Oplev et holdbart resultat Træt af at barbere dig hver evig eneste dag? Det er slut nu med Pearlwax! En behandling holder i omkring 3-4 uger
Pearlwax

- 100% tilfredshedsgaranti
- Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb. Hvad mener vi med det? Det er meget simpelt! er du ikke glad for vores produkt, kan du returnere det til os og få dine penge tilbage. Dette gælder også selvom du har taget produktet i brug. Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, eller er det ikke din smag, vil vi med glæde refundere dig så snart du har sendt varen retur og vi har modtaget den. Vores kunders tilfredshed er vores første prioritet og skulle du have spørgsmål omkring tilfredshedsgarantien er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.
- 30 dages returret
- Du har 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, skal du blot sende varen retur til os, så klarer vi resten. Vi ser helst at varen returneres i original emballage. Vi refunderer dog maks for to brugte poser perler. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene blive indsat på din konto. Vi giver vores kunder 30 dages returret kontra de påkrævede 14 dage som mange andre butikker giver - vi mener nemlig det er meget mere rimeligt for dig.
- Lynhurtig levering
- Leveringstid: 1-2 hverdage. Vi leverer med GLS. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. GLS pakkeshop 19 kr. GLS hjemmelevering 45 kr. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 29,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.
Fuld tilfredshedsgaranti
Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Dania
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.dk
Fint produkt
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej