Superleuke website, met leuke acties, via jullie heb ik het mozaïek haken ontdekt, ben er nu fan van,vooral met 2 kleuren. Ik kijk er altijd naar uit, het is leuk om alles te lezen. Ook de filmpjes o... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Pakket gekocht van poncho er wordt aangegeven breinaald 7 maar je moet een rondbreinaald hebben van verschillende lengtes maar hier wordt niks over vermeld. Heb met jullie gebeld met de vraag of je e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit bedrijf komt altijd, als het mogelijk is zijn afspraken na. Heb in mei besteld en zeiden 28 augustus komt het pakket en niet alleen deze was op tijd maar de eerdere bestellingen waren ook op tijd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.
Dane kontaktowe
Oostlaan 28, 2624 DL, Pijnacker, Holandia
- +31153649694
- vragen@perapasha.nl
- perapasha.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Zeer snelle levering
Levering zelfs nog eerder dan aangegeven was, echt super. Alleen jammer dat de rug van het boek aan de bovenkant beschadigd is, maar de doos was beschadigd, dus is door de pakket bezorger veroorzaakt.

Odpowiedź od Pera Pasha
Teveel reclame waardoor er teveel druk…
Teveel reclame waardoor er teveel druk op het verzenden van bestellingen komt. Alle bestellingen komen nu soms maanden later. Zonde van het bedrijf.

Service
Goede online service, snel afgehandeld kon andere dag ophalen in winkel.

Odpowiedź od Pera Pasha
Meestal zijn de mensen vriendelijk en…
Meestal zijn de mensen vriendelijk en behulpzaam. De kennis over de materialen is goed.

Odpowiedź od Pera Pasha
Het zijn topper en altijd…
Het zijn topper en altijd klantvriendelijk. En snelle service

Komt de afspraken na
Komt de afspraken na. En de pre order is wel even wachten maar dan heb je ook alles.

Levering was snel
Levering was snel. Zoals altijd mooie wol! Klantenservice reageert binnen 24 uur met oplossingen

Odpowiedź od Pera Pasha
goed advies en je wordt goed en…
goed advies en je wordt goed en vakkundig geholpen.

hele goede service
hele goede service, heb je een vraag dan stuur je een mailtje en krijg je binnen een paar dagen antwoord, en werd het gelijk geregeld. top!!!

Odpowiedź od Pera Pasha
Ziet eruit als een lekkere winterdeken!
Wol en patroon zijn snel geleverd voor de winterdeken.
Snel antwoord op mijn mail met een vraag.
Alleen jammer dat ik het patroon erg onduidelijk vind waardoor het breien niet zo snel gaat als gehoopt.
Naar aanleiding van de reactie: mail stuur ik
Ligt niet aan het patroon maar meer aan mij. Ik denk dat ik het patroon snap, geef mijn eigen invulling en daar gaat het mis. Een volledig uitgeschreven patroon waar ik zelf niets bij kan verzinnen werkt dan het beste🤓.

Lekker veel bolletjes!
Winkel met grote soortering " bolletjes".
Heel veel leuke patronen zowel online, bij je bestelling of uit boeken,die door de mannen en medewerkers [Sabrina]geschreven worden.
Heel speciaal is de jaarlijkse kerstactie voor het goede doel!!

Van A tot Z een positieve ervaring
Duidelijke website waar ik makkelijk kan “shoppen” , bestellen en veilig betalen. De levertijd viel ook erg mee. Product was zoals de website liet zien.

Ontbrekend patroon
Ik had een pakket besteld met patroon. Toen ik het ontving zat het patroon er niet bij maar na een mailtje gestuurd te hebben was het binnen een paar dagen opgelost.

Doświadczenie Trustpilot