Superleuke website, met leuke acties, via jullie heb ik het mozaïek haken ontdekt, ben er nu fan van,vooral met 2 kleuren. Ik kijk er altijd naar uit, het is leuk om alles te lezen. Ook de filmpjes o... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Pakket gekocht van poncho er wordt aangegeven breinaald 7 maar je moet een rondbreinaald hebben van verschillende lengtes maar hier wordt niks over vermeld. Heb met jullie gebeld met de vraag of je e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit bedrijf komt altijd, als het mogelijk is zijn afspraken na. Heb in mei besteld en zeiden 28 augustus komt het pakket en niet alleen deze was op tijd maar de eerdere bestellingen waren ook op tijd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.
Dane kontaktowe
Oostlaan 28, 2624 DL, Pijnacker, Holandia
- +31153649694
- vragen@perapasha.nl
- perapasha.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fijne site en duidelijk wanneer we de…
Fijne site en duidelijk wanneer we de producten kunnen verwachten
Er werd ter plekken een deken paket…
Er werd ter plekken een deken paket voor mij samen gesteld.die ik per toeval was tegen gekomen op fb.
Snel en netjes verzonden
Goed en netjes afgeleverd
Had het pakket eerder dan verwacht
Had het pakket eerder dan verwacht. Ook het boekje.
Op mijn verjaardag dus dubbel blij. En zo leuk om te doen. Fijn om blokken te haken, een grote lap wordt erg zwaar.
Ontevreden met service.
De verkoop service en het advies om goede wol te verkopen en de vriendelijkheid van de verkoopsters is uitstekend. Ze leven en denken goed met je mee. Ik wilde een vest breien van Merano-wol. Er werd gezegd dat ik 15 bollen nodig had. Voor de zekerheid heb ik er 20 meegekregen. Een kleine bol 100 g kost zeven euro. Ik mocht ze terugbrengen. Wat schetst mijn verbazing dat ik ze niet terug kon leveren, alleen als ik nieuwe wol zou kopen, dat was ons bij de extra levering niet verteld. Helaas ben ik blind en het was voor mij al moeilijk om wol te kopen. Er was totaal geen meegevoel. Op een gegeven moment plaatste ik een opmerking die de heren niet prettig vonden en met een grote grove vloek werd ik de winkel uitgejaagd. Ik heb dit geweigerd en kreeg als opmerking, dan bellen we de politie voor je. Dan laten we je door de politie verwijderen. Ik heb gezegd dat ik dat goed vond. Dit is niet gebeurd, maar er is totaal geen sociaal meegevoel. De verkoop gaat goed goed maar de service is bagger en die ene ster vind ik nog te veel. Ik raad de mensen aan om hier voortaan geen spullen te kopen.

Odpowiedź od Pera Pasha

Odpowiedź od Pera Pasha
Netjes geleverd
Netjes geleverd. Nodigt zeker uit om vaker te bestellen. En mijn nieuwsgierigheid is gewekt om zeker een keer de winkel te bezoeken.
Ik bestel graag bij Pera & Pasha
Ik bestel graag bij Pera & Pasha. Mooie producten en vaak een leuke aanbieding.
Snelle reactie
Personeel is altijd super vriendelijk…
Personeel is altijd super vriendelijk en behulpzaam. Wel heel jammer dat mijn bestelling niet in de winkel is geleverd, zoals gevraagd, maar toch naar mijn huisadres is gestuurd.
1 keer in de winkel geweest E
1 keer in de winkel geweest E. Nu 2 keer besteld. Prima service en vriendelijk personeel.
Ik kom zeker nog er. Keer snuffelen
Supersnelle levering
Doświadczenie Trustpilot