Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med utvalget og prisen, og jeg endte med å velge Boen Castle Eik Rustikk, børstet hvit olje. Rask og prikkfri levering.
Størst utvalg i gulv! Parkett, heltre, laminat og korkvinyl. I butikkene blir du møtt av en hyggelig og behjelpelig betjening, som vil hjelpe til med å finne ditt neste gulv! Sjekk ut mer info på www.parkettoggulv.no, eller ta turen innom. Velko...
Bedriftsveien, 4313, Sandnes, Norwegia
Vi kjøpte over 100 kvm Parketta wideplank eik Living Dover til en ny bolig hos Parkett og gulv Sandnes, og fikk en god pris. Den ser veldig flott ut. Det som er minuset er at det blir riper og merker etter den minste ting. Flytter du forsiktig på en sofa eller bord eller bare enkle ting, får gulvet merker. Den tåler ikke at noe faller på det. Selv de letteste ting. Vi fikk det til og med oljet av profesjonelle etter vi la det. Så jeg ville gått for en annen type uten tvil.
Vi har fått lagt nytt gulv i stuen vår (45 kvadratmeter). Vi valgte Boen, Live Pure, Eik Grey Harmony.
Vi var usikre på hvilken gulvleverandør vi skulle velge, og fikk anbefalt Parkett og Gulv.
Vi er strålende fornøyd med hele prosessen. Vi startet med å besøke butikken deres på Skøyen. Her møtte vi Jan Rune som virkelig visste hva han pratet om. Jeg lærte mye nytt om gulv og vi fikk svært god hjelp til å finne akkurat det gulvet som var best for oss.
Vi fant raskt en tid gulvet kunne legges og i løpet av få dager ble det gamle gulvet fjernet og nytt gulv lagt.
Jan og Jose som sto for fjerning og legging av gulv, gjorde en kjempebra jobb og var utrolig hyggelige å ha med å gjøre.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Parkett og Gulv.
Vennlig hilsen
Franciska Munck-Johansen