Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst de auto parfum bestelt en ben helemaal gelukkig. Bestellen ging makkelijk levering was top. Hoe het flesje werkt en de geur is ook helemaal top. Heb nu savage in me auto gehangen en wat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wederom heb ik heerlijke geurtjes gescoord van Parluxe in een combipakket tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dankzij het grote assortiment heb ik opnieuw een mooie selectie ontvangen. Elke keer... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Na contact met Parluxe mijn review aangepast. Ging om de bestelling in het weekend waarvan op de site staat/stond dat deze maandag geleverd wordt. Klopt niet en ze hebben aangegeven dat dit idd niet c... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z chemią samochodową
  2. Sklep samochodowy
  3. Czyszczenie samochodów
  4. Sklep z wyposażeniem aut

Napisane przez firmę

Ontdek luxe auto parfums en hoogwaardige poetsproducten bij Parluxe. Best beoordeeld, snel geleverd. Bestel voor 23:59 en ervaar morgen al de ultieme geur en glans voor je auto.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Frisse en luxe geur in de auto

Heel blij met de autoparfum van Parluxe! De geur blijft lang hangen en ruikt echt luxe. Mijn auto ruikt nu altijd fris en schoon. Ook snelle levering en goede kwaliteit. Zeker niet mijn laatste bestelling! 🚗✨

14 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Wachtend op reactie winspel ?*

Kijken of we winnen.in de winactie ? Of ...is dit.weer allemaal.....

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je uitgebreide review, Niels. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit, de geuren en de snelle levering. Mooi dat de geuren goed aanwezig zijn zonder te overheersen en zorgen voor een luxe beleving in de auto.

We waarderen het dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring zo uitgebreid te delen. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling.

Oceniono na 4 z 5

Een goed prijs en kwaliteit verhouding
Leuke aanbiedingen wat je niet kunt laten liggen
En het ruikt echt heerlijk
Ik zeg doen

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en de aanbiedingen. Mooi dat de geur zo goed bevalt. Bedankt voor je aanbeveling.

Oceniono na 5 z 5

Zeer uitstekend product ben er heel blij mee !!

Zeer uitstekend product ben er heel blij mee voor in mijn auto het ruikt perfect niet te sterk niet te licht ik ben er zeer tevreden mee

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Noah. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de geur precies goed in balans is. Veel plezier ermee in je auto.

Gewoon top!!!

Super snel geleverd goed verpakt en echt heerlijke geuren ik gebruik ook de onderhoudsmiddelen ook deze producten zijn top!! Lekker bezig mensen van Parluxe!!!

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Marcel. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de verpakking en de geuren. Mooi dat ook de onderhoudsproducten goed bevallen. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen.

Top kwaliteit

Allereerst bedankt voor de producten.wat een snelle levering en een service mijn auto ruiktheerlijk wat een top spul de parfum 1 Milly en de Spicebom zeer tevreden
Nogmaals bedankt en ga zo door
Grt Ruud

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Ruud. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de service en de geuren. Leuk dat 1 Milly en Spicebom zo goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, mijn auto ruikt weer lekker .
Niks te klagen dus zal ik nog wel meer bestellen bij parluxe

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Gunther. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je auto weer heerlijk ruikt. Leuk dat je vaker wilt bestellen.

Super snelle levering

Super snelle levering! Precies naar mijn verwachtingen, top bedrijf, met goeie aanbiedingen.

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Luuk. Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent over de snelle levering en de aanbiedingen. Bedankt voor je vertrouwen!

Zeer tevreden.

Heb mijn bestelling al een paar maanden geleden ontvangen, maar wilde gewoon wachten met de review tot ik het goed getest had. En bij deze kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zalige geurtjes die 6 tot 7 weken hun werk doen. Hier een tevreden klant die zeker nog een bestelling doet als de voorraad bijna op is.

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review. Fijn dat je de tijd hebt genomen om het goed te testen en dat je zo tevreden bent over de werking en de geuren. Mooi om te horen dat ze zo lang meegaan. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot je volgende bestelling.

SUPER!!

Super snelle levering en super blij met mijn auto geurtjes!!! Heerlijk!! 😻

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de geurtjes. Veel plezier ermee.

Autoparfum

Ik heb al een paar keer de autoparfum besteld, maar deze geurtjes blijven echt lang hangen. En ook nog goed betaalbaar.
Worden netjes verstuurd, echt een aanrader

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Rene. Fijn om te horen dat je al vaker hebt besteld en dat de geuren zo lang blijven hangen. Mooi dat ook de prijs en verzending goed bevallen. Bedankt voor je aanbeveling!

Autoparfum besteld

Autoparfum besteld. Gisteren besteld vandaag in huis. De parfum geeft een goede geur af en is eenvoudig te monteren
aanrader!

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Sander. Fijn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en dat je tevreden bent over de geur en het gebruiksgemak. Bedankt voor je aanbeveling!

Oceniono na 5 z 5

Lekkere geur en het oogt nog mooi ook…

Lekkere geur en het oogt nog mooi ook aan de spiegel in de wagen.

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Ivo. Fijn om te horen dat de geur goed bevalt en dat het er ook nog mooi uitziet in de auto. Veel plezier ermee!

Zeker een aanrader!!

Heb voor het eerst (vanwege een aanbieding) autoparfum bij jullie besteld. Ik heb gekozen voor Arab Tonk en 1 Mil....wat een heerlijke geuren!!!!! Zo heb ik niet t idee dat ik toiletspray in mijn auto heb gespoten, wat met veel auto luchtverfrissers wel het geval is. Geen overheersende geur maar heel subtiel en vooral aangenaam om meerdere uren onder je neus te hebben☺️ Zeer tevreden!!! Ook met de levertijd. Binnen 24 uur had ik mijn pakketje binnen.

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de geuren en dat ze als subtiel en aangenaam worden ervaren. Fijn dat ook de levering snel is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling!

Was er snel en reikt erg lekker

Was er snel en reikt erg lekker

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Jolanda. Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat de geur zo lekker is. Veel plezier ermee!

De Limited Edition is erg aan te raden

De Limited Edition is erg aan te raden! Netjes verpakt en ruikt oprecht erg goed.

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Parluxe

Bedankt voor je review, Siebe. Fijn om te horen dat de Limited Edition zo goed bevalt en dat alles netjes verpakt was. Bedankt voor je aanbeveling!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej