Ik ben heel tevreden over de computer en over de service! Ik had onlangs een probleem en kreeg zowel telefonisch als via mail per direct antwoord. Vriendelijk personeel en ze bieden echt heel snel hul... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I bought from PCSpecialist as my second PC. I built my first PC with help from a friend many years ago but I did very little of the real work and even had help picking out the parts. It was fun but no... Zobacz więcej
High-end gaming pc gekocht. Zeer professioneel verpakt voor verzending. Veel spare part (moertjes, kabels,..) inbegrepen. Product mooi plug-and-play. Juist was de GPU sag bracket gemonteerd zo dat die... Zobacz więcej
Was eerst ontgoocheld over het geleverde product (laptop lafite), daar het heel lawaaierig was (fans constant op) en ik had bij de initiele installatie ook een crash. Nadien geen crash meer en ui... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Producent van krachtige, op maat gemaakte computers en laptops. Stel uw ideale pc of laptop voor gaming samen met behulp van onze geavanceerde configurator. Fabricant d'ordinateurs personnalisés et d'ordinateurs portables performants. Personnalisez le PC gamer ou l'ordinateur portable de vos rêves en utilisant notre outil de configuration avancé.
Dane kontaktowe
Trompenburgstraat 4 , 6412 ZH, Heerlen, Holandia
- 02 290 71 18
- info@pcspecialist.be
- pcspecialist.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Slechtste service ever
Ondertussen 90 dagen eigenaar van een pc die al 40 dagen bij hun staat. Na “intenstief testen na bouw” kapot toegekomen. Teruggestuurd, 20 dagen later teruggekregen. Nu 2 maand later identiek probleem, en staat nu al bijna 3 weken bij hun, maar ze zijn er nog niet eens aan begonnen. Verstoppen zich de hele tijd achter “hun voorwaarden” als het gaat over compensatie of snellere herstelling. Hier koop ik nooit nog

Odpowiedź od PCSpecialist
Mijn PC werd samengesteld op basis van…
Mijn PC werd samengesteld op basis van mijn wensen en met de medewerking van PCSpecialist die mij adviezen gaf om een nog betere combinatie van onderdelen te bekomen. De levering was perfect en de bijkomende instructies voldoende om dadelijk te kunnen starten.
Het is de eerste keer dat ik bij…
Het is de eerste keer dat ik bij PCSpecialist mijn PC koop en ik kan alleen maar een positieve ervaring zeggen.
Positieve ervaring
Fijn zelf een laptop helemaal te kunnen configureren. Tof om statusupdates te krijgen gedurende het assemblageproces en snelle en correcte levering. Tevreden!
Rapide
Rapide, mon pc a été livré en 4 jours, avec des mises à jours tout au long du processus.
Facile, le pc est parfaitement monté, avec des instructions au déballage.
Je recommande vraiment
Materiel monté avec précision et…
Materiel monté avec précision et professionalisme. Travail très soigné.
Facilité de configurer le laptop.
Facilité de configurer le laptop.
Qualité des matériaux
Rapidité de la livraison
Qualité de l'emballage
Un PC sur mesure assemblé et livré en 7…
Un PC sur mesure assemblé et livré en 7 jours.
Monté avec soin et répondant à mes attentes !
Stipte levering van een schitterende…
Stipte levering van een schitterende laptop met geweldige specificaties. Hij functioneert dan ook helemaal zoals verwacht. Professionele communicatie gedurende de aanmaak en verzending. Een echte aanrader
Bonjour
Bonjour, la commande a mis du temps à venir, super bien emballé.
Pour le produit cela fonctionne toujours bien.
Le bémol sont interrupteur courant, tout petit et placé à l’arrière de la tour en bas à droite, une galère. Le placé, en haut et devant aurait été mieux.
Montage parfait
Montage parfait, livraison dans les temps, service impeccable, je recommande leur service à 100%.
Première expérience en ligne pour un PC, les choix sont clairement indiqués sur le site. le suivi à la commande est bon et les instructions pour l'installation sont claires.
Première expérience,
Dit is wat ik al lang zocht
Vlotte samenstelling met even vlotte aanpassingen.
Gedetailleerde info onderdelen zodat opzoekwerk eigenschappen heel snel kan
Correcte afwerking.
Vlotte afhandeling.
Knappa en vlotwerkende laptop.
Enig nadeel is voorinstallatie MS365 die nogal veel tijd vraagt om te deinstalleren, maar kan het bedrijf niets aan doen
Entreprise compétente
PC livré dans le délai convenu, suivi du colis simple, paquet bien rangé et protégé.
Aide à la configuration bienvenue.
van samenstelling computer tot in…
van samenstelling computer tot in gebruikname was dit een vlotte samenwerking
Enkel maar positieve ervaringen
Drie jaar geleden al eens desktop laten samenstellen, waar ik zeer tevreden over ben. Deze keer een nieuwe laptop en tot nu toe ook zeer tevreden over. De bouwkwaliteit is oerdegelijk en de computer wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen. De laptop was zelfs iets sneller klaar en geleverd dan voorzien.
Ook 3 jaar geleden heel goede aftersales-contacten gehad na aankoop van mijn desktop. Ze leverden toen nog met Fedex, maar die koerier heeft nooit afgeleverd. Ze zijn onmiddellijk begonnen met nieuwe desktop te bouwen en te verzenden. Voor de 'verloren' desktop hebben ze alles zelf overgenomen met Fedex.
Ook qua prijs zijn ze zeer competitief. Heb bijvoorbeeld voor dezelfde prijs als een Samsung Galaxy Book5 Pro een krachtigere laptop met evenveel opslagruimte met SSD en betere grafische kaart.
Kan enkel maar positieve ervaringen delen over PC specialist.
PC gekocht, perfect afgeleverd.
PC samenstellen gaat eenvoudig via de website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de assemblage en de verzending. PC keurig verpakt afgeleverd. PC precies zoals ik hem had besteld geleverd. Dik tevreden, ga daar meer bestellen.
heel tevreden met de nieuwe pc
heel tevreden met de nieuwe pc. Configurator website prima. Levering met wat vertraging. Alles veilig verpakt.
Doświadczenie Trustpilot