Perfectjeans.dk Recenzje 16 017

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Perfect Jeans lever virkelig opp til sitt navn! Jeg har vanskelig for å finne jeans, og bukser generelt, som føles behagelige på kroppen. Her kan jeg spesialbestille benlengde og størrelse! Og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modtog mine første par jeans i dag, og har allerede lavet yderligere en bestilling. En rigtig SUPER oplevelse at handle hos dette firma. Nem bestillingsprocedure, hurtig levering og et produkt der... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bukserne er super behagelige at have på. Flotte farver og mange modeller. Et lille minus er retur/ombytningsreglerne: man mister rabatten hvis ikke den rette størrelse er mulig at bestille. Man kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For første gang nogensinde finder jeg jeans, der på alle punkter sidder perfekt. Så navnet lever i den grad op til produktet. Også dejligt med meget bredt udvalg, både hvad angår farver og faconer.... Zobacz więcej

1. Sklep z jeansami
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z odzieżą dla puszystych
  4. Sklep z odzieżą damską
  5. Sklep z odzieżą pracowniczą
  6. Sklep z odzieżą dla młodzieży

Napisane przez firmę

PerfectJeans.dk er en dansk virksomhed, som er stiftet af 2 innovative iværksættere fra Odense, der tilsammen har mere end 18 års erfaring inden for tøj- og tekstilbranchen. Deres mission var at skabe de bedste jeans nogensinde til kvinder. De brugte 13 måneder på at udvikle den første version af jeansene. Siden da er der solgt over 200.000 perfect jeans.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Mega bløde shorts og lyn levering

Mega hurtig levering - blinker med øjnene og så ligger de til afhentning

Mega bløde og lækre at have på - får kun lyst til at købe flere

17 kwietnia 2026

Hej Christina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det lyder som en ret god oplevelse – og dejligt at høre, at både levering og komfort spiller.

Og vi forstår godt lysten til flere, når de først sidder der.

Lækre jeans

Lækre jeans, passer perfekt.🤩 God service.

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Skønt at høre, at dine jeans sidder perfekt, og at du har haft en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Fin kvalitet og hurtig levering.

God beskrivelse af størrelser. Fin kvalitet af varen. Hurtig levering.

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Dejligt at høre, at størrelsesguiden har været til hjælp, og at både kvalitet og levering har levet op til dine forventninger.

SUPER SUPER

En rigtig SUPER oplevelse at handle hos dette firma. Nem bestillingsprocedure, hurtig levering og et produkt der virkelig lever op til beskrivelsen.
Fremover køber jeg jeans hos Signe & Emil 😁😁😁😁😁😁
Tak for Jer…

16 kwietnia 2026

Hej Kylle,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at din første oplevelse har været så god – og at du allerede har bestilt igen.

Det betyder meget for os, at både købsoplevelsen og produktet lever op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Velsiddende bukser af rigtig god kvalitet.

Velsiddende bukser af rigtig god kvalitet. Nok de bedste jeg nogen sinde har købt. Jeg vender helt sikkert tilbage og kan kun anbefale andre at købe deres bukser dér.

Og så er der god og hurtig levering og service.

Hej Mariann,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for dine jeans og oplever dem som nogle af de bedste, du har haft.

Det er også dejligt, at både levering og service har fungeret godt for dig.

Tak for din anbefaling.

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside Nem bestilling og levering. Den bedst service omkring ombytning

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, bestillingen og ombytningen.

Oceniono na 5 z 5

Troede at bukserne var for små da jeg…

Troede at bukserne var for små da jeg modtog dem, men de kan give sig utroligt meget.
De sidder perfekt.
Dejligt, at jeg kunne vælge den længde der passer mig.

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det giver rigtig god mening – de kan godt føles lidt tætte i starten, men tilpasser sig hurtigt.

Hvor er det dejligt at høre, at de endte med at sidde perfekt, og at længden passer dig godt.

Oceniono na 5 z 5

Hi I now have a great selection of…

Hi I now have a great selection of jeans and shorts from perfect Jeans and they all fit great in waist leg and bum will be buying more shorts this summer ☀️

16 kwietnia 2026

Hi Barrance,

Thank you so much for your review 💙

It’s great to hear that your jeans fit you so well in every way.

We hope you’ll enjoy even more styles!:)

Best regards

Har købt 2 par bukser

Har købt 2 par bukser, som sidder perfekt og især de sorte er super bløde

14 kwietnia 2026

Hej Birgith,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at begge par sidder som de skal – og især at du er glad for de sorte.

Oceniono na 4 z 5

Bukserne er super behagelige at have…

Bukserne er super behagelige at have på. Flotte farver og mange modeller.
Et lille minus er retur/ombytningsreglerne: man mister rabatten hvis ikke den rette størrelse er mulig at bestille. Man kan dog få tilgodebevis, men desværre ikke få oplyst hvornår varen er på lager igen. Ønskes pengene retur betaler man selv returfragt!

3 kwietnia 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det er dejligt at høre, at du er glad for både komforten, farverne og udvalget.

Vi forstår godt din oplevelse omkring retur og ombytning, og det er værdifuld feedback, som vi tager med videre.

Meget hurtig service

Meget hurtig service. Også hvis det skulle dreje sig om returnering. Fabelagtig pasform og lang holdbarhed. Også for de sorte Ravens jeans

9 kwietnia 2026

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det er virkelig dejligt at høre, at både service og returproces har fungeret hurtigt og nemt for dig.

Og hvor er det skønt, at pasformen og holdbarheden – også på Ravens – lever op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af af modeller

Stort udvalg af modeller, farver og størrelser.
Rigtig god pasform og hurtig levering

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både udvalget og pasformen – og at leveringen gik hurtigt.

Super pasform

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at pasformen sidder lige som den skal.

Oceniono na 5 z 5

Mine jeans har den perfekte pasform og…

Mine jeans har den perfekte pasform og skønt at jeg kan få dem i den længde jeg ønsker. De er super bløde og elastiske, så jeg rent faktisk ikke har lyst til at hoppe i joggingbukserne i stedet.

14 kwietnia 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at dine jeans sidder perfekt, og at længdevalget gør en forskel for dig.

Og dejligt, at komforten er så god, at du ikke har lyst til at skifte dem ud!

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering

Hej Christina,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering.

For det første:

For det første: super gode bukser. Hurtig levering og da jeg returnerede et par jeans, var pengene på kontoen 3 timer senere. Anbefaler Perfect Jeans til alle.

Hej Annalise,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at både dine jeans, leveringen og returprocessen har fungeret så godt for dig.

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Som altid rigtig god kundeservice og…

Som altid rigtig god kundeservice og alt som jeg har købt har været 100% i orden 👍…..

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at alt lever op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

De bedste bukser og flotte og rare og…

De bedste bukser og flotte og rare og ha på. Så fedt de gåes i mange farver og str.

15 kwietnia 2026

Hej Tanja,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for dine jeans – både i forhold til komfort, udseende og udvalg.

Perfect Jeans ER Perfect Jeans

Så navnet lever i den grad op til produktet.
Også dejligt med meget bredt udvalg, både hvad angår farver og faconer.
Jeg anbefaler jer til alle

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Hvor er det skønt at høre, at du har fundet jeans, der sidder perfekt hele vejen igennem – det er lige præcis det, vi håber på.

Dejligt, at du også værdsætter det brede udvalg af farver og modeller.

Tak for din anbefaling.

Perfect Jeans Team

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej