4,3

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bezorging duurde te lang

Het duurde een aantal weken voordat ik mijn bestelling ontvangen hebt

23 marca 2026
Logo Petspals

Odpowiedź od Petspals

Hi Marianne,

Wat vervelend om te horen dat je hebt ervaren dat je bestelling er een aantal weken over deed voor het bij jou was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben direct gekeken naar jouw bestelling en zien dat je deze 23 maart hebt geplaatst. Ook zien we dat het pakket op 25 maart is bezorgd. Zoals gecommuniceerd op onze site worden pakketten die op zondag worden besteld dinsdags pas bezorgd, net zoals jouw pakket. We zijn daarom bang dat je een review bij ons hebt achter gelaten welke niet voor ons bedoelt is. Graag zouden we in contact met je komen hierover. Dat kan door ons te mailen op info@petspals.nl of te berichten op +31 6 15966927.

Groet,
Tim

Sympathiek geprijsd, zeker voor de kwaliteit

Ik heb recentelijk de hondenfohn aangeschaft via de site van petspals. De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kwam de fohn binnen. Toen mijn hond op het begin tegenstribbelde, zag ik de bui al hangen. Maar na verloop van tijd was dit geen probleem meer, en blaas ik mijn hond droog binnen een minuut.

10 lutego 2026

Trimmer

Ik heb hier onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst, een trimmer voor mijn Golden. De trimmer was de volgende dag al in huis en is gebruiksvriendelijk, ik ben er erg blij mee!

2 lutego 2026

Hondenföhn

Ik kwam de hondenföhn van Petspals tegen via een advertentie. Meteen besteld, want ik kon hem goed gebruiken met dit natte januari weer. Volgende dag al in huis en hij werkt top! Scheelt een hoop poetswerk in huis.

28 stycznia 2026

Fijne ervaring

Goede klantenservice, snel geholpen na een vraag over mijn bestelling. Product werkt ook goed!

26 stycznia 2026

Tevreden!

Goed product. Het is snel verzonden en netjes verpakt. Niets op aan te merken 😊. Overzichtelijke website waardoor ik snel heb gevonden wat ik nodig had.

23 stycznia 2026