Payback Lubricants Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi er et lille firma med 4 firmabiler, som bruger jeres olier og renseprodukter til alle bilerne. Produkterne er muligvis en anelse dyrere i nu og her investering - MEN hold nu op hvor det henter sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service & produkter. Ringede til Payback for at høre hvilken olie min bil kører på, de hjalp super hurtigt bare ved hjælp af min nummerplade. Produkterne kom dagen efter med pakkeposten.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De står på en Kloakmesse med jeres produkter og i lover "guld og grønne skove" vi laver en ordreseddel med priser på. som vi sammen bliver enig om. I dag kom så en ordrebekræftelse samt en faktu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service langt ud over det sædvanlige.. Jeg skriver til PayBack Lubricants, for at høre hvilken olie, der anbefales til min gearkasse. Allerede dagen efter, kommer der en mail, med to anbefaling... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z olejami
  2. Dostawca środków czystości
  3. Dostawca paliw

Napisane przez firmę

PayBack Lubricants importerer og distribuerer patenterede motor- og gearolier, smøremidler, additiver og renseprodukter med ekstrem performance fra USA

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Altid godt!

Siden dag 1, har jeg kørt på payback produkter. Både olie, benzin optimering, osv. bruger også pleje produkterne derfra! Kæmpe anbefaling og altid en god service😍😍

6 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

FUSK og Svindel hold jer væk fra dem!

I dag kom så en ordrebekræftelse samt en faktura
som overhovede ikke stemmer med den håndskrevet på Messen.
på fakturen er der pludselig flere ting end aftalt!

ALDRIG vil vi handle med jer igen eller anbefale jer til nogen! Fusk og svindel

26 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Si j'avais eu la possibilité de mettre…

Si j'avais eu la possibilité de mettre 0 je mettrai aucune étoile, les amis je vous conseillé vivement de ne pas prendre contact avec cette compagnie, ils sont des vrais escros. Ils vous suivent bien au début ils vous appel, mais après 1 mois ou 2 mois ils y'a toujours des nouvelles personnes qui s'occupent de votre dossier tout ça pour vous faire perdre de votre temps. Quand il s'agit de leur envoyer de l'argent ils sont toujours présent mais lorsque vous avez besoins d'eux ils ne répondent plus.
Tenais bien compte de mon message, je suis là pour vous aider et ne pas tombé dans une autre arnaque. Si on reste solidaire tous c'est bon à rien il resteront sans travail ils le méritent bien d'ailleurs, ils disent de leur faire confiance pour qu'au final vous perdez plus de temps et une chose ne regardé même pas les vidéo qui vous montre des témoignages de personnes récupérant leur argent, ils sont tous manipulé ou travail avec eux mais les avis positifs que vous voyez c'est pour vous faire croire que c'est vrai hors que j'ai le malheur de vous dire l'argent perdu ne reviendra jamais plus, éviter de perdre d'avantage d'argent à chercher des solutions ils n'y en a pas.

If I had the opportunity to put 0 I would put no stars, friends I strongly advise you not to contact this company, they are real crooks. They follow you well at the beginning they call you, but after 1 month or 2 months there are always new people who take care of your file all that to make you waste your time. When it comes to sending them money they are always there but when you need them they are unresponsive.
Heed my message carefully, I'm here to help you and not fall into another scam. If we stick together, it's good for nothing, they'll stay out of work, they deserve it, by the way, they say to trust them so that in the end you'll waste more time and one thing, don't even watch the videos that show you shows testimonials of people getting their money back, they are all manipulated or working with them but the positive reviews you see is to make you believe it's true except that I have the misfortune to tell you the lost money will never come back again, avoid losing more money looking for solutions there are none.

6 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke aftaler og sjovt nok…

Overholder ikke aftaler og sjovt nok når det er dem der skal betale tilbage.......

5 maja 2021
Logo Payback Lubricants

Odpowiedź od Payback Lubricants

Hej Jan, Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra dit fulde navn. Hvis du skriver til info@pld.dk om hvilken ordre dette omhandler, så kigger jeg straks på det.

Mvh
David
Payback Lubricants.

Dårlig olie

Når ens motor får for højt olietryk og tikker og bakker på jeres Harley olie så kommer i men en smøre om at pumpen skal justeres efter jeres olie er da den dårligste undskyldning for det vil sige at intet er jeres olie bare kan hældes på en motor det glemmer i bare at fortælle når i står og sælger jeres olie!!
I starter dig med at beskylde den for at lugte af benzin selv om den er helt ny i er et fup firma og lyver jeres kunder op i ansigtet aldrig mere vil jeg købe noget af jer eller anbefale jeres olie til nogle

21 kwietnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej