med Jesper Jensen, platschef på Sätra utan framgång, han vill inte besvara våra mail.
Utsätt er inte för ett köp här!
Vi har mailkonversationer som styrker allt ovan.

14 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Vid återlämnande av privatleasad…

Vid återlämnande av privatleasad Peugeot så ordnar detta bolag (tillsammans med Jyske Finans) inte med ägarbytet direkt utan det tar ytterligare minst en vecka vilket gör att man som kund måste betala både försäkring och skatt för mer tid än man haft bilen i sin ägo. De vägrar även att återbetala de extrakostnader man som kund fått pga detta. Såklart inga jättekostnader för mig, men riktigt dålig service kan jag tycka!
Sista gången en Peugeot och sista gången Jyske Finans.

18 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Efter att ha kört Peugeot i 42 år…

Efter att ha kört Peugeot i 42 år (2019) har nu även den sista av familjens Peugeot bilar bytts mot annat märke pga bristande kvalitet samt brist i kundmottagning och service/reparation hos Malmö Bilcentrum och Autogruppen, Lund som inte lyckades reparera bilarna. Synd på komfortabla och trevliga bilar.

3 października 2020

Köp aldrig en Peugot!!

K.W Bruun Autoimport aka Peugot Sveriges marknadschef för eftermarknad vill inte ha kundkontakt enl. växeln. Det sätter lite standarden för hur de ser på sina kunder. Istället blev jag skickad till en dryg 'kundservicechef' som jag upplevede hade en hånfull och ironisk ton när han förklarade att deras bilar i sällsynta fall kan gå sönder, även på delar som inte ska gå sönder... Det om företagets vilja eller snarare ovilja att hjälpa sina kunder, nu till att äga en Peugot.... Min svärmor köpte en Peugot 207 och vid köpet såldes det in som en fördel att den hade kamkedja som inte kräver byte som kamrem. All service är gjord som den ska hos Peugot auktoriserade verkstäder i tid, trots detta, med blott 10 000 mil på mätaren gick bilen inte starta en dag. Felet var en kamkedja som stod några grader fel. Verkstadens utlåtande "Det brukar kunna hända när det blir kallt på Peugot". När det blir kallt var minus 15 grader... Så om du tänkt köpa en bil och använda den i Norden kanske du ska välja något som fungerar på vintern, t.ex. Volvo, Audi, VW eller annat kvalitetsmärke. Här får du varken kvalité, hjälp eller ens ett seriöst bemötande.

27 maja 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej