Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit Snelle levering, ondanks ik pas een track & trace kreeg toen het al bezorgd was. Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!

Oceniono na 5 z 5

Toppers! Had maaltijden besteld,maar was vergeten de kortingscode in te vullen. Heb een mail geschreven,en heb als nog de korting gekregen.........erg netjes. En de maaltijden zijn super lekker,heer... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke maaltijden,ben erg gesteld op deze keuken,goed verzorgd, en betaalbaar. porsies zouden iets groter mogen zijn, (maar dat is persoonlijk) .

Informacje dotyczące firmy

1. Catering
  2. Fitness i dietetyka
  3. Mrożonki
  4. Jedzenie z dostawą do domu
  5. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Bij Performeals draait alles om het ondersteunen van een gezonde en energieke levensstijl, zowel op het werk als thuis. We geloven dat goede voeding niet alleen het lichaam voedt, maar ook het welzijn en de prestaties verbetert. Daarom brengen wij smaakvolle, voedzame maaltijden binnen handbereik van bedrijven, sportscholen en consumenten. Stel je een bedrijf voor waar werknemers toegang hebben tot heerlijke maaltijden die niet alleen vullen, maar ook energie geven om de dag door te komen. Of een sportschool waar leden na een zware workout een voedzame maaltijd kunnen pakken om hun herstel te ondersteunen. Dat is waar wij voor staan. Met innovatieve oplossingen zoals onze vriezers en vendingmachines maken we gezonde voeding gemakkelijk en toegankelijk, precies waar het nodig is. Onze gerechten zijn met zorg bereid, geïnspireerd door authentieke Aziatische smaken en gemaakt om aan te sluiten bij verschillende levensstijlen. Door samen te werken met Performeals, kiest u niet alleen voor gemak en kwaliteit, maar laat u ook zien dat u geeft om het welzijn van de mensen om u heen. Want bij Performeals gaat het niet alleen om eten – het gaat om impact maken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Jammer dat het weer mis ging het pakket…

Jammer dat het weer mis ging het pakket was aangekomem bij post nl em een week later kwam het met een ander vervoersbedrijf aan,waar ik wel heel tevreden over ben.Ik zou post nl schrappen als ik jullie was geen vertrouwd bedrijf voor eten te vervoeren.voorlopig even eten meer van jullie,groetjes Petra

7 kwietnia 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit
Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!

7 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Pas op fraude

Twee weken geleden maaltijden besteld.
Na loze beloftes over leverdatum nog steeds niets ontvangen en geen respons van de klantenservice.
Wel eerst laten betalen, maar niets leveren!!!
Mensen pas op met dit bedrijf!!!!

12 kwietnia 2026

Toppers

En de maaltijden zijn super lekker,heerlijk mals vlees,lekkere groenten en heerlijke smaken.

19 lutego 2026

Beste in smaak

Ik heb verschillende aanbieders van kant-en-klare (sport)maaltijden geprobeerd, maar Performeals is qua smaak echt de beste.

De gerechten zijn vol van smaak, goed gekruid en absoluut niet flauw zoals je bij andere aanbieders soms ziet. Je proeft echt dat er aandacht is besteed aan de samenstelling en balans van de smaken.

De porties zijn vullend en het is superpraktisch: even opwarmen en klaar. Ideaal voor drukke dagen.

Voor mij geen andere meer, aanrader!

17 lutego 2026

Echt hele goede

Echt hele goede, maar ook erg lekkere maaltijden. Ik ga binnenkort weer voor 1 week bestellen. De smaak komt behoorlijk in de buurt van het zelfgemaakte eten. Echt top, hoe deze maaltijden smaken.

4 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Heerlijke maaltijden, vers en goed op smaak. Aanrader!

Ik was al bekend met de maaltijden van Performeals en daarom vorige week opnieuw een bestelling gedaan. Veel keuze uit nieuwe gerechten. En wederom ben ik zeer verrast! De maaltijden zijn echt vers en de de smaak is ronduit fantastisch. Het rundvlees mals en zacht, de kip heerlijk bereidt, de groenten vers en knapperig, de bami en nasi goed op smaak. Ik vind het ideale maaltijden om mee te nemen naar mijn 24-uursdiensten in de hulpverlening. De maaltijden worden diepgevroren binnen en kunnen gelijk de vriezer in. Ik kan deze maaltijden echt aanraden!

Tip: Vervang de rijst en bami voor volkoren producten, zodat het nog beter in een verantwoorde leefstijl past.

8 października 2025

alles

alles
was goed geregeld en het eten is lekker

4 października 2025
Logo Performeals

Odpowiedź od Performeals

Geweldig om te horen! Geniet ervan!

Oceniono na 5 z 5

Prima service, prima maaltijden.…

Na het eerste misverstand hebben jullie het geweldig opgepakt en opnieuw geprobeerd.
Ik ben erg blij met de maaltijden. Ze zijn heel lekker.
Ik heb een verkeersongeval gehad, heb gerevalideerd en ben sinds vorige week thuis.
Nu ben ik dus extra blij met de maaltijden!

8 września 2025
Logo Performeals

Odpowiedź od Performeals

Heel veel sterkte tijdens de revalidatie. Fijn om te horen dat onze maaltijden daar een steentje aan bij kunnen dragen! Get well soon!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej