Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas viel het product enigszins tegen. We mochten het retour sturen. Na enige tijd hadden nog niets gehoord mbt. de status van onze retourzending. Na 1 telefoontje met Alderd werd dit gelijk opg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
vooraf geen bericht hoe laat het geleverd zou worden waardoor er niemand thuis was en het zware pakket nog opgehaald moest worden. Dan was het product ook nog niet helemaal in orde. Hebben het zelf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een pokertafel besteld. Dit verliep soepel. De tafel was al vlot in huis. Helaas was een onderdeel defect geleverd. Ik kon gemakkelijk contact opnemen. Directeur Alderd heeft gelijk op de situa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z łóżkami
- Sklep meblowy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Sklep z meblami zewnętrznymi
- Sklep z sofami
Napisane przez firmę
PeponiXL voor paradijselijk wonen!
Dane kontaktowe
Zwanebloem 47, 2408LT, Alphen aan den Rijn, Holandia
- 0650218580
- info@peponixl.nl
- peponixl.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Netjes afgehandeld waarom 4 sterren…
Netjes afgehandeld waarom 4 sterren i.p.v. 5? Ik wilde ca. 2 weken later een 2e artikel bestellen en ineens was de prijs 5% duurder geworden. Inmiddels bij de Lidl hetzelfde artikel 15 euro goedkoper kunnen kopen. Dat vind ik een minpuntje. 19% goekoper elders kopen. Maar prima en netjes afgeleverd. Waar PeponiXL niets aan kan doen is dat de handleiding echt prehistorisch is niet klopt en meer een grote puzzel is. Maar dat is meer kritiek op de producent van het product.
No problems..
Did most of my enquiries by email.
No ' I hope I get a reply today ' syndrome. Replies were always prompt.
Packed and delivered with the help of an excellent courier.

Waarschuwing: zeer slechte klantenservice
Als je een concrete vraag stelt over de afmetingen van een stoel op hun website, verwacht dan geen serieus antwoord. In plaats daarvan werd mij geadviseerd om bij Leen Bakker of Kwantum stoelen te gaan bekijken, zodat ik daar proef kon zitten en de stoelen direct meenemen.
Mijn vraag werd volledig genegeerd, de foutieve websitegegevens blijven staan, en de toon van hun reactie voelde betuttelend en licht sarcastisch. Dit is zeker niet wat je van een professionele klantenservice mag verwachten.
Gezien deze ervaring zal ik hier niets kopen. Misschien informatief voor anderen die overwegen iets bij deze webshop te bestellen. Ik wens de medewerkers ondanks het koude, regenachtige winterweer vandaag een zonnige, vroolijke en prachtige dag.

Odpowiedź od PeponiXL
Redelijk snelle levering van buitenkast…
Redelijk snelle levering van buitenkast voor een leuke prijs. Alleen de communicatie met de vervoerder was minder, waardoor we 2x naar het pakketpunt moesten.
Deels was dat onze eigen schuld, omdat wegens defecte bel niet bezorgd kon worden.

Odpowiedź od PeponiXL
Goede afhandeling retour zenden van een…
Goede afhandeling retour zenden van een product. Snelle reactie en goede communicatie.

Odpowiedź od PeponiXL
Product was als omschreven snel…
Product was als omschreven snel geleverd en voor goede prijs

Snel en goed bezorgd
Snel en goed bezorgd
Één minpuntje, maar dat had met het pakketje te maken, wij vinden het een zeer zeer slechte handleiding

Levering en alles prima
Levering en alles prima. Het product heb ik vraagtekens bij. Pas als het regent weet ik of mijn vermoedens worden bevestigd. Ik hoop het niet.

Tevreden klant
Product precies zoals verwacht
Kortom, dik tevreden!

fijne chaisse longue
de chaisse lonque werd keurig op tijd geleverd. Kwam overeen met de informatie. Alleen het in elkaar zetten was wat minder makkelijk dan het leek. Maar je ziet nergens schroeven zitten, die zitten allemaal keurig verstopt. De stoel zit/ligt/hangt lekker. Niets op aan te merken

Tuinstoelen en tuinbank
Netjes op tijd geleverd, en goedkoper dan vida xl, dus win win situatie

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.