Na een uitnodiging om mijn Aetrex steunzolen te laten controleren, ben ik wederom netjes geholpen. Er werd weer een 3d scan gemaakt en naar aanleiding daarvan is gekozen voor een ander type dat nog b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer professioneel geholpen. Voeten werden opgemeten met geavanceerde apparatuur. Aan de hand van de analyse en door te luisteren naar mijn wensen werden een aantal schoenmodellen getoond en gepast.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed geholpen! Maar ik had later spijt, want voor mijn voeten zaten deze mode-laarsjes niet prettig. Meteen (binnen half uur) terug gebracht. Zit nu met een tegoedbon. Denken jullie dat ik misschien i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wintertijd, winterschoenen tijd. Op naar Gemert, even een stukje rijden maar inmiddels al een paar keer prima geholpen. Deze keer met een eventueel ander merkadvies van de podotherapie. Mijn klachten... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Al meer dan 65 jaar is Penninx Schoenen een vertrouwd adres in Gemert en omstreken. Wij geloven dat schoenen niet alleen mooi, maar vooral ook goed passend en comfortabel moeten zijn. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige schoenen tegen een betaalbare prijs, zorgvuldig samengesteld voor dames, heren en kinderen. Wat ons écht onderscheidt, is de persoonlijke aandacht. Ons deskundige team neemt de tijd voor jou: van een nauwkeurige voetmeting met onze 3D-voetscanner tot een eerlijk en vakkundig advies. Zo vinden we samen de perfecte (wandel)schoen die niet alleen past bij je stijl, maar ook bij je voeten. Onze klanten waarderen vooral de warme service, de kennis van ons team en de ruime keuze voor iedere gelegenheid. Of je nu komt voor trendy sneakers, stevige wandelschoenen of schoenen voor gevoelige voeten: bij ons loop je altijd met een goed gevoel de deur uit. Bij Penninx Schoenen staat jouw comfort centraal. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je binnenstapt – en dát is precies waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom langs bij Penninx Schoenen en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort. Ons team neemt de tijd voor persoonlijk advies en helpt je graag de schoenen te vinden die écht bij jouw voeten passen.
Dane kontaktowe
Nieuwstraat, 5421 KP, Gemert, Holandia
- +31492366200
- info@penninxschoenen.nl
- penninxschoenen.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima advies, zeer goede 3-d scan.
Vanwege voetproblemen ben ik via Google bij deze schoenwinkel gekomen. Zij hebben een apparaat wat een 3d scan maakt van de voeten en duidelijk aangeeft waar de problemen zijn. Ik kreeg duidelijke uitleg en een goed advies omtrent de aanschaf van de best passende zooltjes. Ik gebruik deze nu dagelijks en ze hebben meer effect dan mijn vorige steunzolen. Ook is het assortiment schoenen aantrekkelijk en wordt er echt gekeken naar de schoen die het best past, bijvoorbeeld breedtematen. Ik ben vriendelijk geholpen.

Odpowiedź od Penninx Schoenen
Kwaliteit en service in een prachtige winkel
Kennis, kunde en kwaliteit ten top! Waar ik als kind mijn schoenen met mijn ouders kocht, waar ik als ouder voor mijzelf en mijn kinderen de schoenen ging halen en waar nu mijn kleindochter haar schoenen uitzoekt! Een begrip voor Gemert en omstreken. Blijven vernieuwen en verrassen in hun aanbod , ik kan er altijd slagen of ik nou een sneaker voor werk zoek, een mooie schoen voor een feest, een sandaal voor de zomer of een wandelschoen voor een pittige hike door de bossen.

Odpowiedź od Penninx Schoenen
Super winkel en veel kennis van zaken
Heb lang gezocht op internet. Kwam bij Penninx schoenen terecht. Heb contact opgenomen met hen. Werd zeer netjes te woord gestaan en ze kwamen heel netjes en eerlijk over. Heb een afspraak gemaakt voor een voetscan. Moest er 1,5 uur voor rijden maar dit was zeker de moeite waard. Ben geholpen door Paul en super tevreden. Weinig tot geen pijn meer en mijn volgende paar schoenen ga ik zeker weer naar hun. Mijn dank is erg groot voor de super goede uitleg.
Vriendelijke groet.
Henk Eilander.