Parfumproberen Recenzje 114

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fijne webshop, overzichtelijk en eerlijk. Ideaal als je een luchtje eerst wilt proberen voordat je een hele fles koopt. Zelf gebruik ik het ook om een miniatuurcollectie bij elkaar te sprokkelen. Va... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring met ParfumProberen. Zelf vind ik een groot flacon kopen van een bepaalde parfum vaak te veel geld, zeker als ik er meerdere wil kopen. Via ParfumProberen heb ik nu meerdere sample... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vlotte verzending, lekkere geuren, lage prijs. Er wordt ook vlot gereageerd op contactbericht

Informacje dotyczące firmy

1. Perfumeria

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Parfumproberen is een website die jouw parfum laat proberen zonder een hele fles aan te schaffen. Wij verkopen testers van originele geuren, zodat iedereen parfum kunt proberen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Creed

Snel levering, reageert snel, product was netjes verpaakt

Oceniono na 5 z 5

Leuk concept maar te weinig ML voor de…

Leuk concept maar te weinig ML voor de prijs.

Hoi Jennifer,

Bedankt voor jouw review! Ik snap natuurlijk dat de verhoudingen op het eerste gezicht veel lijken, maar er komt meer bij kijken dan alleen de geur zelf. Verpakkingen, de geur zelf, presentatie, middelen om de samples te maken, verzendkosten (die zijn gratis voor de klant, maar die kosten nemen wij op onszelf) etc. Wij doen ons best om de prijs leuk te houden, zodat iedereen parfum kan proberen zonder de hoofdprijs te betalen voor de volle fles. Veel plezier met jouw samples en wij ruiken je snel!

Zeer prettig bestelproces

Prettige ervaring gehad met een ondernemer die m.i. snapt hoe het moet. Na bestelling snel een bericht met betaalinfo en daarna word je op de hoogte gehouden van het leverproces op een persoonlijke manier. Geur is goed verpakt en het handgeschreven kaartje maakt het compleet. Prijs van (Creed Aventus) geurtje is omgerekend nog goedkoper per ml dan een 50ml fles online.

Hoi F. Koenders,

Bedankt voor deze geweldige review. Je hebt een glimlach op mijn gezicht gekregen. Veel plezier met jouw Aventus sample en wij ruiken je snel!

Oceniono na 2 z 5

Jammer dat niet duidelijk is dat erg…

Jammer dat niet duidelijk is dat erg geen miniflesjes worden geleverd.
Die indruk krijg je wel.

28 września 2020

Hoi Erik,

Wij hebben hier al contact over gehad. De productfoto's zijn de foto's van de originele flessen. Je ziet hier ook om welke hoeveelheden het gaat. In de beschrijving van alles over samples vertellen wij het hele proces over de samples en hoe je de geuren kunt proberen. Jammer om te zien dat het concept van de website niet duidelijk voor je was. Hopelijk heb je wel genoten van jouw samples.

Goed bedrijf.

Producten worden snel geleverd en met de kwaliteit wat je ook verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar!

15 września 2020

Top!

Top, snelle en goede levering, duidelijke website.

8 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Mijn tinder date zei dat ze home alone was…

Mijn tinder date zei dat ze home alone was dus ik ging mee. Uit het niets kwam haar moeder eerder thuis dan gedacht en ze vond me lekker ruiken. Gister appte haar moeder me dat zij home alone was dus Parfumproberen is zeker een aanrader!

21 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Snel, betaalbaar en goed. Helemaal top!

Snelle bezorging, duidelijke productpagina's en fantastische tips gevonden via het youtube kanaal! Een verschrikkelijk tof idee om op een heel betaalbare manier fantastische geurtjes te kunnen testen en dragen.

20 sierpnia 2020

Aanrader!

Ik heb hier al meerdere keren besteld en het is tot nu toe altijd perfect gegaan. Duidelijke bevestiging, snelle levering en ook een kaartje met persoonlijk berichtje.

14 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej