Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

PDN beweerde dat mijn adres niet correct was, terwijl andere bezorgdiensten hier zonder problemen leveren. Mijn pakket is nooit bezorgd. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar er wordt ni... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook hier helaas zeer slechte ervaringen. Een bestelling gedaan bij AliExpress, gaat normaal altijd goed, echter nu was het ineens niet mogelijk om ons huis te vinden. Op de foto zien we dat de pakketb... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Reading all the reviews I am lucky that I got my parcel. I felt a bit sorry for the delivery people, because I did not expect them yet at my door, so I took a bit of time to respond. The parcel was al... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

super slechte ervaringen! geen enkel contact mogelijk met het bedrijf, 06 telf.nr. = voicemail vol! email of via de site wordt geen enkel x beantwoord ( staat binnen 24 uur beantwoord :( ) je kan ook... Zobacz więcej

1,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 945

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Pakketten worden in de centrale hal…

Pakketten worden in de centrale hal neergegooit zonder toezicht. Op de afleverbon zetten ze persoonlijk afgeleverd dus je kan niks beginnen. Ik heb meerdere malen geprobeerd te bellen, mailen en WhatsApp maar géén contact mogenlijk.!!!

5 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Bezorger heeft pakket in de voortuin…

Bezorger heeft pakket in de voortuin gegooid. Geen eens het pad naar de voordeur opgeweest. Moet al vanaf de stoep het pakket in de tuin gegooid hebben want hij/zij is niet op de deurbel camera waargenomen. Het erge is, ik heb een pakketbox in mijn voortuin staan.

12 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Alles past door een brievenbus …

Tot mijn verbazing kreeg ik het bericht dat het pakje was afgeleverd in de brievenbus in de centrale hal van mijn appartement.
Dat kan helemaal niet vanwege de afmeting.
Achteraf blijkt dat als je maar hard genoeg duwt en drukt en het pakketje samenknijpt en vervormt alles wel past door de brievenbus, zelfs een fiets.
Artikel totaal kapot en geruïneerd.
Zo in de vuilnisbak kunnen gooien.
Wat een bedrijf!

12 sierpnia 2026

1 ster is eigenlijk nog teveel

1 ster is eigenlijk nog teveel, maar minder kan helaas niet.
Wat een waardeloze vervoerder.
Pakket neergelegd in een plantenbak aan een drukke openbare weg op een zaterdagavond.
Gevolg: Geen pakket te bekennen.
Het meest waardeloze is dat Aliexpress niet compenseerd omdat het is "afgeleverd"
Zolang PDN bezorgd, bestellen we daar niets meer.

Oceniono na 1 z 5

(ÉÉN ☆ klopt idd niet, maar minder niet mogelijk!!

(ÉÉN ☆ klopt idd niet, maar minder is HELAAS niet mogelijk !! !!
- Maand juli zou r 3x n zending door dit bedrijf bij mij zijn afgeleverd....
SLECHTS 1x n zending ontvangen dat blijkbaar al 3dgn in de struik in voortuin was gelegd !!

- Vwb de 2 ONBREKENDE zendingen ben ik al wééékenlang bezig om PDN te bellen!! En krijg alleen maar n bandje dat "de voicemailbox vol is" & dat r NIET ingesproken kan worden!!

WÀT 'N ONGELOOFLIJK FLUTBEDRIJF !!

11 sierpnia 2026

Afleverbericht zonder echte aflevering

Er wordt geen duidelijk bezorgtijdstip gemeld. Foto zou moeten bewijzen dat pakje in brievenbus is gedaan. Steekt er nog half uit en kan dus zo weer weggenomen wordt (door bezorger?). Brievenbus is na lezen van afleveringsbericht gecontroleerd. Er is niets in de bus aangetroffen. Na 2 dagen ook nog steeds geen contact met PDN.

18.08.26: eindelijk antwoord van PDN. Foto is bewijs van aflevering, dus....
Dat is ook het antwoord van AliExpress, dus geen schadevergoeding. AliExpress wel gewezen op de vele negatieve kritieken in NL over PDN.
Bij volgende bestellingen heb ik aflevering aan een afhaalpunt gevraagd. Pakjes gingen nu met PostNL en dus heb ik - in feite tegen dubbel geld - toch wat ik wilde aanschaffen.

1 ster nog teveel eigenlijk

1 ster nog teveel eigenlijk! Je koopt iets duurders bij Ali, maar zij sturen met dit waardeloze bedrijf! Hele dag wachten al vervelend, maar dan de melding dat mijn huis niet gevonden zou zijn! Met foto’s als bewijs; van de achterdeur van ons appartementencomplex! Nee daar vindt je geen bellen en huisnummers, loop even stukje om, door naar voren, daar bij de hoofdingang wel! Maar nee weg bezorger wel duur pakket! Enne PDN niet bereikbaar! 2 mails gestuurd naar adres wat ik van Ali kreeg en gebeld naar 06 nr maar daar meteen Engelstalig bericht dat voicemail box vol is! En nu?? Geen idee.

Waardeloos koeriersbedrijf!

Waardeloos bedrijf! Wacht al weken op 2 pakketjes. Heb via tracking foto's gevonden van de pakketjes op de achterbank van de auto van een bezorger. Maar deze is niet in staat om simpel een adres te vinden! Kan ook niet de weg vragen of bellen?? Na lang wachten antwoord op mailbericht ontvangen, dat het ze spijt en het opnieuw komen bezorgen. Maar nog steeds niets gezien of gehoord!! Zending afkomstig van online winkel Elly & Yvonne. Dit zijn dropshippers, dus geen winkel en ook onbetrouwbaar. Ook zij geven geen enkele reactie! Dus voel ik mij 2x genaaid! Oplichters!!!

29 lipca 2026

Achterlijke bezorgers

Volgens mij werken er alleen maar achterlijke mensen bij dit bedrijf! Er staat duidelijk een huisnr op waar het pakketje geleverd moet worden. Toch word mijn pakketje ergens anders geleverd. Mijn buren geven aan niks te hebben ontvangen. Ging om een flink bedrag ook!

4 sierpnia 2026

1 ster is nog te veel!

1 ster is nog te veel!
Pakje word de achtertuin in gegooid, terwijl er een bordje hangt om pakjes alleen via de voordeur te bezorgen. Reed weg voordat ik bij de tuindeur was.
Zelfs op hun eigen gemaakte 'aflever-foto' zie je ons bord hangen!!!

7 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik dacht dat andere postbedrijven erg waren, maar deze spant toch wel de kroon.

Mijn pakket is vanavond door PND Express bezorgd op een manier die ik volstrekt onacceptabel vind.

De bezorger heeft niet eens aangebeld. In plaats daarvan legde hij het pakket simpelweg op de grond, direct voor mijn voordeur, volledig zichtbaar en voor iedereen vanaf de openbare weg bereikbaar. Vervolgens maakte hij een foto van het pakket met mijn huisnummer op de achtergrond als ‘bewijs van aflevering’ en vertrok weer.

Iedere willekeurige voorbijganger had het pakket kunnen meenemen. Dit is geen veilige bezorging en getuigt van weinig respect voor de eigendommen van klanten. Een bezorging is pas geslaagd als een pakket op een verantwoorde manier wordt afgeleverd, niet wanneer het zonder enig contact onbeheerd wordt achtergelaten.

Gelukkig stond mijn pakket er nog, maar dat is puur geluk en geen verdienste van de bezorgdienst. Ik verwacht dat bezorgers op zijn minst aanbellen of een pakket op een veilige plek afleveren wanneer daar toestemming voor is gegeven.

Voor mij is dit geen acceptabele manier van bezorgen

5 sierpnia 2026

Pakket zo achtergelaten

Bezorger belt aan, maakt een foto van het pakket voor de deur en rijd verder. Ik heb niet de mogelijkheid gehad om te reageren of de deur te openen. Zeer onzorgvuldige en onprofessionele houding.

28 lipca 2026

Onbetrouwbare koerier.

Het is onmogelijk om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen bij PDN express: Op e-mails wordt niet gereageerd, de telefoon geeft standaard de boodschap dat de voicemailbox "vol" is, en via de web site kan ik ook geen nieuwe afspraak maken. Het is nu 4 dagen later en ze zijn (nog) niet uit zichzelf voor een 2e keer langs gekomen voor bezorging. Wat een onbetrouwbare koerier! Slechte communicatie! Niet klantvriendelijk!

6 sierpnia 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej