Zobacz, co mówią recenzenci
Produktet fungerte fint i henhold til beskrivelse, bruk, nytte og resultat. Demonstrasjonsvideoen gav en klar innføring i tilpasninger og framgangsmåte. På noen større sprekker i klikkgulvet, la jeg l... Zobacz więcej
Enestående service og hyggelige ansatte. Nettsiden var enkel å bruke. Jeg fikk en ødelagt vare og den ble var de raske med å tilby løsninger på å erstatte. De hjalp meg også med å bestille opp klip... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Parketteksperten har Norges største utvalg av gulv på nett og i butikk. Våre eksperter hjelper deg med å finne ditt drømmegulv!
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
God kundeservice
Hadde en reklamasjon (ikke deres feil), som de håndterte eksemplarisk. Og bare det å få kommunisere med ikke bare ekte mennesker (ingen chatbot i veien) men også mennesker med myndighet til å gjøre noe reelt med saken, og ikke bare kommer med innlærte fraser, er i disse dager en stor lettelse.
Bra pris og flott levering👍🙏

Odpowiedź od Parketteksperten
God service
Hei, bestilte gulv her - men måtte sette prosess på vent grunnet forsinkelser i oppusningsprosessen. God service i prosess og ved endring!
Fekk alt som bestilt
Lurt av beskrivelsen
Det sto på produktet at en pakke inneholdt 2 stk. Jeg bestilte da 6 stk, av det jeg da trodde var pakker, siden jeg trengte 12 stk. Men fikk da 3 pakker, altså 6 stk. Føler meg lurt!

Odpowiedź od Parketteksperten
Rask levering
Rask ekspedering og hyggelige folk
Vi fikk god veiledning og et produkt…
Vi fikk god veiledning og et produkt som svarte til forventningene som ble skapt. Kan anbefales.
Rask levering !
Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte…
Jeg er tømrer fra Haugesund og ringte Thomas (daglig leder) og fikk gode tips angående lydisolering av etasjeskille. Jeg bestillte varene jeg skulle ha og fikk de kun 2 dager etter bestilling. God kundebehandlig og flotte produkter!
Eneste litt dyr frakt viss man bor på vestlandet, men leveransen veide også over et tonn, så forståelig.
Rask levering og behjelpelig når jeg…
Rask levering og behjelpelig når jeg trengte å legge til noe mer etter bestilling.
God kommunikasjon og raske svar
God kommunikasjon og raske svar. Alt gikk knirkefritt
Rask respons på førespurnad
Rask respons på førespurnad, og hyggelig oppfølging av medarbeider.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.