Behandling kun med ultralyd
Jeg valgte at gå hos Park Alleens Fysioterapi i håbet om at få kyndig behandling af mit knæ.
Ved første besøg blev den store slagplan lagt; ULTRALYD! Ingen øvelser, kun ultralyd. Jeg er ikke fysioterapeut, men alligevel nok til at vide, at man ikke sender en kunde hjem uden øvelser. Flere bekendte fysioterapeuter kunne bekræfte, at det ikke er anbefalet praksis. Efter fire gange med ultralyd og ingen resultater, måtte jeg trække stikket.
Nu er jeg i stedet rykket ned til fysioterapeuterne på Vesterbro Torv, som kun kan anbefales.
EDIT:
Jeg må indrømme, at min første bedømmelse nok var lige hård nok, for det var ikke fordi, jeg havde en decideret dårlig oplevelse. Henrik er en flink mand, og der er sikkert andre dygtige fysioterapeuter i klinikken.
Når det så er sagt, var det ikke fysioterapi, jeg modtog, og det var det, min ene stjerne gik på.
Og til dem der skulle være i tvivl, efter at have læst svaret nedenfor, så passer det ikke, at vi ikke havde kommunikation om øvelser. Jeg nævnte det to, hvis ikke tre ud af de fire gange, jeg var afsted, at jeg undrede mig over manglen på træning. Som svar fik jeg, at eftersom jeg i forvejen cyklede og lavede cirkeltræning, kunne Henrik ikke se, hvad han kunne bidrage med.... og som patient må man jo følge den behandling der anbefales.
På fjerde-gangen sagde jeg, at jeg ikke troede på ultralyden. Henrik undersøgte mit ben lidt yderligere, hvortil han sendte mig tilbage til lægen.
24 października 2022
Opinia niezależna