Reakcja na opinię
Gebruik de creme's al een paar jaar, je ziet echt een verschil. Huid is mooi glad, gebruik nu ook de nachtpeeling. De creme neemt mooi op en de absolute favorite de gezichtreiniger, hiermee gaat alle... Zobacz więcej
Het is een fijne creme voor mijn zeer gevoelige huid! Krijg hier gelukkig geen allergische reacties van.
Reakcja na opinię
Eindelijk de juiste verzorging gevonden voor mijn erg gevoelige huid. Blijf dit zeker gebruiken,ook de suplementen. Het draagt voor mij echt bij aan optimaal verzorgen,en heel blij om te zien dat h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Perfect Age ben je verzekerd van een effectieve aanpak tegen huidveroudering. Ook vertragen onze supplementen en verzorgingsproducten de huidveroudering en geven je huid een gezonde boost. Perfect Age is in 2005 opgericht door een bekende cosmetisch arts in Nederland. Na een jarenlange ontwikkeling van de meest geavanceerde huidverzorgingsproducten en supplementen is dit beautymerk uitgegroeid tot een begrip in de wereld van anti-aging, huidverzorging en huidverbetering. Voor particulier en professioneel gebruik.
Dorpstraat 40A, 8071BZ, Nunspeet, Holandia
Ik vind de crème ontzettend fijn!! Mijn huid wordt er mooi egaal van.

Odpowiedź od Perfect Age
De producten zijn gewoon top. Gebruik het al jaren.

Odpowiedź od Perfect Age
hele fijne creme wat ook doet wat hij belooft

Odpowiedź od Perfect Age
Aanrader. De Eye and Lip contour cream is een fijne crème. Smeert goed uit en is zeer zuinig in gebruik. Voordeel dat het niet in een potje zit maar in een afgesloten pompje. Heb wel eens een andere oogcrème geprobeerd maar kom toch elke keer terug op deze crème. Heb eczeem gevoelige huid rondom de ogen. Bij het smeren van deze crème nooit geen last van uitslag of iets dergelijks.

Odpowiedź od Perfect Age
De Eye & lipcream is de eerste creme die echt help om oogleden mooi te houden.

Odpowiedź od Perfect Age
Het is een fijne creme voor mijn zeer gevoelige huid!
Krijg hier gelukkig geen allergische reacties van.

Zeer zeker aanrader
Lekker fris en verzorgd wallen worden echt minder

Odpowiedź od Perfect Age
Eye lip cream is heel fijn. Al jaren in gebruik, laatst iets anders gekocht maar is het toch niet vergeleken bij perfect agenda.

Odpowiedź od Perfect Age
Het betreft eye en lip contour crème
Deze gebruik ik inmiddels al jaren. Ik ben 68 jaar en heb nog steeds een jong uitziende huid. Ben er overtuigd van dat deze crème echt veel doet onder de ogen en de bovenlip.
Ik vind de crème helemaal top

Odpowiedź od Perfect Age
Goede producten. Zichtbaar resultaat. Het is even een uitgave, maar zeker de moeite waard!

Odpowiedź od Perfect Age
Fijne crème, die de lijntjes rond m’n ogen en mond, iets minder diep maakt.

Odpowiedź od Perfect Age
Ze leveren een voor mij heel fijn product, Eye en Lip contour cream, dat ik inmiddels al jaren gebruik.

Odpowiedź od Perfect Age
Merk echt t verschil met de oog/lipcreme. Top

Odpowiedź od Perfect Age
Heerlijke dagcreme, trekt snel in, ruikt lekker en erg geschikt voor mijn gevoelige huid.

Odpowiedź od Perfect Age
Mijn oogleden zien er voor mijn leeftijd nog goed uit door het gebruik van Perfect age.

Odpowiedź od Perfect Age
Fijn serum en goede supplementen. Gebruik de beauty optimizer nu een maand en merk al dat huid veel zachter is en minder gevoelig

Odpowiedź od Perfect Age
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.