Petitflora.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Virkelig sød og professionel. Laver de fineste huer :o) Fik den også hurtigt trods det Black friday jeg bestilte. Kan varmt anbefales

Oceniono na 4 z 5

Har bestilt to bloomers til mine piger på hhv. 11 mdr. og 3,5 år. Bestilte størrelse 86 og 110. De er virkelig lækre, men desværre meget meget lille i størrelsen, især elastikken om lårene. Mine piger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Unikt børnetøj, som man ikke lige finder så mange andre steder og som klæder min pige flot på. Har handlet der flere gange og tøjet er blevet leveret inden for en rimelig tidsramme.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt
  3. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til mit lille kreative univers. Hos Petitflora finder du babytøj & børnetøj som jeg selv designer. Du finder tøj til dine små guldklumper i størrelse 0 - 6 år. Babytøjet & børnetøjet hos Petitflora er lavet i lækre økologiske metervarer. Tøjet er lavet i afdæmpet farver som passer til den nordiske børnemode. Derudover finder du interiør til børneværelset fra Cotton & sweets. Lækre strømper & strømpebukser fra Condor + hårpynt og accessories fra Bows by stær. Jeg glæder mig til at møde dig i shoppen og står altid klar til at hjælpe dig. Hurtig levering og GRATIS fragt v. 399 kr.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Så lækkert tøj!

Det er simpelthen bare det smukkeste og sødeste tøj, det er helt sikkert ikke den sidste gang jeg bestiller. Og så er det et kæmpe plus at det er økologisk og produceret i Danmark. 👌😄

8 maja 2020

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tusind tak ♥ for din søde besked Stine. Det er så dejligt og høre.

Anbefales

God service, hurtig levering og så fine varer

6 maja 2020

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tak Line ♥ Dejligt du kan lide tøjet.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, nem og let at finde rundt på hjemmesiden, dejligt med bekræftende mails under vej.

13 stycznia 2020

Tusind tak for din besked Silja. Dejligt du er glad for dit køb ♥

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde fået tilsendt nogle leggings som ikke passede i målene på trods af rigtig størrelse. Ringede til Anja og der var absolut ingen problemer i at sende dem retur og så skulle hun nok lave nogle der var helt skræddersyede til min datter. Det må man kalde god service.
Ikke sidste gang jeg handler hos Petitflora.dk

22 grudnia 2019

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tak Sara for din søde besked, tak.

Helt fint

Jeg handler gerne der igen.

4 lutego 2019

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tak Malene for din anmeldelse. Dejligt og høre.

😊😊😊

vær opmærksom på leveringstiden, da nogle af tingene skal produceres først 😊

19 października 2018

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tak for din anmeldelse Pia.
Grunden den længere leveringstid er, at du har bestilt nogle af de varer jeg selv syr. Der er leveringstiden ca. 7-10 hverdage.
Din pakke er sendt i onsdags, så jeg er sikker på du får den i dag.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte meget fine bloomers i lækker…

Bestilte meget fine bloomers i lækker kvalitet, til barnebarnet. Hurtig levering og fine produkter.Jeg handler helt bestemt hos Petitflora igen,

6 maja 2018

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tak Helene, for din søde anmeldelse ♥ hvor er jeg glad for at de faldt i god jord. Du er så hjertelig velkommen en anden gang igen ♥

God service

God service, bestemt et sted jeg kunne finde på at handle igen

7 marca 2018

Odpowiedź od Petitflora.dk

Tusind tak Jeanne for din fine anmeldelse.
Du skal være så velkommen igen.

Oceniono na 2 z 5

Meget lang leveringstid.

21 lutego 2018

Hej Anja.

Tak for din anmeldelse.

Jeg er sikker på, at du har bestilt dine varer da jeg havde ferie. Det stod tydeligt på hjemmesiden ,at jeg havde ferie og gav derfor gratis fragt på alle bestillinger denne uge.

Håber at du er glad for dine vare ♥

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej