Zeer tevreden over team Sneek
Telefonisch goed geholpen door medewerker team Sneek. Vandaag bestelling ontvangen met een persoonlijke boodschap erop wederom vanuit Sneek, top!
Welkom bij Pasveer! Pasveer is een familiebedrijf met zes leerspeciaalzaken gevestigd in Noord-Nederland. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie tassen, lederwaren, reisartikelen, leren en suède kleding, en accessoires. Wij voeren een groot aantal merken, waaronder Samsonite, Bear Design, Cabaïa, New Rebels en Kapten & Son. Ben je op zoek naar een geschikte (school)rugzak dan ben je bij PasveerOnline aan het juiste adres. Pasveer past bij jou!
Galgenkampsweg 13, 7942 HD, Meppel, Holandia
Echt super!, 2 uur na bestellen was mijn tas al verzonden en hij kwam een dag later aan met een super mooie verpakking en een handgeschreven brief. Raad deze website aan iedereen aan!
Fijne website, de tas was er de volgende dag, ik was vergeten mijn huisnummer in te vullen, kreeg meteen een mail en de tas had ik de volgende dag nog in huis met een kaartje en een persoonlijke boodschap. Erg blij met mijn tas en de service.
I'm from Germany and ordered a backpack from this store. The delivery was fast, I received the package within 6 days and everything went smoothly.
The backpack was even wrapped in wrapping paper.
Thank you very much!
Goede service! Mijn bestelling was ook zeer snel binnen 1-2 dagen :)
Vorige week een tas besteld ( ik woon in Zweden) maandag op de post en vandaag al ontvangen. Mooi ingepakt. Uitstekende service!
Had een dure Bear leren tas gekocht. Na 2 jaar ging de stalen gesp kapot en de naden van een zijvakje. Hoewel officieel de garantie voorbij was werd er gelijk een nieuwe schouderband+gesp opgestuurd en € 10 voor de reparatie. Ik vind dit goede service!
Vorig jaar september hier een rugzak gekocht. Winkelpersoneel was vriendelijk en dacht goed mee om de goede tas te vinden, ze hebben me toen ook geïnformeerd over de garantie en een gratis regenzak gegeven.
Een paar weken geleden viel mij op dat de onderkant van de rugzak al erg versleten was, zonder dat ik hem raar had gebruikt. Toen ik hierover de klantenservice mailde kreeg ik vlot antwoord, en al snel was er contact met de leverancier en mocht ik de rugzak opsturen voor reparatie/vervanging. Dit hele proces verliep soepel.

Odpowiedź od Pasveer Lederwaren
Laatst online een tas besteld. Heel mooi product voor een betaalbare prijs. Heel goed ingepakt! Snel geleverd en een vriendelijke kaart erbij. Zeer tevreden! Aanrader.

Odpowiedź od Pasveer Lederwaren
Hoezen besteld voor reistassen. 15u50 besteld, zoals afgesproken de dag erop geleverd. Mooi verpakt, met strikje en lief persoonlijk kaartje erbij. Top!
Echt super super super!!
Dik tevreden!
Ze helpen je meteen zoeken naar een oplossing!
In sept.2022 in de winkel in Emmen geweest voor een crossbody. Toen niet gekocht ivm de prijs.. spijt van. Pas was mijn dochter in Emmen en zij wilde hem gaan kopen voor mij. Helaas in Emmen niet meer voorradig, alle moeite door de verkoopster gedaan om hem door Zwolle toe te laten sturen. De verkoopster herkende aan de beschrijving dat ik het was..Het pakket was er snel, wat een verrassing om het open te maken, de tas was verpakt als een kado! ook nog een persoonlijke boodschap erbij. Heel blij met de tas en de goede service 💐
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.