Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Peakform maakt neusstrips voor mensen die beter willen ademen. Tijdens sport, tijdens slaap en gewoon in het dagelijks leven. Onze strips zijn speciaal ontwikkeld voor sporters die alles uit hun training of wedstrijd willen halen. Door de neusvleugels zacht te openen, ondersteunen ze een vrijere neusademhaling zonder sprays, apparaten of gedoe. Maar Peakform is er niet alleen voor topsport. Ook als je ’s nachts beter wilt slapen, door je neus wilt ademen of snurkt door een verstopte neus, kunnen onze neusstrips helpen. Simpel product. Duidelijk doel. Beter ademen wanneer het telt.
Dane kontaktowe
Joubertstraat 73, 3072XV, Rotterdam, Holandia
- 0614472381
- info@peakform.nl
- peakform.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele goede neusstrip voor tijdens het…
Hele goede neusstrip voor tijdens het sporten, m’n ademhaling verbeterde direct en het leek alsof ik meer lucht binnenkreeg. Zou het aanraden voor alle intensieve sporters

Great stuff!
Great stuff! When I lift some heavy weights these strips come in handy. Must try!!!!!

Odpowiedź od Peakform
Goede neusstrips die erg helpen met…
Goede neusstrips die erg helpen met sporten. Ik doe zelf aan fitness en heb vaak last van ademhalingsproblemen tijdens setjes. Deze neusstrips helpen hier enorm bij!

Top product
Top product! Heel fijn dat het doorzichtig is en het helpt me heel erg om mijn ademhaling te reguleren tijdens het sporten en eigenlijk ook door de dag heen. Aanrader.

Odpowiedź od Peakform
Would recommend for active people
Great product, i especially love it when im working out. Absolute game changer for me

Nose strips works good
Nose strips works good. Doesnt fall off, gives me more air when on the daily, training and sleeping.

Odpowiedź od Peakform
De neusstrips van Peakform zijn top
De neusstrips van Peakform zijn top! Het helpt me enorm met mijn ademhaling tijdens het sporten en slapen. Ze blijven lang zitten en zijn transparant zodat het niet teveel opvalt.
Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Peakform
The company really focuses on product…
The company really focuses on product quality.

Goed product + snelle levering
Was sceptisch over het product, maar na uitproberen. Merkte ik dat mijn ademhaling tijdens het sporten drastisch beter was + Levering was netjes op tijd.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.