Het was een geweldige middag! We hebben met heel de vrienden groep enorm genoten van de partybike. Het was super goed geregeld en heel fijn dat de fiets op locatie werd geleverd. Zo konden we onze ei... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat hebben wij een lol gehad op die bierfiets! Een geweldig uitje voor een vrijgezellenfeestje! We hebben de fiets versierd met alle toeters en bellen erop wat we maar konden bedenken. Ze waren keurig... Zobacz więcej
Reservering vergeten Wij hadden met een groep gebeld om een reservering te plaatsen voor een bierfiets. Er werd ons over de telefoon verteld deze reservering max een week van te voren te plaatsen op... Zobacz więcej
Met onze vriendengroep (14 personen) van jong tot oud een bierfiets gehuurd bij Partybike. Was zeer geslaagd. Fiets werd keurig op tijd geleverd op de afgesproken locatie. Fiets is netjes en fust bier... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
PARTYBIKE is al jaren niet meer weg te denken uit de wereld van vrijgezellenfeesten, carnavalsoptochten, galafeesten, vriendenuitstapjes, bedrijfsuitstapjes en familiefeesten. Partybike verhuurt plezierfietsen: oergezellige cafés op wielen. De gezelligheid verzorg je zelf en de ingrediënten voor de gezelligste kroeg op wielen worden geleverd door Partybike. Partybike is flexibel, gezellig en compleet!
Dane kontaktowe
Sjef Remmenlaan 52, 5706DB, Helmond, Holandia
- 0031616260742
- info@partybike.nl
- partybike.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Verhuur 2 bierfietsen
Wij hebben met een groep van 24 personen twee bierfietsen gehuurd en het was een geweldige ervaring! De communicatie met verhuurder Peter was top, hij reageerde snel op zowel telefoontjes als e-mails, wat het hele proces erg soepel maakte. De fietsen zelf waren groot, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Alles was aanwezig voor een geslaagde dag. De muziekinstallatie op de fietsen werkte uitstekend, je kon makkelijk je telefoon verbinden via bluetooth. Het bier was lekker en de sfeer was enorm gezellig. Zeker een aanrader voor een feestelijke gelegenheid! We kijken nu al uit naar de volgende keer.
Wij hebben echt een fantastische dag…
Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Communicatie was heel goed!
Fiets was top, goede box erop, flinke aanrader!
Goede ervaring!
We hebben een vriendin verrast voor haar 40ste verjaardag. We hebben een hele leuke middag gehad en alles was goed geregeld. Contact via mail en telefoon ook allemaal prima verlopen. Ik zou hier zeker nog een keer een partybike bestellen voor een volgende verjaardag of feestje.
Afspraak op maat met goede prijzen
Informele klantenservice, laagdrempelig contact, goede prijzen. Afspraak op maat gemaakt. Erg soepel en flexibel. Fiets functioneerde goed en het was een gezellig uitje.
leuke ervaring met de handbalgroep :)
De partybike stond keurig op tijd klaar en het was een geweldige manier om samen te genieten van biertjes en muziek (bierfiets is incl boxen). Zeker een aanrader!
Top!
Op korte termijn geregeld en onwijs fijn contact gehad. Volgende keer zeker weer/1
Goed snel en makkelijk contact!
Prima
Prima ervaring gehad bij Partybike, duidelijke instructies en prima fiets!
Ik heb wel een bevestiging gekregen via…
Ik heb wel een bevestiging gekregen via de mailmet inloggegevens,maar vervolgens geen idee waar ik in kan loggen en mijn bestelling kan zien. Mailcontact is overigens wel goed,zodra je mailt heb je snel reactie terug, dus de communicatie kan nog steeds prima plaats vinden,alleen het stukje inloggen kan bij mij niet.
Hartstikke vriendelijke service!
Hartstikke vriendelijke en snelle service, dikke aanrader!
Doświadczenie Trustpilot