Zobacz, co mówią recenzenci
Har sendt Mail om at det er feil på produktet. Hvor er kundeservice? Når anmeldelsen kom på trykk så skjedde det ting. Et par Mail til meg om hvordan det lå an, og lovnad om nytt produkt i posten o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De markedsfører rask levering. Men etter å ha ventet en uke siden bestilling uten å få beskjed om noe som helst. Og etter å ha tatt kontakt med dem på epost. Fordi du kan ikke ringe. Så fikk jeg be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Produktet (regndekken) til hunden vår var som forventet, og god kvalitet! Men ble litt for stor. Hadde hjulpet å bruke størrelsesorden xs,s,m,l, xl og eksempler på hunderaser det passer til. Vi tok må... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hundeutstyr, Hesteutstyr, Rideklær og Katt-tilbehør online. Petster.no har kjente merkevarer til gode priser og høy kvalitet.
Dane kontaktowe
Box 1011, 751 40, Uppsala, Szwecja
- contact@petster.eu
- petster.no
Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Still haven’t got my order
Still haven’t got my order. I’m tired of waiting. It’s not my fault one of the items never gets delivered to them. I did ask if they can ship the other 2 things that is in, got a no have to wait for the last thing. And the estimate delivery to me is 29/01/2026. It’s still not shipped to me. Did check on the items when it should be delivered to me from order date. It’s insanely slow. And I need the other 2 things like yesterday.
De sendte meg ikke komplett vare
De sendte meg ikke komplett vare. Lang leveringstid.

Elendig
Elendig. To negative tester. På dag 28 og 30, tispa er helt klart drektig og enda var begge testene negativ. Totalt bortkastede penger. Den stikke tingen som følger med er også elendig.

Odpowiedź od Petster
Rotete og treg retur håndtering
Har to returer pågående pdd. Første fra november, og nå en i desember
Vanskelig å kommunisere, da det ikke kan ringes til.
Returen har ankommet for flere uker siden den ble kjøpt i november, men fortsatt ikke fått bekreftelse eller tilbakebetaling.
Dessverre har jeg en retur jeg skal sende i dag pga feil str. også. Så får håpe året 2026 er året jeg får tilbakebetalt for mine to returer.... eller kan det skje til jul??

Bra kundeservice!
Bra kundeservice! Fikk rask og god hjelp da det var en skade på det ene produktet. Pengene var tilbakeført i klarna samme dag.
Svindel!!
Returnerte et produkt og forventet å få tilbakebetalt. Fikk giro i posten som jeg må heve i banken. Hallo! I 2025 sender man vel ikke giro i posten som normal løsning? Har hatt dialog med dem, men har nå 1/2 år senere fortsatt ikke mottatt pengene for returen.
Skulle også få gratis frakt på kjøp nr 2. Dette skjedde heller ikke.

Odpowiedź od Petster
Rask levering og et godt produkt.
Kjempefin kattedo
Kjempefin kattedo! Romslig og lett å holde ren. Pus er veldig fornøyd.
Vanskelig å oppnå kontakt
Godt utvalg og mye bra i nettbutikken. Dessverre er det særs dårlig kundeservice og de har svært lang både svartid og leveringstid.
Super logistikk varene var som…
Super logistikk varene var som forventet ut fra bildene 😊.
Fint hvis dere kan holde koll på at alle brands har storleks tabell. Det var lite strul å Google thighsen
Skjønn kvalitet - har flyttet inn
Varning för Petster!
Varning för Petster!
De levererar fel storlek på order! De anklagar kunden för att inte beställt ny vara med nytt ordernr trots att kunden gjort allt enligt Petsters instruktioner ang BYTE! Får varken pengar tillbaka eller ny vara! Riktigt dåligt! Aldrig mer Petster!
Efter Ert svar vill jag återigen påpeka att Ni skickade fel strl Jag skrev att Ni skulle skicka rätt! Den stod på Er order och jag beställde den igen! Har Ni problem med att läsa? En ursäkt hade varit på sin plats inte flera undanflykter om att jag gjort fel...Ni hade rätt strl på papper men levererade fel! Tack för Goodwill efter två månader av mail fram och tillbaka!/ Ian

Odpowiedź od Petster
Stort utvalg og gode priser
Stort utvalg og gode priser. Veldig bra medlemstilbud også :-)
Rotete opplevelse
Fine varer og godt utvalg, men utrolig mange bugs på siden, i tillegg til masse pop-up vinduer som forstyrrer opplevelsen. Jeg kjøpte ekstra for å få gratis frakt, men da viste det seg at det ikke var gratis frakt likevel. Gratis frakt gjelder kun utvalgte varer. Veldig uryddig nettbutikk jevnt over, håper dere rydder opp!

Helt håpløs kundeservice
Helt håpløs kundeservice. Gud forby at noe ikke går helt på skinner for de er helt bak mål.

Hurtig og korrekt levering
Helt ok handleopplevelse
Hadde den delen jeg manglet, var ikke å finne i noen annen butikk som leverte til Norge. Helt grei hjemmeside, litt kronglete å finne frem, men mye informasjon om produktene. Noe sen levering.
Ok men dyr retur
Har bestilt herfra 2 ganger. Første gangen var det veldig lang leveringstid, såppass lang at jeg måtte betale fakturaen fra Klarna før jeg hadde mottatt varene. Andre gangen fikk jeg varene etter ca. 1 uke. Må dessverre sende en av varene i retur grunnet feil passform. 99 kr for retur syns jeg egentlig er ganske dyrt og gjør at jeg kanskje ikke bestiller så mye herfra igjen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.