PERGOLUX Danmark Recenzje 126

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 5 z 5

I’ve now purchased from Pergolux three times, and every single experience has been excellent. The quality of the pergolas is consistently high — solid materials, great design, and everything... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra dette firma. Dårligere service findes vist ikke. Deres kundeservice stikker den ene løgn efter den anden, de overholder ikke deres aftaler. Min pergola fra 2024 bliver sku aldri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pergolux leverer et godt og solidt produkt til tiden, og til en vanvittig god pris i forhold til konkurrenterne. Vi har nydt vores Sundream S3 på terrassen hele sommeren, også på blæsende og regnful... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De overholder ingen aftaler både under levering og nu under en garantisag. Har kontaktet dem for snart 3 måneder siden vedr en defekt kontrolboks - efter 2 måneder kom der endeligt svar at jeg vill... Zobacz więcej

1. Ogród
  2. Budowa wiat i pergol

Informacje o PERGOLUX Danmark

Napisane przez firmę

Velkommen til PERGOLUX!

PERGOLUX er et kvalitetsmærke fra Norge. Et stilfuldt design, fremragende kvalitet og en overkommelig pris gør vores pergola med lameltag til et unikt produkt. Vidste du, at vi har en udstilling i Middelfart? Her kan du se flere af vores modeller udstillet og få et rigtig godt indtryk af den kvalitet, vi repræsenterer.

3,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Mine forældre har modtaget sin Sundream…

Mine forældre har modtaget sin Sundream i sommers og den er allerede til glæde for hele familien. For os gjorde det ikke så meget at levering tog lidt tid, når at vi oplever så god kvalitet. Fedt produkt trods længere leveringstid.

Bedste beslutning!

Det er den bedste beslutning jeg har taget i mange år. Pergolux var den rigtige løsning til mit sommerhus. Jeg havde mulighed for at ændre højden så den passer meget fint til mit sommerhus. Jeg har selv samlet med hjælp fra en nabo og kun brugt 1 time i alt.

1 lipca 2024

Alt er bare så forkert.

Vi bestilte vores pergolux i januar til levering i marts, da vi bor et sted det blæser meget er det vigtig at få den spændt fast inden efterårets storm kommer.
Vi fik den ene del i maj, men har stadig ikke modtaget glas.
De skulle komme juni og blev så rykket til oktober.

Vi har skrevet at vi ville ringes op og fik at vide, at de ikke havde telefontid i weekenden, så ville blive ringet op mandag. Det er ca 3 uger siden. Vi ringer for 4 dage siden og beder den danske medarbejder ringe os op og hun vil ringe i løbet af dagen - vi hører stadig intet.

I dag fredag, da vi er på vej på weekendtur får vi en mail om, at de kommer mellem 8-16 i morgen lørdag.
Og vi skal være hjemme og hjælpe med at læsse de 200kg tunge kasser med glas af.😳 det stod der ikke noget om, da vi bestilte. Tænker at det er de færreste der lige har en truck stående til det.

Jeg ringer straks til pergolux og hver gang jeg kommer igennem, bliver der lagt på. 3. gang jeg ringer går den på svarer - at jeg ringer uden for åbningstid. Piv ringe service.

Hold jer langt væk.

11 marca 2024

Kære anmelder,

Tak for din feedback!
Hos Pergolux, som er en hurtigt voksende virksomhed, stræber vi altid efter at forbedre os og give vores kunder den bedst mulige oplevelse og det perfekte produkt.

Send venligst dit ordrenummer til kundeservice@pergolux.dk, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig!

Oceniono na 2 z 5

Har endnu ikke fået samlet Pergola…

Har endnu ikke fået samlet Pergola færdig. Afventer efterlevering af manglende skruer. Samling er let såfremt man har prøvet det før, men er det første gang, så er vejledninger meget dårlige desværre og man må påregne flere dage til samlearbejde.
Levering to flere måneder og da jeg endelig modtager den, er det samtidig med en ny kampagne hvor jeg nu kunne have købt den billigere.

16 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Dette er min 2 anmeldelse sf Pergolux…

Dette er min 2 anmeldelse sf Pergolux på Trustpilot. Jeg var så naiv at slette den første på opfordring fra deres Head of Sales, da han mente der ville komme bedring og ved at tilbyde en 1000DKK rabatkode på deres tilbehør. Jeg antager at det er derfor, der for nyligt er kommet så mange gode anmeldelser, da det så anderledes ud for et par måneder siden. Det har dog været et absolut frygteligt forløb med Pergolux, og jeg vil ikke anbefale det til nogen andre.

Vi købte en pergola i maj med lovet levering på 3-4 uger, og fik den leveret 4 måneder senere, da sommeren var slut. Vi måtte konstant følge op, da der var radio tavshed fra Pergolux med det samme betalingen var gennemført. Hammer god kundeservice indtil pengene er overført.
Vi fik at vide hver gang, at den ville komme om et par uger, og da vi nærmede os den angivede dato, måtte vi igen selv følge op for at få at vide den var forsinket igen.
Da vi så endelig fik pergolaen inkl 2 bestilte varmelamper viser det sig, at man kun kan montere én varmelampe medmindre man får en ekstra strømtilførslen. Så nu står vi med en varmelampe vi ikke kan bruge til noget.
Derudover var LED-lyset også forsinket, og vi får at vide at vi sagtens kan eftermontere det. Det kræver så at man skiller pergolaen halvt ad igen - og noget vi afventer en tekniker til at hjælpe os med. Jeg afventer en tålelig kompensation samt teknisk assistance til ekstra varmelampe fra Stine og Ruben (uden svar i 20 dage) for dette forløb, for det har simpelthen været under al kritik, og det virker til at kun Trustpilot kan råbe dem op.

19 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Fedt produkt men ringe service!

Fedt produkt! Men kundeservice og levering fungere ikke desvære.
120 dage efter betalt ordre får jeg først varen.
Efter mange samtaler med “kundeservice” bliver der sagt undskyld og du får en mail eller vi skal nok kontakte dig, men der sker intet.
da varen endelige kommer på lager her i DK, skal jeg slås næsten 14 dage om og få leveret varen da i har lavet aftale med et fragtfirma der ikke kan håndtere så store pakker??
Bliver lovet levering 6 gange hvor jeg venter hjemme uden der kommer nogen form for besked at den ikke kommer i dag, hvem skal betale for det?? Da den så endelig kommer skal jeg selv hjælpe med og læsse den af lastbilen igen fordi i har lavet aftale med et firma der ikke har truck med?
Synes det er synd man har så fedt et produkt og så ringe aftaler med levering?
Den er nu oppe og vi er super glade for den, men har skulle bruge så meget tid på og få en vare man har betalt så meget for, derfor desvære kun 1 stjerne herfra!

17 września 2024

Fantastisk kvalitet og service

Vi er ved at sætte vores Pergolux S2 op, som opfylder alle vores forventninger om høj kvalitet. Samlingsmanualen er god, men undervejs havde vi alligevel nogle spørgsmål. Vi brugte derfor chatten på pergolux’s hjemmeside. Der blev altid svaret lynhurtigt og professionelt (også i weekenden) og tonen var altid super venlig, så man hurtigt fik løst tingene. Virkelig fantastisk service!

1 września 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Pergolux S2 lever op til jeres forventninger om høj kvalitet. Det betyder meget for os at vide, at samlingsmanualen har været en hjælp, og at vores chat-support har kunnet besvare jeres spørgsmål hurtigt og professionelt.

Vi sætter stor pris på jeres ros af vores service – det er altid vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse, uanset hvornår de har brug for hjælp. Vi er glade for at høre, at vi har kunnet gøre det for jer.

Rigtig god fornøjelse med jeres nye Pergolux S2!

PERGOLUX-Teamet

Mere ringe findes ikke…

Undre mig, at der her på det sidste pludselig er så mange positive oplevelser med Pergolux….. det er ikke de vi hører, og bestemt heller ikke vores egen oplevelse. Vi bestilte 2 Skydance pergolaer i januar måned, hvor vi også på samme tidspunkt lavede aftale omkring 5 partier glasskydedøre. De 2 pergolaer blev leveret i påsken, efter meget bøvl med kommunikation, og vi ventede derfor kan på gladørene… og HER starter balladen… for det første er der ingen, som kontakter en, og fortæller hvor langt fremme man er i processen, og hvornår vi kan forventer dørene, vi tager selv kontakt og første melding om levering lyder maj. Da vi når til maj, hører vi intet, må igen selv tage kontakt, og her er man beklagende, for man kan ikke se vores ordre og alt muligt andet rod. Så får vi bekræftelse på, at hvis vi betaler i uge 28, vil dørerne lande i uge 30. Så venter vi spændt igen…. hører intet fra firmaet, og kan nærmest ikke få fat i en medarbejder. Da vi endelig får fat i en, må de igen beklage, for de kan ikke se, at de ligger til uge 30… og sjovt nok er de 2 danske medarbejdere, Jakob og Oskar ikke længere i firmaet. Så hedder leveringen pludselig uge 37, og alligevel er man ikke helt sikker. Et stykke tid efter, da vi igen kontakter dem, hedder leveringen nu uge 40. DER stopper legen for os, og vi forklarer dem, at nu vil vi ikke mere, tilliden er væk, og de døre kan vi bestille andre steder med en levring på max 4-6 uger, og vi vil annullerer købet. Vi får straks en mail med annullering - men her over en uge efter, har vi stadig ikke modtaget de 82.000,- på vores konto, på trods af, at vi IGEN har skrevet at de skal se at lande. Vi er der nu, hvor vi på mandag kigger på kontoen igen og ellers tager vi fat i både Forbrugerombudsmanden og politiet og melder dem for bedrageri…. For man må jo faktisk ikke holde på forbrugerens penge i så lang tid. Så på trods af, at pergolaerne er topdollar, så har vi ingen anbefalinger til det firma - TVÆRTIMOD!!!

22 lipca 2024

Hej Tina,

Det var meget ærgerligt at høre om jeres oplevelse med os. Vi vil gerne komme i kontakt med dig med det samme for at finde ud af, hvad der er sket. Send venligst dit ordrenummer til kundeservice@pergolux.dk, så tager vi hånd om sagen med det samme.

PERGOLUX-Teamet

Et firma med en masse flotte produkter

Et firma med en masse flotte produkter

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Kan varmt anbefale Pergolux

Kan varmt anbefale Pergolux! Hele processen har været smooth, og jeg er helt vild med min nye udestue.

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med hele processen. Vi ønsker, at du får mange nydelige stunder på din udeplads.

Oceniono na 5 z 5

En professionel og troværdig…

En professionel og troværdig virksomhed. Pergolux leverer produkter i god kvalitet og flot design.

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med kvaliteten og designet af vores produkter. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt produkt og god service!

15 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tusind tak for din gode feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Det betyder meget for os at levere kvalitet og god kundeservice, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

God kommunikation og rådgivning

God kommunikation og rådgivning.

Resultatet blev at jeg venter med at købe en Pergolux til efteråret.

De er hurtige til at svare tilbage.

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kommunikation og rådgivning. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder føler sig godt informeret og får den rette vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit køb til efteråret. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Great and kind service:)

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a positive experience with our service. Providing great and friendly customer support is very important to us, and it's wonderful to know we met your expectations. If you need anything else in the future, don't hesitate to reach out.

Best regards,
The PERGOLUX Team

Virkelig smooth process

Virkelig smooth process. Er vild med Pergolux!

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at processen var smooth, og at du er så tilfreds med PERGOLUX. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi glæder os til at assistere dig igen fremover!

Rigtig tilfreds med Pergolux

Jeg kan varmt anbefale Pergolux! Professionelt og dygtigt personale, der er tilstede under hele processen. Pergolux leverede en pergola af høj kvalitet og servicen var helt i top!

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med både vores produkt og service. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget hånd om gennem hele processen. Din anbefaling er meget værdsat, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Lækker Pergola

Vi er meget glade for vores PERGOLUX pergola. Pergolaen var ikke helt høj nok, så vi fik smedet fire forlængerben til den, som har hævet den 15 cm.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od PERGOLUX Danmark

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres PERGOLUX pergola. Det lyder som en kreativ løsning med forlængerbenene – det er dejligt at høre, at I har fået den justeret præcis, som I ønskede. Vi håber, I får mange gode stunder under jeres pergola!

PERGOLUX-teamet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej