Den13.10 bestilte jeg en lækker blød…
Den13.10 bestilte jeg en lækker blød hundekurv til 249kr , men har ikk modtaget nogen, får jeg den, eller beholder i bare mine penge??

Napisane przez firmę
Stenager 5, 3600, Frederikssund, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Petpaw
SUPER og kanon god service efter flere skriv frem og tilbage om bestillings produktet, trods deres problemer med leveringstid m.m. Rigtig fin og flot poteseng - kan varmt anbefale at handle hos dem, da det ikke er første gang jeg har fået et fint produkt fra dem til min hund.

Odpowiedź od Petpaw
Bestilte en hundekurv d. 20.5, med forventet levering indenfor 2-4 dage.
31.5 er pengene hævet på min konto.
Chatfunktionen siger (det har den gjort i ca.14 dage), at pakken afventer klargøring.
2.6 får jeg en mail, med opfordring til at anmelde hundekurven på trustpilot :-)
Senere 2.6. oplyser deres "kundeservice", at antallet af bestillinger har væltet dem, men at varen er på vej fra fjernlager - og forventes om et par dage.
Stadig ingen kurv modtaget...
Mener ikke det er lovligt at hæve penge fra konto, når varen ikke er sendt?

Odpowiedź od Petpaw
Har ikke modtaget min bestilling endnu, men pengene er hævet længe siden. I skriver er på vej flere gange 🙄
Det er dårlig service.

Odpowiedź od Petpaw
Ikke helt tilfreds med at de trak pengene før de afsendte varen! Men min vare kom og det var det vigtigste. Hvis produktet skal koste 499 på tilbud, så skal det produktudvikles. Er desværre lidt skuffet over produktet. Rigtig glad for at de har valgt at linen kun er 3 meter. Jeg har små hunde og de skal ikke længere væk, men når man skal låse linen permanent, så er det altså upraktisk, for hvilken vej skal man skubbe for at holde linen låst. Jeg skifter jævnligt hånd fordi jeg går med 2 hunde så det er ikke så nemt at huske.
Super dejlig nem hjemmeside og de er hurtige til qt sende varen.
Kan varmt anbefale PetPaw!
Bestilte 2 x Led Hundesnore til mine hunde, ingen forsinkelser som ankom til tiden!
Har brugt Led Hundesnoren hver gang jeg går tur med hundene, Den er genial om aften :-)
Jeg fik enda nogle hundeposer med som jeg ikke engang havde bestilt! TOP service fra PetPaw! Kan kun anbefales
Bestilte mandag aften og fik den leveret tirsdag morgen ude foran døren. Så nemt og hurtigt og alt virker som det skal 😊

Odpowiedź od Petpaw
Hurtig levering og produktet virker efter hensigten

Odpowiedź od Petpaw
Så god hundesnor med lommelygte og virkelig hurtig levering
Du får den bedste service , har aldrig oplevet så hurtig levering og virkelig fremragende service.
Hvis jeg kunne fik i 10 ⭐️

Odpowiedź od Petpaw
Helt klart anbefalelsesværdigt! Købte en dobbelt hundesnor, da jeg har to hunde, og nu er det meget nemmere at lufte dem begge på én gang, fremfor at to snore bliver bundet sammen og går i kludder - hurtig fragt og god service - thumbs up!🤩

Odpowiedź od Petpaw
Super god service. Er rigtigt glad for min trimmer
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.