PayPro Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mensen let op!!!! Als je iets nodig hebt qua papieren van de auto let dan goed op dat je op de officiële RDW site zit, die werkt met DigiD Als je op de site van Paypro terecht komt betaal je sow... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Als het kon gaf ik 0 sterren. Ik heb online een diabetes vriendelijk kookboek gekocht voor 4,95 administratiekosten. Nu zit ik ineens vast aan een of ander abonnement en een machtiging die ik niet heb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ondernemers: blijf echt VER weg. Ik heb jaren geleden eens een proefabonnement genomen maar daarna nooit meer gebruikt. Deze is automatisch verlengd naar een jaarabonnement zonder je hiervan op de hoo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat ons betreft een 5+ sterren review! Wij waren op zoek naar een nieuwe partij die onze incasso's kan regelen. Het had nogal haast dus na een heel prettig telefoongesprek met Stijn heb ik de aa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi płatnicze

Napisane przez firmę

Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Hele slechte club paypro

Hele slechte club paypro! December op advies van mijn bank contact gehad. Daarna bleek dat ik er geen gebruik van kon maken. Me kwetsbaar opgesteld bij ze over het verkeerde advies wat ik had ontvangen. Geen reactie niets! Nu 3x gemaild en geen reactie

En het wordt steeds grappiger met de reactie hieronder. Ik heb gelijk december gebeld en me kwetsbaar opgesteld. Toen moest ik mailen. Reminders moeten sturen want er kwam geen reactie maar of ik het verhaal opnieuw wilde doen. En dan gisteren na plaatsen slechte review hierkomt er een reactie waarin wordt geschreven dat ze me meerdere malen hulp hebben geboden en voor me klaar stonden. Ben 1x na aanschaf gebeld🤣. En ik zocht geen hulp maar een annulering - terugdraaien.

Prima ik neem mijn verantwoordelijkheid in deze en zal KNAB nog eens hierop aanspreken met hún verkeerde advies.

Even data toegevoegd: 20 december heb ik de mail gestuurd om te annuleren. Na eerst te bellen. Factuur was van 17 december. Dat was dus proeftijd.

En nu verwijzen naar de proef periode van december en dat ik te laat was. Idioterie. Ik heb december al verzoek tot terugdraaien gedaan. Het is dat ik even focus op andere zaken heb want anders had ik deze grap bij een advocaat neergelegd.

Beste lezer, laat je niet verleiden door onderstaande reactie maar doe je voordeel ermee

2 stycznia 2024

Hi Michelle,

Excuses voor de vertraging in onze reactie. De belangrijkste reden hiervoor is dat onze collega heeft gevraagd om jouw situatie te laten beoordelen door iemand die bevoegd is om daarover beslissingen te nemen. Daarom hebben we je eerder deze week een reactie gegeven op de vraag over je abonnement. Dit was niet omdat we een negatieve review binnen zagen komen. Dit was ons pas vandaag opgevallen namelijk.

De proefperiode voor de door jou gekozen diensten op 17 december is verlopen en je hebt op 20 december zoals hierboven aangegeven contact met ons opgezocht. Om die reden kunnen we voor deze kosten helaas geen credit meer aanbieden.

Zoals aangeven kun je gebruik maken van de gekozen functionaliteiten. Via de betaalpagina's kunnen je klanten eenvoudig voor jouw diensten betalen. Jammer dat je hiermee niet van start wilt gaan. We helpen je hier alsnog graag bij!

Groet team PayPro

Oceniono na 2 z 5

Zeer moeilijk om contact te krijgen…

Zeer moeilijk om contact te krijgen over opzeggen van abonnementen - waarvoor de opzegknop in het account niet werkt. Daardoor onterechte termijn afgeschreven, waarover in eerste instantie ook weer niet op mails wordt gereageerd op het info-adres dat hiervoor wordt aangeraden. Uiteindelijk goed opgelost, waardoor twee sterren, maar wel echt onvoldoende qua service

2 listopada 2023

Hi Tim!

Jammer dat je het opzegproces voor onze cursus als negatief hebt ervaren. Bij de eerste mail die bij mij binnen is gekomen heb ik je direct zo goed mogelijk proberen te helpen bij het stopzetten van je abonnement. Zoals aangegeven op onze site kun je doormiddel van een email aan support@paypro.nl een verzoek indienen voor het stopzetten van je lidmaatschap.

Groet David!

Oceniono na 5 z 5

Super service, heel blij!

Ik ben heel blij met PayPro en hun dienstverlening! Toen ik door Mollie om onverklaarbare redenen afgewezen was (wat een stress 😳), vond ik PayPro en gelukkig kon ik bij hen wel terecht. En wat een verschil in service en klantbenadering. Er werd zelfs persoonlijk telefonisch contact opgenomen om mij zo goed mogelijk te helpen in het opstartproces. Vriendelijke, behulpzame en bedreven medewerkers die je het gevoel geven meer dan een nummer te zijn :-) Heel handig is dat je kunt kiezen uit verschillende modules, want je hebt niet altijd alles nodig. Zo ben ik zelf begonnen met alleen de Betaalpagina's en nu, na een jaar, neem ik de module Boekhouden erbij. Hopelijk groei ik zo hard door dat er nog wat bijkomen 🤩 Zonder PayPro was deze ontwikkeling niet mogelijk, dus alleen daarom al zou ik nooit overtappen :-) 🙏

18 października 2023
Oceniono na 4 z 5

Misverstand bij aanmelding

De aanmelding ging een beetje vermoeiend. Nadat wij dit hebben aangegeven is het goed opgepakt en prima afgehandeld.

11 września 2023

Hi Jules,

Wij moeten als betaaldienstverlener voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Daardoor kan het zijn dat we op basis van bepaalde handelsactiviteiten iemand niet kunnen aansluiten.

Uiteraard willen we graag iedereen zo goed mogelijk helpen tijdens de registratie en waar mogelijk ook aansluiten! Daarom kan het zijn dat er soms extra gegevens en informatie wordt opgevraagd.

Als je hier nog vragen over hebt kun je mij bereiken via support@paypro.nl

David (support)

PayPro overstijgt alle verwachtingen

Allereerst wil ik mijn complimenten geven aan de klantenservice van PayPro. Als iemand die intensief gebruikmaakt van saas-producten, kan ik met zekerheid zeggen dat PayPro met kop en schouders boven de rest uitsteekt op het gebied van klantenservice. Wat me met name opvalt, is hoe snel ze de telefoon opnemen en de kwaliteit van de ondersteuning die ze bieden. Ik krijg altijd een direct en duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik wil het team dan ook hartelijk bedanken voor hun uitzonderlijke dienstverlening. Ga zo door!

14 sierpnia 2023

super helpend!

bij elke probleem heeft David me geholpen, hij was geduldig en heeft verschillende manieren geprobeerd om te helpen. echt een topper!!!

12 kwietnia 2023

Goed bedrijf

Goed bedrijf, zijn ook goed beriekbaar als je vragen hebt en erg vriendelijk. Heb je er geen verstand van geen probleem, het is een makkelijk systeem en je kan altijd uitleg vragen. Aanrader!

16 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een affiliate cursus van paypro…

Ik heb een affiliate cursus van paypro gekocht en de klanten service is heel slecht heb al 3 mails gestuurd en nogsteeds geen reactie wacht nu al een maand moet nu €9 betalen voor dat abonnement wat ze al lang moesten afsluiten let op met wat je koopt op paypro

15 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Order bump werkt als een tierelier

Paypro een hele goeie partner om zaken mee te doen. Het team staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee. Hun order bump leverde vanaf de eerste dag extra omzet op. En die is perfect geïntegreerd in mijn eigen webpagina's. Ben er erg blij mee.

5 lutego 2023

Top Cursus gekocht via PayPro

Toen ik de cursus had gekocht bij affiliateverdienen.nl was ik gelijk verkocht. Jacko heeft mij alles geleerd wat ik nodig ben op het gebied van Affiliate Marketing. Overige vragen die ik had kon ik gewoon aan de eigenaar van affiliateverdienen.nl vragen. Wat een topservice en ik kan het iedereen aanraden om de cursus te kopen via affiliateverdienen.nl

18 stycznia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej